arkadaşlar biraz önce kanal eklemeye çalıştım tek adsense 500 filan diyolardı 101.kanalı kabul etmiyor yoksa bi sorunmu var ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
evet şimdi farkettim davetiye gidiyor fakat Oturum erişimine sahip kullanıcılar kısmında 100 den fazla kullanıcı gözükmüyor yani sonradan kanalı kaldırmaya kalksam e mail adresi gözükmediği için kaldıramayacağım yoksa sadece bendemi öyle görünüyo
yanlış yapıyorsun hocam adsenseye kayıt olduğun maile ilede yeni kanala yapabilirsin
Evet en başından beri yanlış yapıyorsun dostum. Buna zaten hiç gerek yok.
siz nasıl yapıyorsunuz ?
Kanal ayarları / para kazanma / "paramı nasıl alacağım" gibisinden bir yazı var oradan bağlayacaksın.
başından beri yanlış yapıyormuşum ya saolun valla peki kanalın bağlantısı adsenseden koparmak istersek ne yapıcaz ?
başından beri yanlış yapıyormuşum ya saolun valla peki kanalın bağlantısı adsenseden koparmak istersek ne yapıcaz ?
sen kanallarını adsenseye bağlamadan nasıl kazanıyorsun ? güldüm yw
doğru mu anladım ?
ödeme nasıl olacak
adsense ilişkilendirme
altta iki mail seçeneği çıkyor
sagdaki olan yani google da yeni oturum aç seçeneği
onu seçtikten sonra da açılan gmail sayfasında ana adsense hesabımıza giriş yapacagız
doğru mu anlamışım ?
hayır davetiye atıyorum ya attığım e mail artık adsense kullanıcısı olmuş oluyor onu bağlıyorum yani![]()
O durum adsenseye bağladığın bir kanalın yönetici olarak ilişkisini kesmekte kullanılır genellikle
Eğer kanalınızı normal yoldan bağlayamadıysanız team ile size gösterebilirim.
Bol kazançlar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.