Adsense'de Kazançlar Tl Bazında

Benim hesabın bulunduğu sunucuyu daha google güncellememiş demek çünkü benim hala $ :D

rakamlara baktım gözlerim fal taşı gibi açıldı tmb'ler fırlamış hemen buraya baktım rahatladım :D saldırımı yedik ne oldu dedim kendi kendime :)

bence dolar olması daha iyiyidi kullanıcıyı gaza getiriyordu dolar ne akdar yapıyor diye matematiğimizi geliştiriyorduk :D

lan ben ne adamımya... bende hiç tl yi farketmedim... adsenseye şöyle bir mesaj attım " SAYIN ADSENSE , BENİM KİMLİK NOM ******* BUDUR. KAZANÇLARIM BİR ANDA İKİ KATINA ÇIKTI... BİR YANLIŞLIKMI VAR ACABA? VARSA BU GÜN HALLEDİN ..ŞAYET Bİ YANLIŞLIK VARSA SONRADAN GERİYEW DÖNÜK ALIRSANIZ MORELİMİ BOZARSINIZ ONA GÖRE.... LÜTFEN HESABIMI KONTROL EDİNİZ... " aynen böyle bi mesaj attım ...insaALLAH bi karışıklık yapıpta başıma iş açmam meger dolar gitmiş tl gelmiş mesele buymuş...tühh... :rolleyes:

---------- Mesaj saat 10:01:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:57:58 civarında gönderildi. ----------

ama bi şey söyleyeyiym. bu tl işi bi yerde kötü oldu...çünkü tl değeri hiç değişmeyebilir...ama dolar değeri bazen yükseliyor bazen düşsede yükseldiğinde kârımız oluyor.

tl geçmesi çok iyi olmuş ilk girdigimde adsenseye tbm fırlamış zannettim:) ama tl olmuş..

TL geçmesi bilakis kötü oldu.
dolar bazında 0,02 tbm tl bazında 0,04 tbm'ye eş değerdi haliyle en düşük tbm 0,02'e düşüyorlardı şimdi tl'ye indiler tbm'yi rahat bir şekilde 0,02'e düşürebilirler yani şimdiki TBM 0,02 eski dolar sisrtemindeki tbm 0.01
google her ne değişiklik yapıyorsa kendi karını düşünerek yapar :)
umarım yanılıyorum.

TL geçmesi bilakis kötü oldu.
dolar bazında 0,02 tbm tl bazında 0,04 tbm'ye eş değerdi haliyle en düşük tbm 0,02'e düşüyorlardı şimdi tl'ye indiler tbm'yi rahat bir şekilde 0,02'e düşürebilirler yani şimdiki TBM 0,02 eski dolar sisrtemindeki tbm 0.01
google her ne değişiklik yapıyorsa kendi karını düşünerek yapar :)
umarım yanılıyorum.

emin ol yanılmıyorsun....

işin özü kazançlarımız yarı yarıya düşebilir her an. en azından şimdi hazırlanan zemin ona el verişli.

Bu ay kur kaç olacak diye konu açamayacamkmıyız artık :((

Benim hala dolar. zaten tbmyi dolar kurunda 0.6 iken türkiyeye gecen hesaplarda tbm 0.12 kuruş olunca aynı şey olmuyomu :)

az once bı acdım para ıkıye katlamıs aha dedım google kafayı yedı bıde benı banlıcak tl oldugunu anca gordum :) fena bı tırstım

Arkadaşlar burdaki tbm doların 2.00 kuruna denk geliyor acaba her ay böylemi olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri