adsensede kanal yok, 339 tl ödeme aldım

mıllet alım kesılmıs ne guzel fetva verıyorlar adamla bos adsenseden 4-5 sefer 4 hanelı odeme almıslar ne guzel :)

benimde 2 senedir kanal bağlamadıgım daha doğrusu bağlayamadığım adsensem var topluluktan kapandı topluluga sebep olan maılı bulamamıstım gecen sene 1500 tl gecen ay 350tl yatmış. bu ayda 580tl kesinleşmiş

Dostum Allah başka dert vermesin , bunun neyi seni rahatsız etti de konu açtın walla merak ettim ...

Yahu bende diyorum 339,80 TL eksik var demek ki sana gelmiş hocam..
Şaka bir yana üzümü ye bağını sorma daha önce bir çok arkadaş böyle garip ödemeler aldı :)

Valla bende de 500 lira fazla kesinleşti ama alamadan banlandık. Bir nevi gösteripte elletmemek oldu bizim durum.

evet benımde aynı oldu bu ay 1300tl fazla sı oldu kesınlesen ama adsense gümledi :)

Hocam gecen sene bende aynisini yasadim.240 tl falandi geri para talep etmediler.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ohh :D şakamı bu bizede vursa 4 hane falan :D düşünsenize hata oluyo 5 haneli kesinleşiyo :D hayali bile güzel

kazanılan parayı vermez banlar sanada kazanmadığın parayı vermiş :) adsenseye bağlı kanalları göremediğimiz için kaç kanal bağlı olduğunu da göremiyoruz belki unuttuğun bir kanal kalmış olabilir veya kanalına telif gelene kadar kazandığın paradır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri