Adsensede göze batmamak için

• Kullanıcı babs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

babs

Kayıtlı Üye
Selamün aleyküm arkadaşlar

bi adsensede göze batmamak için günlük ne kadar kazanmak lazım

mesela günlük 100-200, veya 300-500 arası gibi,

araştırdım tam olarak cevap bulamadım.

60 kazan öp elini başına koy aylık iyi para :)

Kendin tıklama yapmadıgın ya da yaptırmadıgın sürece günlük 500tl ye kadar çık çıkabilirsen sorun yaşamassın, kendimden biliyorum.Test edildi...:cool:

Son düzenleme:
Spamcıysan aylık 5000 i geçmemeye dikkat et.
Alternatif adsense hesabın olsa iyi olur.

şahsen günlük 900+ aylık 7000+ gördüm bir sıkıntı yaşamadım.

Ayda xxxx tl kazanip gunde kazandigini iddia eden arkadaslar var :-D o yuzden deneyimli arkadaslari dinle

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

geçen videom patladı bin küsür para geldi sonra tekar 15tl ye düştü :D illegal birşey yapmadığın sürece bence sorun yok

aklımda 1-2 şey oluştu. yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

tek hesaptan aylık 18 bin aldım geçen aylarda. bu ay 12 tl tek adsenseden aldım. yani bu sorunun cevabını hiç kimse veremez. adsensede bir sınır olduğunu düşünmüyorum ama riskli tabii ki... neden bir adsensede bu kadar biriktiriyorum. elimde olmayan sebeplerden dolayı. bu adsensede tek kanal var.yani başka kanallar başka adsenselerde. yani bende bu kadar yüksek meblağların tek adsensede risk oluşturduğu kanaatindeyim ama mecburen bu şekilde benimki.

illegal bir şey yapmadığın sürece xx.xxx tutarları alırsın.

kimisi bir video yükler aylarca telif almaz kimisi aynı videoyu yükler 2 gün sonra telif alır
kimisi adsenseden 3k alır adsenseni banlanır kimisi aylarca 30k alır banlanmaz.

diyeceğim o ki: yt işi kim kime dum duma işidir hiçbir seyin net bir cevabı yok.

artistlik olsun diye söylemiyorum ama günde normal 120 geliyor sorun yok.Uzun video çalışıyorum.

valla hocam ben 10k+ kazanamadım ama mart ayında 5 gün boyunca günde 800-900 kastığımı biliyordum.geri kalan günlerde en az 300 er tl kastım.sorun olmadı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri