Adsense zaman dilimini değiştirdikten sonra tıklarda sorun

Fantasma

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaslar dün hesabımın zaman dilimini pasificden istanbul saatine geçirdim normalde aldıgım para sabit gibiydi dün 11k gösterim 59tık var tıkın bu kadar az olması imkansız acaba zaman dilimini değiştirdiğimden dolayımı böyle oldu ?

Zannetmiyorum bende değiştirdim her şey normal seyrinde ilerliyor.

çok pardon hocam işteyim kafam biraz dalgın :)

hemen araştırıyım bişey bulursam yazıcam

Konu açarken açtığınız yere dikkat edin rica ediyorum. Konu ilgili bölüme taşınmıştır.

adsenseden mi youtubeden mi kaynaklanıyor bilemiyorum tbm 0,06-0,07 arası genel ortalaman ama dün 0,09 a cıkmış bende de zaman zaman boyle oluyor genel 6-7 arası giderken tıklanma fazla oluyor 0,10-0,13 filan olduğu zaman ortalama tıklanmalar 3/1 oranına düşüyor. Reklamları mı kapatıyorlar bilemiyorum.

Not : Yada hitli 1 video vardı, sana %80 tık getiren o video ise pili bitmiş olabilir.

merhaba arkadaslar dün hesabımın zaman dilimini pasificden istanbul saatine geçirdim normalde aldıgım para sabit gibiydi dün 11k gösterim 59tık var tıkın bu kadar az olması imkansız acaba zaman dilimini değiştirdiğimden dolayımı böyle oldu ?

kardeşim sorun bende de var ben tekrar pasifiğe güncelledim fakat güncellenmedi daha saçma sapan birşey oldu.

aynen bende pasific yaptım 1-2güne düzelir heralde

Beyler telaş yapmayın biraz bekleyin, iyice cıkmaza sokmayın durumu...

Adsense uyarısı;
az önce saat dilimi ayarınızı değiştirdiniz ve ana sayfadaki tahmini kazançlarda tutarsızlıklar fark edebilirsiniz. Ödemeleriniz bu durumdan etkilenmeyecektir.

Beyler telaş yapmayın biraz bekleyin, iyice cıkmaza sokmayın durumu...

Adsense uyarısı;
az önce saat dilimi ayarınızı değiştirdiniz ve ana sayfadaki tahmini kazançlarda tutarsızlıklar fark edebilirsiniz. Ödemeleriniz bu durumdan etkilenmeyecektir.

Ben alıştım saat 10 da yenilenmesine değiştirmicem :D

ayın 23 ünden sonra bende de birden bire düşüş oldu anlamadım valla.. günlük 5 ile 10 bin izlenimde 2 binelere düştüm tıklama desen 26 temmuz 2013 yani bugün hiç yok izlenim 300 de var bir orun ama çözemedim

ilk başlarda böyle düzensizlikler olabilir zamanla düzelir bende ilk değiştirdiğim gün saat 12 den sonra baktım 8 dolar sabah kalktım baktım 8 ike 10 a çıkmış yani ilk iki gün sorun varmış gibi gözükebilir ama düzelir merak etmeyin.

adsensede saat dilimini istanbul yapmanın zararı varmı tıkları tbm etkiliyormu

---------- Mesaj saat 16:39:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:37:41 civarında gönderildi. ----------

yunus kardeş sen istanbulumu kullanıyosun saat diliminde senin kazançlar nasıl

bende pasifikten istanbula geçirdim 1k gösterime 10k tık varken şimdi 1.5 gösterime 50tık :)

1-2 gün sonra düzeliyor istatistikler bende de karısıklıklar olmustu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri