adsense yeni form mu isteniyor

ilonsahiden

Kayıtlı Üye
bugün bir kaç mailime gelen mailde yeni formdan bahsediliyor,Google Payments göndermiş ama linke tıkladığımda form gelmiyor.Doldurmak gerekli mi nasıl dolduracağız?
---- gönderdiğiniz vergi formuya ilgili olarak sizinle iletişime geçiyoruz. Söz konusu formu göndererek Türkiye için standart vergi anlaşması kapsamında talepte bulundunuz ve imtiyaz hakkı oranınız düşürüldü. Ancak, telifle ilgili diğer imtiyaz haklarında indirimli orandan yararlanabilmek için artık özel bir vergi anlaşmasıyla talepte bulunulması gerekiyor.
Telifle ilgili diğer imtiyaz hakları için Türkiye dahilinde indirimli orandan yararlanabileceğiniz özel bir vergi anlaşmasına tabiyseniz 60 gün içinde yeni vergi formu gönderin. Aksi takdirde herhangi bir işlem yapmanız gerekmeyecek ve imtiyaz hakkı oranınız %30'a yükseltilecektir.----

sanırım vergi formunu doldururkwn yanlış solsurmuşsunuz, normalde bazı ülkelerde vergi için indirim uygulanıyor sizde o vergi şıklarını doldurmuş olmalısınız. ben yüzde 15 kesintiyi direk kabul etmiştim. eğer vergi formu değiştirilebiliyorsa değiştirip tekrar yollayın.

Banada geldi bu mail. nasıl doldurmalıyız? Tecrübeli arkadaşlar olaya bir el atabilirler mi?

https://www.hizliresim.com/ryi6wpj

arkadaşlar böyle bir form geldi nasıl yapılacağı hakkında bilgisi olan var mı ?

Edit: bu formu göndermek zorunda mıyız ?

Şuan %15 kesinti mevcut ve eğer formu göndermez isek kesinti %30 olacak ama formu göndermediğimiz halde adsense kazançlarımız devam edecek. ama formu gönderir isek kesinti %15 te kalmaya devam edecek. ben bunu anlıyorum burdan. sizce de doğru mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri