Adsensede sorun var galiba.??

• Kullanıcı ThE-FeAr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

ThE-FeAr

Kayıtlı Üye
Arkadaslar mrb iki gundur adsensemde yansima yok .ayin 18-19 u yansimamis. Sebebi ne olabilir. Adsenseye giris yaptigim da . kesinlesen hesabin altinda goruntuleme var . adsensem 2 gundur kazanc kisminda para artio ama 18-19 gostermio . 17 sinde durdu. Sizce sebebi ne olabilir. ????

kanallar kapanmış olabilir..

Benimde bir kanalımda videoların neredeyse hepsinde reklamlar kaybolmuş bir kontrol edin isterseniz ?
Düzenleme:Sizin olay farklıymış, yanlış anladım heralde :)

İnsallahta ama adsense artio o konuda sikinti yok ama yansima yok ;) garip bise ya

Yine bir operasyon olmasın ödemelerin yaklaştı şu günlerde :(

Tam olarak anlayamadim,TIK lari mi saymiyor diyorsunuz 2 gundur yoksa hicbir seyi mi ?

Tam olarak anlayamadim,TIK lari mi saymiyor diyorsunuz 2 gundur yoksa hicbir seyi mi ?

kardesim suan adsensem de 18-19 unu göstermio kanallara baktım kanallarmı patlamıs die sıkıntı yok kanallarda . zaten adsen se artmaya devam edio ama bunu yansıtan tek yer toplam kazanc kısmı . 18-19 dakği tarihlerde izlenim ve tık yok göstermio daha yansımammıs olay bu

bende de son 2 gündür 100 liralık bi kayıp mevcut. nedenini çözemedim, yansımama durumu var gibi.

benim bi kanalın para kazanması gitmiş ondan yansımıyomuş :'( bütün kanalların para kazanması gitti :'(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri