Adsensede 1 aylık kazanç ne kadarı geçerse adsense gider ?

Zadem46

Kayıtlı Üye
Ben bunu hep merak etmişimdir arkadaşlar , kazançlarım arttıkça korkuyorum ona göre bir yol çaresine bakcam .. Herkeste bu aralar adsensede sıkıntı var galiba bende ufaktan ufaktan partnere geçmeyi düşünüyorum ? Ben adsense kapanma (incelemeye alınma) 6$ bin dolar diye biliyorum o da yaklaşık 12 bin tl yapar biz diyelim 10 bin tl . Bu konu hakkında bilgisi olan yada başına gelen varsa konuya cevap verirse sevinirim :)

illa ne kazandığımızı mı gösterek kardeş yok sınır yok 500 kanal bağla 500.000$ kazan paran senindir tabi ki kurallara uyarak kazanacaksın

Yasal görün, yüksek kazan Adsense sana neden bu kadar yüksek kazanıyorsun diye sormaz..

Orası öyle ama bu aralar hep sıkıntı var hocam korkuyorum ondan biraz o yüzden

illa ne kazandığımızı mı gösterek kardeş yok sınır yok 500 kanal bağla 500.000$ kazan paran senindir tabi ki kurallara uyarak kazanacaksın

Tecrübe sabit herhalde hocam ;) iyi bakalım dediğiniz gibi olsun :)

bugün günlük 500 tl kazandıran adsensem de gitti
300 tl kazandıran adsense de gitti
100 tl kazandıran da gitti
boşta bekleyen laf olsun diye 1-2 tl kazandıran da gitti

bunun üzerine söz söylemeye gerek var mı :?
:)

bugün günlük 500 tl kazandıran adsensem de gitti
300 tl kazandıran adsense de gitti
100 tl kazandıran da gitti
boşta bekleyen laf olsun diye 1-2 tl kazandıran da gitti

bunun üzerine söz söylemeye gerek var mı :?
:)

Sağlık olsun hocam :( . Çalışmaya devam :) . Bu ban olayları neye dayanarak yapıolar ben çözemedim orasını :)

geçmiş olsun ne denir ki!

Ah cevabı bilsek de kendimize cevaplasak.

Yok mu öyle bişey ? Ben öyle duydum ama hocam neyse hayırlısı olsun bakalım

Kısa ve öz yazdık ama çok çok büyük rakamlar elbet kontrol edilebilir ki buna da pek inanmıyorum. Hani bi 100k üstü kontrolden geçebilir de zor be hocam ) Kontrol dediğin bugün ki gibi yapılır toplu olur. Tek tek kontrole kalksan bitmez. İnan 100k üstü kazanan on binlerce yüzbinlerce adsense var

Kısa ve öz yazdık ama çok çok büyük rakamlar elbet kontrol edilebilir ki buna da pek inanmıyorum. Hani bi 100k üstü kontrolden geçebilir de zor be hocam ) Kontrol dediğin bugün ki gibi yapılır toplu olur. Tek tek kontrole kalksan bitmez. İnan 100k üstü kazanan on binlerce yüzbinlerce adsense var

Burda benim aklımdan geçen rakam max 10 bin tl olur. O da belki ortalama kazanılacak tutar 2-7 arası olur tek adsense , hiçbir şekilde hile bot felan yok hocam sıkıntı olmaz diyorsanız güveniyorum size :)

üst sınır falan diye bişey yok hikaye bunlar. geçen ay arkadaşım 21bin lira aldı. tek adsense tek kanal.

sen ne kadar kazanırsan kazan ne youtube nede adsense sana birşey demez, aksine seni çok sever. ama arada merak eder, bu adamın sırrı nede bu kadar çok kazanıyor diye herşey yolunda ise sıkıntı olmaz, ama illegal birşeyler dönüyorsa sana olan sevgisi bir arda yok olur.

Spam derken ? Sonradan kanalı spamdan mı kapandı yani hocam ?

kapanmadı devam ediyo. arkadaşlar sakin olun kanal benim değil arkadaşın :) rakamlara bu kadar takılmayın millet ne kazanıyosa kazanıyo ben sadece üst sınır diye bişey olmadığını göstermek için söyledim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri