Adsense Yüksek Kesinti

Yabancı bir arkadaştan (sağlam kaynak ) aldığım bilgiyi aktarıyorum.
Arkadaşlar Sistemsel bir hata varmış bu bağlamda bazılarına fazla bazılarına da çok az yatmış.
Arkadaşlar 3 gün içerisinde bir mail alacaksınız ve adsense kazançlarınızın ekleneceği bilgisi gelecekmiş. Yani herşey düzelecek. Kötü düşünmeyin kötü olmasın. İyi geceler.

eğer kaynak sağlamsa bizler için büyük ümit kaynağı

Hatırlayanlar vardır. 2014müydü 2015miydi ağustos ayında birsürü kişinin adsensesi banlanmıştı, birkaç gün sonra özür dileyip, yanlışlıkla banladık deyip adsenseleri açmışlardı. Yani googleda hata yapabiliyo, umarım biran önce düzeltirler hatalarını.

sonra tekrar banlamışlardı :)

bir tane kanal kapandı spamdan ama kesinleşmesi oldu % 5 civarı gibi bir miktar kesintiye uğradı

ben googlenin yaptığı işlemlerden geri adım attıgını hatırlamıyorum. sistemsel hata yapıp 2. bir ödeme yapacagına inanmıyorum. kesintiyi neye göre yaptılar hiçbir fikrim yok. adamlar özetle bizi soymak için once belli miktarda kanalı kapatıyorlar spama atıyorlar sorna parasının üstüne konuyorlar. özgün spam farketmiyor aslında. yılsonu temizliği. dolar yukseldi farklı bizden cıkartıyorlar belki de :D

600-700 tl gibi bir kesinti yapıp 190 lirada bırakmışlar. Ödeme eş,iğini geçirtmediler. Sanki kasıtlı yapmışlar gibi geliyor insana

Hocam kesinleşmelerden sonra mı siliyorsunuz kanalı?

1-spamdan kanal kapanır hemen silerim
2-2 telif gelir kanalı silerim
3-topluluk gelir kanalı silerim
4- kanallar uyarı geldikten sonra en geç 24 saat içinde silinir

not:kanalı ve +google silerim once sonra tüm hesabı silerim.

Arkadaşlar Sistemsel bir hata varmış bu bağlamda bazılarına fazla bazılarına da çok az yatmış.
Arkadaşlar 3 gün içerisinde bir mail alacaksınız ve adsense kazançlarınızın ekleneceği bilgisi gelecekmiş. Yani herşey düzelecek. Kötü düşünmeyin kötü olmasın. İyi geceler.

3 gün sonra bu mesajını tekrar alıntılayıp sana neden mail gelmediğini yazacam,

Usta kaç aydır 2., 3. kesinleşme dalgaları oluyor. Ortalama 5 saat sonrasında ikinci dalga oluyor. 21:30 civarı kesinleşti desek 2:30 gibi ikinci dalga olur. Sabaha da son kesinleşmeyenler kesinleşir. Onda da kesinleşmeyenlerin kanalları kapanmıştır. Ya da adsenseleri banlanacaktır.

Geçen ayda benimde ikinci dalgada diyim kesinleşme oldu. 02:00 den sonra Mevla yüksekti......... 20 kasım saat 23 den sonra hesabı banladılar. Geçersiz trafik etkinliğinden dolayı.

troll bence ede ben ümidi kestim ha düzelirse ama güzel olur ama :D

ede bilgi sahteyse troll değilde duygularımıza yapılan ihanet gibi bişey olur insanların duygularıyla oynamak mümkünmüdür bu yüzden bu arkadaşın sahte bilgi vs vereceğini düşünmüyorum ki yapılmaması gereken bi durum gelmeyecek gibi düşünelim dediğin gibi ede gelirsedeeeee aaaaaaaaaaaa deriz :D

bu sistemsel hatadan falan olacak bişey değil kimse birbirini kandırmasın. inşallah yanılırım. ama bu seferki biraz ciddi. beni tek yatıştıran. 1 aylık bi vurgun yapmış olmaları, eğer öyle değilse, çok zor beyler. bu sefer çözümsüz.

Umut fakirin ekmeği. Çok kötü bir gece hocam. Bu 3 gün bu umutla yaşıyıcam :)

6 adsenseden kesinlesen miktar saka gibi resmen ya düzelcegini sanmıyorum bu adımdan sonra banlanmalar baslar zaten umarım yanılırım :(

Arkadaşlar troll demişsiniz. Aslında mesaj üslubumda sıkıntı var siz de haklısınız. arkadaşım amerikada adsense ve partner şirketleriyle çalışıyor ona da yine google da çalışan birinden öğrendim dedi. Bilgi ondan bana yanlış geçmiş olabilir. İnanıp inanmamak sizin elinizde kalmış. Sadece benim 3k kesintim var. Ben iyi düşünmeyi tercih ediyorum ve umutlu oluyorum. Çünkü nedensiz yere paranızı alamaz kimse sizden koskoca google ile çalışıyorsunuz benim 5. yılım. Ve hiçbir zaman mağdur olmadım işi kuralına göre oynadıkça. Saygılar.

800 liradan 199.64 kesinleşti :D :D :D :D çıldırıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kazancı çok çok özür özür dileyerekten paylaşıyorum
admin arkadaşlar mesajla bildirin direk kaldırayım
moraller yerde inşallah yine gitmeyiz :D

Er8zBg.jpg

Fıtttırıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D
çay parasıııııııııı

ciddiye bağlanan konu delicesine gülmeye dönüyor nefes aldıkça kafayı bulan tek milletiz :D

Son düzenleme:
Abi bende görmek istiyorum artık :D %90 ise %90 tamam da göster artık kesintiyi ya :D İnsan böyle cidden daha kötü oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri