Adsense Yüksek Kesinti

hakkımızı aramassak youtube bu işin üstüne yatar ! 5 şikayet konusu açtım madur olup açmayanlarında ellerine sağlık cümleten iyi geceler

Son düzenleme:
2 paket sigara bitt be. kesinleşte kurtulalımmmmmmmmmmmmmmm

arkadaşlar şundan eminiz, miktar arttıkça kesinti yüzdesi artıyor, yani ne kadar az kazandıysanız o kadar az kesinti oluyor, bunun sebebini bilmiyorum ancak bunda hemfikirim, bazı arkadaşlar diyecekler bende kesinti olmadı felan evet istisna var benimde mesaela 2800 tl 2900 tl olarak kesinleşti ama bu bence geçmiş ayların birikmişleriyle böyle fazla oldu..

6 adsenseden 5 tanesi kesinleşmemiş..Şuan kesinleşmediğine üzülsem mi ? yoksa yuksek kesıntı yemedım belkı kesınlesır diye sevinsem mi yoksa bilemedim...

2 sattir forumları vs geziyorum
ortada teknik bir arıza olduguna ben kendimce kesin olarak kanaat getirdim
büyük çogunluk, vietnamlıalr, yabancıalrda dahil 4k 3k dolar adsenselerde çok komik rakamalr kesinleşmiş bunu telifle açıkla kapalı ile alakası olmadıgı yönünde kanatta vardım
umarım düşündüğüm gibi olur
cümleten hayırlı sabahlar

Bende teknik sorun olarak düşünüyorum. Sonuçta sadece spama yönelik bir hareket olsa özgün kanalı olan arkadaşta aynı mağduriyeti yaşamış.

arkadaşlar şundan eminiz, miktar arttıkça kesinti yüzdesi artıyor, yani ne kadar az kazandıysanız o kadar az kesinti oluyor, bunun sebebini bilmiyorum ancak bunda hemfikirim, bazı arkadaşlar diyecekler bende kesinti olmadı felan evet istisna var benimde mesaela 2800 tl 2900 tl olarak kesinleşti ama bu bence geçmiş ayların birikmişleriyle böyle fazla oldu..

Emin misin. :D 650 tl den 41 tl kesinleşmiş. 41 kere maşşallah der gibi. sadds

---------- Spam Engelliyici 05:27 ---------- Önceki Mesaj 05:14 ----------

Yani kimsenin içini karartmak istemem ama, bu sefer bizi hiçbir şey kurtaramayacak gibi duruyor. Artık sinirlerim bozuldu, sürekli bana bi gülme geliyor. :D:D

https://www.youtube.com/watch?v=hg4ooAIpvqU

Emin misin. :D 650 tl den 41 tl kesinleşmiş. 41 kere maşşallah der gibi. sadds

---------- Spam Engelliyici 05:27 ---------- Önceki Mesaj 05:14 ----------

Yani kimsenin içini karartmak istemem ama, bu sefer bizi hiçbir şey kurtaramayacak gibi duruyor. Artık sinirlerim bozuldu, sürekli bana bi gülme geliyor. :D:D

https://www.youtube.com/watch?v=hg4ooAIpvqU

:D:D :D aynı durum bendede var :D adsense ekranına bakıp sırıtıyorum :D

Adsenseye bağlı açık kanallara girip kanal analitycsten Kasım ayı kazançlarına baktım kesinleşmeler ile karşılaştırdığımda açık olanlar kesinleşmiş , kapananlardan kesinleşmemiş.Benim Kapanan kanallar çok daha fazla kazandırrıyordu yüksek kesintiler bu yüzden büyük ihtimal.
Neyse olan oldu.

özgün sayfalardada olan bir sorun geçici bir sorun bence kesinleşemeleri düzeltirler bir kaç güne kadar

Sanki kesinti olanları kesinleştirmişler. %10-%20 arası bize vermişler kalanını almışlar : )

Ancak bu kesintilerin önümüzdeki ay banlanma olmazsa kesinleşeceği ümidindeyim ben.

özgün çalışıom %95 kesinti oldu sakız parası kaldı geriye kesinleşen

Özgün çalıştığım adsense ve yarı özgün çalıştığım adsense dahil çok yüksek kesinti var. Kesinlikle bir hata olduğu kesin.

Arkadaslar google forumdan tepkimizi gosterelim. Suan cok az kisi konu acmis durumda. Sessiz kalmayalim

akşam kesinleşmeyen adsense sabah kesinleşmiş geçen ayki kesinleşmeyen miktar yine yok, bu ayda x280 birikmişti 280 i kesinleştirmişler baştaki rakamı silmişler %94 kesinti

benimde %30 oranında kesinleşme olmuş adsense ve kanallar tertemiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri