Adsense Yaş Sınırı

A
  • Kullanıcı ali.66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
A

ali.66

Guest
Mrb lar aranıza yeni katıldım ,

Adsense kayıt için yaş sınırı nedir? 17 yaşındayım

Adsenseye kayıt olurken yaşımı 18 olarak göstersem bu tespit edilebilirmi , ne gibi sorunlar çıkarabilir ?

Sorularımı yanıtlarsanız mutlu olurum ...

adsensede gösterdin diyelim sonra para kazandıgın zaman paranı bankaya eft yapacaklar 17 yasındakılere hesap acmıyorlar galiba kardesim..

ADSENSE ve banka hesap ismi aynı ad olacak

Pin gelmezse sorun olur kimlikle onaylayamazsın gelirse sıkıntı yok yaşını öğrenemezler.

ocakda veya şubatta doğduysan sorun olmaz :D ozamana kadar ödemeyi geçersen iyidir

adsensede gösterdin diyelim sonra para kazandıgın zaman paranı bankaya eft yapacaklar 17 yasındakılere hesap acmıyorlar galiba kardesim..

Bankalar öğrenci hesapları açmakta onlardan açtırmayı düşünüyorum o zaman problem olurmu peki ?

---------- Mesaj saat 16:44:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:44:00 civarında gönderildi. ----------

ocakda veya şubatta doğduysan sorun olmaz :D ozamana kadar ödemeyi geçersen iyidir

Mayıs :(

1 hafta önce banka hesabı açtırdım herhangi bi sıkıntı olmadı tek sıkıntı bankakartım daha gelmedi içinde 300+ para oldu ama çekemiyorum :) havale eft de yapamıyorum kartla atm den talimat vermem gerekiyor bankakartıda 10 günde geliyormuş

Mrb lar aranıza yeni katıldım ,

Adsense kayıt için yaş sınırı nedir? 17 yaşındayım

Adsenseye kayıt olurken yaşımı 18 olarak göstersem bu tespit edilebilirmi , ne gibi sorunlar çıkarabilir ?

Sorularımı yanıtlarsanız mutlu olurum ...

hesap açmaya ailenden biriyle gidersen açıyorlar hesap veyada adsenseyi ailenden birinin üstüne açacaksın ama banka nosuda açtığın kişinin adıyla aynı olmalı

ben 15 yaşındayım en genç benim heralde forumda :D velinle gitmen lazım vadesiz hesap açtırabilirsin. Ben öyle yaptım pin konusu ise işimi garantiye almak için bana en yakın Ptt şubesinin adresini verdim

Banka hesabı açabilirsin akbanka git neo exi26 diye bir kart var adı üstünde 26 yaş altındakiler için. 15 yaşında almıştım senelerdir de kullanırım.

yeni adsense açtım adsense hesabı kardeşimin adına-banka hesabını kendi adıma tanıttım,ön ödeme gönderdiler-hesap doğrulandı sorun olmuyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri