Adsense ye 20 kanal aynı zamanda bağlama testi

atameh

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.smartishost.com
Arkadaşlar şu an itibari ile adsense ye 20 kanal bağladım 30 dk mı aldı bakalım forum da anlatılanlar şehir efsanesi mi yoksa gerçek mi bunu ancak yaşayarak ve deneyimleyerek anlıyabiliriz bazı arkadaşlar şimdi ne gereği vardı diyebilir bende bu tez i çürütmek için bu testi yaptım daha öncede yaptım bu işi ama en fazla 5 kanal bağlamıştım bu benim için rekor oldu galiba burdan bütün arkadaşları bilgilendiricem bir sorun olduğunda
herkese iyi forumlar..

ilk başta acemilikten ben de 25 30 kanal bağlamıştım ama hiç bişey olmamıştı :D

anlık bağlamanında bir limitimi varmış :cool:

Arkadaşlar benden size tavsiye bunu dikkate alın derim ben forumda çoğu arkadaşın düşündüğü gibi düşünmüyorum şöyle ki birden çok kanalınız varsa bunları tek gmaile bağlamanızı tavsiye ederim özellikle ağır spamcılarin böyle yapması gerektiğini düşünüyorum çünkü gmailler arası çok geçiş yaptığınızda kanallarınız toplu kapanabiliyo(ip,mac değiştirip girenler veya farklı tarayıcıdan girenleri bilemem bu konu hakkında bi fikrim yok) ama bunları tek gmaille yönettiğinizde
bence kapanma riski daha düşük hatta şuanlık sıfır gibi gözüküyo daha doğrusu bende böyle oldu yaklaşık 1 ay önce kanallarıma toplu kıyım oldu(farklı gmaillere aittiler) fakat sonradan nasıl olsa kapanıyo diye tek gmail açıp ordan yürümeye karar verdim tek gmailime yaklaşık 1 ayda 20 kanala yakın kanal bağladım ne ip değiştiriim ne çerez silerim ne mac nede başka bişey şuana kadar Allaha şükür hiç bir kapanmam olmadı üstelik bir kaç gün önce toplu kıyım oldu galiba birçok arkadaşın kanalı kapandı fakat benimkiler sağlam hala Allaha şükür

yukardakiler tamamen tavsiyedir denemek isteyen dener mantıksız bulanlar lütfen kendilerine saklasınlar ama deneyipte yanlış olduğunu gören varsa söyleyebilir diğer türlü olumsuz eleştirilere kapalıyım
iyi forumlar bereketli kazançlar...

Ben adsenseye bagladıgım kanalların sayısını bilmiyorum bi ara sayayım liste varda hiç merak etmedim kaç kanal baglı :D :D

6 kanal bağladım aynı gmail aynı adsense sorun çıkmadı fakat ayrı gmail hesaplarına girmemek lazım ben bu aralar giriyorum dikkat etmiyorum umarım sorun çıkmaz

ben o değilde şunu merak ediyorum, şimdi bende 1 adsense ye 6-7 kanal bağlı tbm yi nasıl ayarlıyor bu onu merak ettim mesela bir kanalım daki kullandığım nicheler en az 30-40$ lık nicheler ama günlük baktığımda tbm 0.07 $ vs. yazıyor acaba adsense bunları yansıtırken ortalama usulü ile mi yapıyor bir bilgisi olan var mı

:confused:

bende 2 kanal bağlı bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

ben o değilde şunu merak ediyorum, şimdi bende 1 adsense ye 6-7 kanal bağlı tbm yi nasıl ayarlıyor bu onu merak ettim mesela bir kanalım daki kullandığım nicheler en az 30-40$ lık nicheler ama günlük baktığımda tbm 0.07 $ vs. yazıyor acaba adsense bunları yansıtırken ortalama usulü ile mi yapıyor bir bilgisi olan var mı

:confused:

TBM = Tıklama başına maliyet (ortalaması)

Sen $30,$40 lık niche yazdın diye tbm $30 dolara çıkmaz eğer öyle olsaydı şuanda hepimiz zengindik.

Örneğin günde 2 tık alıyorsun, birinci tıktan 0.20tl ikinci tıktan 0.10tl aldın ikisinin ortalamasını alırsın tbm = 0.15tl çıkar

[MENTION=14057]atameh[/MENTION] sonuç ne oldu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri