Tema komple kendime ait degildir. Blogger temasini wordpresse uyumlu olarak cevirdim tema haline getirdim vede mobil uyumlu hale getirdim cünkü cok eski bir temaydi...
Blogger versiyonunu isterseniz ücretsiz buradan indirebilirsiniz.
Temanin özelligi renk uyumu adsense reklamlariyla yakalayip, reklamlari sitenin bir parcasi gibi gösteriyorsunuz ve tiklamayi bir nebze daha arttirabiliyorsunuz.
Ayrica 160x600 reklam boyutlarinda gayet can alici reklamlar ( örn.; arkadaslik siteleri gibi) reklamlar cok ciktigi icin bu boyuttaki reklamlar iyi tiklama getiriyor.
Temanin demo görselleri assagidadir. Online sitede görmek isterseniz PM ile isteyiniz. Kötü amacli arkadaslar icin siteyi ortaya yazmiyorum.
Temanin genel özellikleri;
Tema fiyati sadece: 20 TL
---------- Spam Engelliyici 14:11 ---------- Önceki Mesaj 14:10 ----------
Resimleri ekleyemedim buradadir;
1- View image: 1
2- View image: 2
Blogger versiyonunu isterseniz ücretsiz buradan indirebilirsiniz.
Temanin özelligi renk uyumu adsense reklamlariyla yakalayip, reklamlari sitenin bir parcasi gibi gösteriyorsunuz ve tiklamayi bir nebze daha arttirabiliyorsunuz.
Ayrica 160x600 reklam boyutlarinda gayet can alici reklamlar ( örn.; arkadaslik siteleri gibi) reklamlar cok ciktigi icin bu boyuttaki reklamlar iyi tiklama getiriyor.
Temanin demo görselleri assagidadir. Online sitede görmek isterseniz PM ile isteyiniz. Kötü amacli arkadaslar icin siteyi ortaya yazmiyorum.
Temanin genel özellikleri;
- Üst Menüde LINK REKLAM kullanilir ve böylece ziyaretciler orayi MENÜ sanarak reklamlariniza tiklar.
- Tema hafiftir ve hizli calismaktadir. Yapmaniz gereken sadece WIDGET olarak üst menü reklamini ve sag-sol widget olarak diger reklamlarinizi eklemenizdir. ( Widgetlerin hepsi hazir siz sadece reklam kodunuzu girersiniz).
- Mobil Uyumludur
- Orjinal temada anasayda tüm icerigi cikarmaktadir. Düzenledigim WP temasinda sadece baslik ve resim cikmaktadir.
Tema fiyati sadece: 20 TL
---------- Spam Engelliyici 14:11 ---------- Önceki Mesaj 14:10 ----------
Resimleri ekleyemedim buradadir;
1- View image: 1
2- View image: 2