Adsensede bir sorunmu var tıklara saymıyor heralde

Fantasma

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar son 2gündür çok büyük sorunum var normalde günlük ortalama 19k görüntülenme ile 400 küsur tıkla 24dolar civarı geliyordu dün 12k izlenim 59tık vardı bugün şuan 11k izlenim 22tık var tıklarda büyük ihtimal sorun var başına gelen varmı sizden ? ne yapabiliriz ? bu istatistiklerin dogru olma imkanı yok :confused: (reklamları kontrol ettim gösteriliyor,izlenimde diğer günler gibi normal fakat tıklar cok anormal)

Bende de aynı sıkıntı var yeniden giriştim youtube işine 400 500 izlenme 1 tık 2 tık :(.

Bende de aynı sıkıntı var yeniden giriştim youtube işine 400 500 izlenme 1 tık 2 tık :(.

bir sıkıntı var ama bir türlü anlayamadım 20gündür sabit bir gelir alıyordum hiç bir sıkıntı yok videolar sürekli izlenim alıyor 10k gösterimin altına düşmüyorum sorun izlenmemeside değil kesin bir problem var :(

aynı sorun bende de var son 10 gündür 50k izlenimin altına inmedi ama tıklar 400-500 :S

beyler az önce baktım reklam çıkmıyor dolar işareti aktif, video da sarı şerit aşağıda çıkyıor ama reklam videonun içerisinde çıkmıyor az önce baktım bir videom öyleydi diğerlerinde pek sorun yok çok izlenim alan videomdu reklamı çıkmamış öylece kaldım anasını satayım :(

tıklarda sorun varmı bilmiyorum ama saati Tr yapmıştım .
sonra tekrar pasifik yaptım sabah .
adsense dondu kaldı .

25 temmuzda sayımlar ve tık sabit .
sabah inşallah düzelir .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri