Adsense yeni bağladığım kanalı saymıyor

adsenseci16

Kayıtlı Üye
merhaba beyler adsenseye dün yeni bir kanal bağladım ve ayarlamaları yaptım herhangi bir sorun yok videoda da reklam çıkıyor ama adsense panelinde bu izlenmeleri saymıyor. videom 5000 kere izlendi ama adsense 380 izlenme geldi diyor. sorun nedir?

konu hakkında baya konu açıldı, yansımalar hemen olmuyor 1-5 gün arası değişiyor.

merhaba beyler adsenseye dün yeni bir kanal bağladım ve ayarlamaları yaptım herhangi bir sorun yok videoda da reklam çıkıyor ama adsense panelinde bu izlenmeleri saymıyor. videom 5000 kere izlendi ama adsense 380 izlenme geldi diyor. sorun nedir?

o tutarsızlık hep vardı usta zaten ben 2kanalla ilgileniyorum 2sinin günlük 17k gösterimi var fakat adsensede o günün istatistiği 9-10k oluyo heralde reklam çıkmıyor bende anlamadım.

ayriyetten suan yuklediğim videoları para kazanmaya açamıyorum bu sorunu yaşayan varmı para kazanmayı seçiyorum kaydediyorum fakat kaydetmiyo :confused:

cevabını kendin vermişsin. reklam çıkmayan izlenmeleri saymıyor adense. AdBlock efsanesi diyelim :)

benimde dün yeni bi adsense aldım onaylandı. eski kanallarımı bu adsenseye aktardım orada etkin diyor ama istatisliklerin hiç biri yansımıyor ...bu durumu düzeltmelerini bkliyorum.

Arkadaşlar malum benimde 10-15 kanalım kapandı yani hepsi,şimdi yeni kanal açtım adsenseyede bağladım izlenimde var,para kazanmada aktif reklam da çıkıyor,Fakat adsensede gözükmüyor ayın 22 sinde tıkandı kaldı?

3 Kanal bağladım 2 gün önce bugün 3 kanalda 600 para kazanlılan izlenme var yt de ama adsenseye yansıyan 34 ?
Nasıl yapacağız bu işi

konu hakkında baya konu açıldı, yansımalar hemen olmuyor 1-5 gün arası değişiyor.

1 hafta olacak halen düzelmedi.22.10.13'tarihinden itibaren bir sıkıntı var.Ama benim bu ay 10 dolar kazanmam lazım.Nasıl olacak çok merak ediyorum.Eğer bu kazançlar gelecek aya yansırsa ne anladım bu işten? İnşallah bi kaç güne yansır!

sanırım sorun halen devam ediyor düzelen varmı ?

sanırım artık kanallar daha detaylı ıncelendıkten sonra adsenseye yansıma yapılıyor. aynı sorun bendede var. 2 gun once ekledıgım kanalların ızlenımlerı hala yansımadı

tıklanma oranı seni yanıltmasın, günlük tıklanma ve reklam kazancın net olarak ödenir mesela ekim ayın da diyelim adsense hesabında kazancım toplam 100 dolar olarak gorunuyorsa YT analizi yeniden hesaplama yapıyor.

ben eylül ayında adsense hesabımda 430 dolar kazancım görünüyordu fakat kesinleşme dönemin de kazancım 530 dolar olarak kesinleşti. için rahat olsun izlenim ve reklam tıklamalarının gelirini alırsın.

şu an bende seninkine benzer ama daha büyük bi sıkıntı var, dün yeni kanal bagladım diğer kanalların izlemeleride saymıyor adsense sıfır basıyor geceden beri ilginç bi durum

Aynen 3.gün önce bağladımi ilk gün ytde 150 izlenme vardı adsensede 20
2.gün 300 izlenme vardı adsense 47 oldu
3.gün 500 izlenme vardı adsense 80 oldu
bugün de 700-800 izlenme var adsense 300 oldu yavaş yavaş düzeliyor :D

Duzelcek gibi durmuyor bakalim ne olcak. Adamlar artik isi saglama aldilar gibi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri