Adsense yeni mail adresi atanmıyor artık ?

Doktor33

Kayıtlı Üye
Biraz önce yeni mail adresi ekledim ve gelen mesajda...

"Gelecekte size gönderilecek tüm AdSense yazışmaları için
[email protected] e-posta adresini kullanmamızı istediniz.
İşlemi tamamlamak için, lütfen aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak bu
e-posta adresinin size ait olduğunu doğrulayın. Bunu yaptıktan sonra,
yeniden AdSense hesabınıza yönlendirilir ve güncel iletişim
bilgilerinizi inceleyebilirsiniz.

Bunun, AdSense hesabınızda oturum açmak için kullandığınız e-postayı
değiştirmeyeceğini lütfen unutmayın.

E-posta adresinizi doğrulamak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı tıklayın:"

kırmızı yazıda söylemişler...

Daha önceki mail değiştirmede böyle bir sıkıntı yokdu buda yeni güncellemeden biri herhalde...

Son düzenleme:
Biraz önce yeni mail adresi ekledim ve gelen mesajda...

"Gelecekte size gönderilecek tüm AdSense yazışmaları için
[email protected] e-posta adresini kullanmamızı istediniz.
İşlemi tamamlamak için, lütfen aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak bu
e-posta adresinin size ait olduğunu doğrulayın. Bunu yaptıktan sonra,
yeniden AdSense hesabınıza yönlendirilir ve güncel iletişim
bilgilerinizi inceleyebilirsiniz.

Bunun, AdSense hesabınızda oturum açmak için kullandığınız e-postayı
değiştirmeyeceğini lütfen unutmayın.

E-posta adresinizi doğrulamak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı tıklayın:"

kırmızı yazıda söylemişler...

Daha önceki mail değiştirmede böyle bir sıkıntı yokdu buda yeni güncellemeden biri herhalde...

Yeni eklediğin mail ile doğrulama yaptıktan sonra Adsense giriş yapıp, eski mailinin erişimini kaldırırsan; artık yeni eklediğin mail ile giriş yaparsın. Ve bütün güncellemeler yeni mail adresine gelir.

yeni mail adresi ile adsenseye giriş yapılmıyor...

yeni mail adresi ile adsenseye giriş yapılmıyor...

Doğrulama yaptınız mı peki ? eğer doğrulama yaptıysanız ve giriş yapamıyorsanız; önceki mail ile giriş yapın ve yeni eklediğiniz mail ile yönetici erişimi verin. Daha sonra yeni mail ile adsense giriş yapıp eski maili silin. Biraz karışık oldu kabul ediyorum ama çözüm bu gibi :)

doğrulama yaptım, daha önceki mail adresimle giriş yapıyorum ve doğrulama yapılmamış görünüyor...

doğrulama yaptım, daha önceki mail adresimle giriş yapıyorum ve doğrulama yapılmamış görünüyor...

Biraz daha bekleyin bence doğrulanır. Ama doğrulama olayını IP değiştirmeden ve çerez silmeden yapıyorsanız sonradan sıkıntı çıkarabilir.

Biraz daha bekleyin bence doğrulanır. Ama doğrulama olayını IP değiştirmeden ve çerez silmeden yapıyorsanız sonradan sıkıntı çıkarabilir.
çerezleri silip ip değiştirdim olmadı sonra değiştirmeden yaptım yine olmadı anlayacağınız ne denediysem olmadı... yeni maille adsenseye bağlanması gerekiyor ki onaylanmış olsun ama yeni mail adresim ile giriş yapılmayacağını zaten gelen mesajda yazmışlar....

çerezleri silip ip değiştirdim olmadı sonra değiştirmeden yaptım yine olmadı anlayacağınız ne denediysem olmadı... yeni maille adsenseye bağlanması gerekiyor ki onaylanmış olsun ama yeni mail adresim ile giriş yapılmayacağını zaten gelen mesajda yazmışlar....

Bu Adsense hesabı bir kanal üzerinden açtığınız hesap sanırım. Onaylı olan bir kanalın mail adresini ekleyin isterseniz bir de böyle deneyin. Hani normal,kanalı olmayan bir gmail değil de mail üzerinde kanal olan bir mail ekleyin. Belki bu işe yarayabilir..

Bu Adsense hesabı bir kanal üzerinden açtığınız hesap sanırım. Onaylı olan bir kanalın mail adresini ekleyin isterseniz bir de böyle deneyin. Hani normal,kanalı olmayan bir gmail değil de mail üzerinde kanal olan bir mail ekleyin. Belki bu işe yarayabilir..

websitesi adsensesi hocam yt kanal adsensesi değil...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri