Adsense yansımama sorunu ?

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Merhabalar arkadaşlar.

Normalde adsense ortalama 2-3 saat içinde sorunsuz yansırdı fakat para kazanmam gittikten sonra yeni kanallarım dün gece 12 den beri yansımadı ilk defa böyle geç kaldığını görüyorum daha önce başına gelen oldumu?

Merhabalar arkadaşlar.

Normalde adsense ortalama 2-3 saat içinde sorunsuz yansırdı fakat para kazanmam gittikten sonra yeni kanallarım dün gece 12 den beri yansımadı ilk defa böyle geç kaldığını görüyorum daha önce başına gelen oldumu?

48 saat içinde yansır. Hiç mi yansımıyor?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

48 saat içinde yansır. Hiç mi yansımıyor?

Hayır hocam hiç yansımıyor.Dediğim gibi 2013 yılından beri max 2-3 saat içinde yansımıştır.Fakat daha yansımadı çok garibime gitti.

Hayır hocam hiç yansımıyor.Dediğim gibi 2013 yılından beri max 2-3 saat içinde yansımıştır.Fakat daha yansımadı çok garibime gitti.

Evet önceden hemen yansirdi ama bi kac aydir bende farkettim bu durumu. Söylediğim gibi 48 saat içinde yansimaya baslayacaktir. Muhtemelen hızlı izlenim alan bi kategori.

Evet önceden hemen yansirdi ama bi kac aydir bende farkettim bu durumu. Söylediğim gibi 48 saat içinde yansimaya baslayacaktir. Muhtemelen hızlı izlenim alan bi kategori.

Pekte hızlı sayılmaz fakat göreceğiz bakalım hocam :)

tek mi yoksa birden fazla kanal mı yansımıyor eğer tek kanal ise tekrar ilişkilen dir bi ara benimde başıma geldi 1 ay sonra kanala girdim istatiskler sıfır kanalı tekrar bağladım düzeldi

48 Saat geçti hala yansımadı daha önce başına gelen varmı arkadaşlar ?

eskiden 1 2 gün sürerdi ama artık bağlar bağlamaz adsense yansımaya başlıyor baska bir sorun var bence ama ney işte

eskiden 1 2 gün sürerdi ama artık bağlar bağlamaz adsense yansımaya başlıyor baska bir sorun var bence ama ney işte

Para kazanması kapatılan kanalı silip tekrar kurdum hocam.Hep böyle yaparım gerçi hep anında yansırdı :S

Yeni kanal açtım 2-3 saat önce onu bağladım oda yansımadı.

Bu ay uçucazmı ne yapıcaz bilemedim :D

Para kazanması kapatılan kanalı silip tekrar kurdum hocam.Hep böyle yaparım gerçi hep anında yansırdı :S

Yeni kanal açtım 2-3 saat önce onu bağladım oda yansımadı.

Bu ay uçucazmı ne yapıcaz bilemedim :D

ref isteye isteyeee olacağı buydu ben dedim sana yapma etme :D

ref isteye isteyeee olacağı buydu ben dedim sana yapma etme :D

Hocam baktım çekilişlerden bişey çıktığı yok şansımı reflerde deneyim dedim oda olmadı :D

Herşey üst üste geldi şu 1 haftadır sıfırında sıfırındayım :(

Merhabalar arkadaşlar.

Aynı olay bende de var.1 Adsenseme 3 gündür hiç bir şey yansımıyor.Genel bir sorun olabilir mi acaba.Hocam yansımaya başladığında konuya beni de etiketleyerek yazarmısınız

Aynı olay bende de var.1 Adsenseme 3 gündür hiç bir şey yansımıyor.Genel bir sorun olabilir mi acaba.Hocam yansımaya başladığında konuya beni de etiketleyerek yazarmısınız

Hocam benim kafamdaki ya hiç yansımaz ise ? Hadi diyelim yansıdı şuana kadar birikenler yansımaz ise ? :confused:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri