Adsense yansımama problemi ?

• Kullanıcı Fressher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Fressher

Yasaklanmış
Dün yeni bir kanal açtım deneme için bi dizi attım 2k ya doğru gidiyor yeni para kazanmayı açtım reklam çıkıyor daha sonra adsense bağladım fakat reklam görüntülemeleri adsense yansımıyor toplu olarak mı yansıyor son zamanlarda bilgi verebilir mi bilen arkadaşlar ?

Bu akşam saatlerinde yansıması lazım. Olmadı yarın yansır.

Kardeşim yani bugün ki gelenler yarına mı eklenecek ?

Evet, bende o şekilde olmuştu. Takip eden gün içerisinde hepsi yansımıştı. Bir önceki gün 8k izlenim var iken diğer gün hiç vidyo atmadan 25k izlenim olmuştu. Yani bir şekilde yansır.

Evet, bende o şekilde olmuştu. Takip eden gün içerisinde hepsi yansımıştı. Bir önceki gün 8k izlenim var iken diğer gün hiç vidyo atmadan 25k izlenim olmuştu. Yani bir şekilde yansır.

cevabın için teşekkürler peki ilk önce para kazanmayı açıp daha sonra adsense bağlamakla ilk önce adsense bağlayıp daha sonra para kazanmayı açmak arasında bir fark oluyor mu ? Yani yansımama problemi gibi.

Eğer youtube videosunda senin reklam kodların çıkmıyorsa yansmıyor en azından bana şimdiye kadar hiç yansımadı.

cevabın için teşekkürler peki ilk önce para kazanmayı açıp daha sonra adsense bağlamakla ilk önce adsense bağlayıp daha sonra para kazanmayı açmak arasında bir fark oluyor mu ? Yani yansımama problemi gibi.

Para kazanmayı etkinleştirmeden adsense bağlama sayfası açılmıyor diye biliyorum. Bir farklılıkta olacağını düşünmüyorum. Analisticde tüm izlenimler kayıt ediliyor zaten.

video sayfanda boşluğa sağ tıkla sayfa kaynagını görüntüleye bas..
açılan sayfada ctrl+f yapıp pub- araması yap.
sonraki sayılar senin adsense kimliğinse eninde sonunda yansır

Eğer youtube videosunda senin reklam kodların çıkmıyorsa yansmıyor en azından bana şimdiye kadar hiç yansımadı.

çıkmıyor.

---------- Mesaj saat 11:42:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:40:53 civarında gönderildi. ----------

kardeşim bu arada onunla ilgisi yok benim hiç bir videoda pub çıkmıyor kendimin.

---------- Mesaj saat 11:43:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:42:29 civarında gönderildi. ----------

video sayfanda boşluğa sağ tıkla sayfa kaynagını görüntüleye bas..
açılan sayfada ctrl+f yapıp pub- araması yap.
sonraki sayılar senin adsense kimliğinse eninde sonunda yansır

hocam pub diğer videolarda da yok ama yansıyor. Onunla ilgili bir durum değil.

Hocam bu aralar hiç bir dizinin para kazanmasını açamıyorum sizin yüklediğiniz ne tür bir dizi, özel birşeyler yaptınızmı para kazanmayı açmak için ?

çıkmıyor.

---------- Mesaj saat 11:42:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:40:53 civarında gönderildi. ----------

kardeşim bu arada onunla ilgisi yok benim hiç bir videoda pub çıkmıyor kendimin.

---------- Mesaj saat 11:43:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:42:29 civarında gönderildi. ----------

hocam pub diğer videolarda da yok ama yansıyor. Onunla ilgili bir durum değil.
Çıkmıyorsa yansımıyor. Ben de bir kanal var, pub kodum çıkmıyor. O kanaldan para kazanamadım hiç. Analiz kısmında kazananlar 0 gözüküyor hep.

3-4 gün beklemeni tavsiye ederim.Hesaptan hesaba göre değişiyor galiba adsense yansımaları, bende yeni kanal bağladığım zaman 3 gün sonra yansımaya başlıyor.

3-4 gün beklemeni tavsiye ederim.Hesaptan hesaba göre değişiyor galiba adsense yansımaları, bende yeni kanal bağladığım zaman 3 gün sonra yansımaya başlıyor.

hocam yeni kanal açtıktan sonra 3-4 gün bekleyecez mi hep daha sonra mı atmaya başlayacaz para kazanma aktif edecez falan eskiden böyle değildi :eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri