Adsense yenilenmiş galiba

tetik_67

Kayıtlı Üye
Adsense yenilenmiş galiba yeni giriş yaptım yeni adsense paneline hoş geldiniz felan diyor sizdede böylemi acaba arkadaşlar.

Şuan Deneme'de sanırım , Yeni Anasayfa görünüme geçmek mecburi degil , Fikrimi sorcak olursanız hiç güzel olmamış .

Evet bazı yenilikler var inceleyelim bakalım.

Zaten her yenilikte pek beğenilmez. Youtube da öyleydi eskiyi düşünen hiç yok. :)

Adsensenin Yeni Hali Herkeste mi Böyle??

Edit: Bilgilerinizi Gizleyin

TBM görünmüyor. geçmenizi önermem.

arkadaşlar benim diğer adsensemde bişeler oluyor ver yok her gün böyle ay sonu geldi yine böyle.1 kasım 19 kasım yaptığımdada videolar 100 bine yakın gösterim varken 250 gösterim var diyor nedir bu böyle.

sadace anasayfayı değiştiriyorsa iyi yine detaylardan tbm ye bakarız

Ya abi anlamıyorum adamların canı sıkıldıkca google birşeyleriyle oynuyorlar. :)

Günlük toplam kazançları göremedim yeni tasarımda?

izlenme ve bgbg var sadece ...raporlardan tbm ye falan bakılabiliniyor.nerden geçtiysek geriye dönüş de yok gibi..

dantik olmuş. geri bildirim yapabiliyorsunuz ben yazdım beyenmedım diye.. tbm yok tahmını kazanç yok.. berbat... aylık veri veriyorsunuz olmamış gunluk veriler ön planda olmalı dedim.. eleşttirdim...
not: yenı menuyu seçenler menuyu kullandıktan sonra . sol alt kısımda yazı belısıyor oraya tıklayak eski sisteme dönebilir... problemdeıl yanı ;)

vay arkadaş nasıl geri döneceğiz şimdi :) endişelenmeyin geri dönüş var yazıyordu yine kandırdı bizi bu google.. nasıl geri döneceği bilen var mı :)

edit: buldum sol altta bir önceki sayfaya dön yazıyormuş :) oraya bastım geri bildirim gönderdim ellerinize sağlık güzel olmuş ama içerik barındırıcıları için biraz karmaşık olmuş. iyi çalışmalar öptüm yazdım ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri