Adsense Yüksek Kesinti

Kesinleşen yüksek kesintilimiydi hocam

Yok hocam normal kesinleşti. %10-11 falan kesinti ama alışkınız normal o.

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------

Geçen ay fazla yatanlarda az kesinleşmiş olmasın :D ?

Yok hocam normal kesinleşti. %10-11 falan kesinti ama alışkınız normal o.

---------- Spam Engelliyici 00:44 ---------- Önceki Mesaj 00:43 ----------

Geçen ay fazla yatanlarda az kesinleşmiş olmasın :D ?

bi kaç gün bgbgler 40 kat çoğalıp tekrar 2 katla fazlayla devam ettiği için için acısını çıkartıyor olmasın :D

gelecek ay sorunsuz alırsak genelimiz bu ayki açığı bu şekil kapatmış olacaklardır inş dilerimki hepberaber bu ayı da alalım düzelebilir belki bi umut

bi kaç gün bgbgler 40 kat çoğalıp tekrar 2 katla fazlayla devam ettiği için için acısını çıkartıyor olmasın :D

Bende ona bağlıyorum. Analytics de o günler 0 görünüyor ve düzeltilecek yazıyor. Bence bu kesinleşmelerde hata var ve düzeltirler gibi geliyor. Kesinleşti artık düzelmez diyorsanız gelecek aya ekleyebilirler. Sırf TR de de değil problem global gibi görünüyor.

beyler bir şey soracağım. 1 saat önce 2 kanal spamdan kapandı silmem için girmem lazım tel onayındalar bunlar. şimdi tel onayıyla girersem silebiliyorum değil mi bunları? bir de çalışan ücretli ücretsiz farketmez tel sistemi var mı bunlar için?

kazancı çok çok özür özür dileyerekten paylaşıyorum
admin arkadaşlar mesajla bildirin direk kaldırayım
moraller yerde inşallah yine gitmeyiz :D

Er8zBg.jpg

Fıtttırıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D
çay parasıııııııııı

ciddiye bağlanan konu delicesine gülmeye dönüyor nefes aldıkça kafayı bulan tek milletiz :D

hahaha :D k.bakma gülüyom :D:D bendede durum böyle :D kesinleşmeyenler ne olacak acaba :D 50kdan 1 tl kesinlesecek galiba:D:D

kazancı çok çok özür özür dileyerekten paylaşıyorum
admin arkadaşlar mesajla bildirin direk kaldırayım
moraller yerde inşallah yine gitmeyiz :D

Er8zBg.jpg

Fıtttırıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :D
çay parasıııııııııı

ciddiye bağlanan konu delicesine gülmeye dönüyor nefes aldıkça kafayı bulan tek milletiz :D

ilk saniyeler suratını merak ediyorum hocam :D

hahaha :D k.bakma gülüyom :D:D bendede durum böyle :D kesinleşmeyenler ne olacak acaba :D 50kdan 1 tl kesinlesecek galiba:D:D

arkadaşla 1 saattir konşuyoruz kendiside bizim gibi maşallah yüksek adsenseleri var kendisi önce kesinleşecek rakamı söylüyor sonra kesinleşeni söylüyor hunharca gülmekten çenem ağrıdı :D sınanıyoruz youtube tarafından relax olalım yılmak yok :D

Bende kesinleşmemiş daha

MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşla 1 saattir konşuyoruz kendiside bizim gibi maşallah yüksek adsenseleri var kendisi önce kesinleşecek rakamı söylüyor sonra kesinleşeni söylüyor hunharca gülmekten çenem ağrıdı :D sınanıyoruz youtube tarafından relax olalım yılmak yok :D

gülmekten çenen ağrıdı doğrudur beni de sinir ettin ede bende gülmeye başladım sonra :D :D

gülmekten çenen ağrıdı doğrudur beni de sinir ettin ede bende gülmeye başladım sonra :D :D

ede ve arkadaşlar tepkimizi ne kadar çok dile getirirsek o kadar ilgiyi üstümüze çekeceğiz

lütfen herkez en az 2 hesaptan şikayet etsin damlaya damlaya göl olur herkez 1 şikayet yapsa direk 150 den fazla şikayet oluyor

"herkezi" bu tepkiye davet ediyorum

https://productforums.google.com/forum/#!topicsearchin/adsense-tr/category$3A(%C3%B6demeler)$20is$3Afirstpost%7Csort :relevance

Son düzenleme:
bunun teknik sorun olduğunu felan sanmıyorum, google bu ay paraları cebe attı düzeleceğinide sanmıyorum yapacak birşeyde yok malesef

hocam adsense destek bölümünü bi incelermisiniz forumda madur yüzlerce insan var şikayet konusu 8 tane :) herşeyi olduğu gibi kabul ediyoruz direk herkez +1 konu açsa bu iş çözülecek

Şu anda oradayım hocam şikayetleri okuyorum artık modlar cevap yazmayı kesti yetkililerle görüşecekler bakalım :D güzel haber verecekler inşallah

Bu ay üstüne ekleneceğini zannetmiyorum fakat ocak ayında faladan kesinleşmeler olacaktır büyük ihtimalle. Ban falanda olmayacak inşallah biz olumlu düşünelim de öyle olsun

bende bu ay düzelme oalcagını sanmıorum
olsa olsa en fazla önümüzdeki ay fazla kesinleşme olur
oda şansa artık

ya asıl zoruma giden bu akşam 3 tane baba kanalı patlattı, resmen ayak üstü bizi götürdü, adsenseye bağlıydı ulan zaten %90 kesinti yapıyorsun bari kanalları elleme

edit: 1 tane daha patladı hay youtube kere!!

Son düzenleme:
şuan uğraştığımız sorunlar

1) izlenim index sorunu
2) telifler
3) manuel engeller
4) spamdan kapanmalar
5) flgc lar
6) adsenselerin spama düşmeleri, banlanmalar
7) fazla kesinti veya hiç kesinleşmeme (bu madde yeni çıktı)

taş taşısak daha mı iyiydi, ne diyorsunuz gençler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri