Adsense Yardim Edin

Bakunec599

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar bana yardim edin
Ulke Azerbaycan tbm sayfa to bgbm yerlerde surunuyor
yardimci olursaniz sevinirim tesekkurler
ekran2.jpg

Azeri Lehçesinden gene kaldım ama senin durumun çözümü var

videoların çok kısa sanırım tıklama oranı kötü yada videolarında reklam çıkmouor çok kısa oldu ğu yada işte ksıa videoda tıklamıyorlar örneğin 30 sn video gelir gelmez fakat düzen li olarak böyle gitmen bu oranların düzelmesi gerekir videoları uzat yada çalışdığın dil sorun lu biraz Tbbm ordanlarıda çalışdığın katogeriye bağlı

uzun videolarla isliyorum 7 dakikadan cok videolarla kategori eglence

Kardeşim, eğer TO, TBM istatistiklerin gibi aşırı düşükse, kategori değiştirilmesi gerektiği kanısındayım. Bu kanalların kalsın yine, ayarlamalarını yap bir kenarda dursun belki ileride aralarında bir video patlar ve iyi kazançlar getirir, bunlardan sonra tamamen yeni bir kategori dene. +30 Dk'lık, genel izleyici kitlesi olan bir kategori. ( Dil yönünden, yani İngilizce ) Eminim ki, başka kategorilerde, dediğim uzunluktaki ingilizce kanalların, bu istatistiklerden kat kat daha iyi kazançlar sağlayacaktır.

Salam.azerbaycan dilinde videolarin tbm asagi olmasi normaldi.azerbaycands reklam veren cox azdi.sen 1saatlik video yuklesende video ortasi reklamlar cixmir cox vaxt.oduki yavas yavas xarici dilde videolar yukle ama azerbaycan dilinde videolarada ara verme.eminemki ne vaxtsa azerbaycanda reklam veren artacaq :)

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk

Facebook ve google reklamlarını adsense panelinden engellersen 2-3 kuruş daha artar kazancın diye düşünüyorum. Ben engellediydim şu anda bazen tbm 0.20 kuruşa kadar çıkıyor. 1 hafta deneyebilirsin sonuç alamazsan eski haline getirebilirsinde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri