Adsense kayıtlı olan youtube hesabıma telif hakkı ihlalinden uyarı aldı.(ışık turuncu oldu)
adsense mail adresi değiştirmek mümkün müdür ? ana mail adresimi değiştirmek
istiyorum.
---------- Mesaj saat 20:39:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:07:34 civarında gönderildi. ----------
tam olarak bunu yapmak istiyorum,sanırım adsense güncellediği için yapamıyorum; lütfen yardım edebilir misiniz ?
ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/4607-adsense-mailinde-kanal-acmayin.html
---------- Mesaj saat 21:26:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:47 civarında gönderildi. ----------
lütfen yardım edin arkadaşlar
---------- Mesaj saat 21:43:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:50 civarında gönderildi. ----------
özür dilerim arkadaşlar ben yanlış yapmışım
adsense mail adresi değiştirmek mümkün müdür ? ana mail adresimi değiştirmek
istiyorum.
---------- Mesaj saat 20:39:47 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:07:34 civarında gönderildi. ----------
tam olarak bunu yapmak istiyorum,sanırım adsense güncellediği için yapamıyorum; lütfen yardım edebilir misiniz ?
ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/4607-adsense-mailinde-kanal-acmayin.html
---------- Mesaj saat 21:26:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:39:47 civarında gönderildi. ----------
lütfen yardım edin arkadaşlar
---------- Mesaj saat 21:43:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:26:50 civarında gönderildi. ----------
özür dilerim arkadaşlar ben yanlış yapmışım