Adsense Yansımama Sorunu

wareback

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

bu konuyu gerçekten açmak istemiyordum çünkü benzer konular var ama 1 haftadır sorun devam ediyor. 2 tane adsensem var 1 tanesi türkiye 1 tanesi hollanda fakat 2 sindede adsenseye 0 izlenme ve 0 kazanç yansıyor adsenselerde sıkıntı yok kanalda sıkıntı yok bağlı oldukları adsesnseler doğru sorun nedir acaba reklam çıkmıyor tamam o herkesde aynı ama izlenimin gelmemesi sinirimi bozuyor

1 kanalda 20k abone var 2. kanalda abone sayısı düşük ama video attığım gibi 100 200 izlenme alıyor ve günde 2 video yükliyorum yani illaha yansıması lazım çünkü izlenim alıyorum

bendemi sıkıntı var yoksa genel bir sıkıntı mı var reklam çıkmaması zaten ayrı bir olay yabancı adsensede reklam çıkmıyor yorumlarınızı merak ediyorum

15 nisanda usa adsenseye kanal bagladim izlenim ve kazanclar yamsiyordu ama 20 nisan ve bu gun izlenimler ve kazanclarin yansimadigini gordum ve 5 dakika once kanal kapanmis

3 gün öncesine kadar kanal günlük 500k- 1m arası izlenim alıyordu yansıyan 50k :D şuanda izlenim 113k ama adsense yansıyan 3k :)

aynı durum bendede var 5 adsenseye ne izlenim ne kazanç yansıyo yeni bir güncelleme yapıyorlar sanırım

Merhaba Arkadaşlar

bu konuyu gerçekten açmak istemiyordum çünkü benzer konular var ama 1 haftadır sorun devam ediyor. 2 tane adsensem var 1 tanesi türkiye 1 tanesi hollanda fakat 2 sindede adsenseye 0 izlenme ve 0 kazanç yansıyor adsenselerde sıkıntı yok kanalda sıkıntı yok bağlı oldukları adsesnseler doğru sorun nedir acaba reklam çıkmıyor tamam o herkesde aynı ama izlenimin gelmemesi sinirimi bozuyor

1 kanalda 20k abone var 2. kanalda abone sayısı düşük ama video attığım gibi 100 200 izlenme alıyor ve günde 2 video yükliyorum yani illaha yansıması lazım çünkü izlenim alıyorum

bendemi sıkıntı var yoksa genel bir sıkıntı mı var reklam çıkmaması zaten ayrı bir olay yabancı adsensede reklam çıkmıyor yorumlarınızı merak ediyorum

bugün 10 bin izlenimi geçtim eskiden izlenimler yansırdı, şimdi 10 bin izlenimi geçtiğim için muhtemelen incelemeye aldılar. Kanal özgün oyun kanalı bakalım ne olacak.

Benimde 3 kanalımda aynı sorun var.. Ayrıca şu dikkatimi çekti; bu 3 kanalda farklı adsenselere bağlı olmalarına rağmen bio33 ün kanal takip programında ve vidiq de adsense ye bağlı değil gözüküyor..

Bu yansımama olayı 10K izlenim sınırıyla alakalı olabilir mi? 10K izlenim onayından geçip para kazanması açılan kanallarda var mı bu sorun?

Bu yansımama olayı 10K izlenim sınırıyla alakalı olabilir mi? 10K izlenim onayından geçip para kazanması açılan kanallarda var mı bu sorun?

Mevcut videolarınmı 10k yı geçmesi lazım yoksa kanalın gelmiş geçmiş toplam izlenimlerimi 10k olması gerek? Yani silinmiş falan videoların izlenimlerde sayılıyormu ?
Benim 3 kanlımdaki mevcut videolar 10k yı geçmedi ama hepsinde $ yanmış durumda.. Artık analytic emi bakıp yakıyor yoksa kanallar eski ona mı bakıyorlar bilmiyorum ama sonuç olarak 3 kanalında veriler adsenseye yansımıyor ve reklam yok ayrıca youtube analytic tede izlenimler falan yansıyor ama kazanç 0 ...

Mevcut videolarınmı 10k yı geçmesi lazım yoksa kanalın gelmiş geçmiş toplam izlenimlerimi 10k olması gerek? Yani silinmiş falan videoların izlenimlerde sayılıyormu ?
Benim 3 kanlımdaki mevcut videolar 10k yı geçmedi ama hepsinde $ yanmış durumda.. Artık analytic emi bakıp yakıyor yoksa kanallar eski ona mı bakıyorlar bilmiyorum ama sonuç olarak 3 kanalında veriler adsenseye yansımıyor ve reklam yok ayrıca youtube analytic tede izlenimler falan yansıyor ama kazanç 0 ...

benim kanalımda 1m geçen videolar var onla alakalı olamaz bence

Bi güncellemeyide düzgün yapın kardeşim ya, dünyanın en iyi mühedislerisiniz, koskoca google ben çay istemiştim kuşburnu geldi gibi kıraathane ortamı yaratıyor, eksik yansımalar, banlar vs. Sadece spam olarakta değil, bu işi meslek edinmiş binlerce insan var, bu kadar müşterisini düşünmeyen başka bi şirket yok, bu yazıyıda sırf rahatlamak için yazdım, değil burda yazmak youtbe genel müdürünün suratına megafonla bagirsan gene boş biliyorum

Bi güncellemeyide düzgün yapın kardeşim ya, dünyanın en iyi mühedislerisiniz, koskoca google ben çay istemiştim kuşburnu geldi gibi kıraathane ortamı yaratıyor, eksik yansımalar, banlar vs. Sadece spam olarakta bu işi meslek edinmiş binlerce insan var, bu kadar müşterisini düşünmeyen başka bi şirket yok, bu yazıyıda sırf rahatlamak için yazdım, değil burda yazmak youtbe genel müdürünün suratına megafonla bagirsan gene boş biliyorum

Dünyadaki tüm spamcılar bıraksın spamı yemin ediyorum google kendi spam yapar.... Ya çıkarın spamı youtube dan çizgi film, film, dizi, tv show v.s geriye ne kaldı ? Play doh, oyun, müzik.. kaç kişi izler bunları?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri