Adsensede Tbm ve Bgbg Sorunum Oluştu

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

mixnewss

Kayıtlı Üye
Öncelikle herkese günaydın ve bol kazançlar Abiler Kardeşler Hocalar üstadlar

zaten günde 40 kuruş kazanan taze bir user olarak :( yaklasık 4 gün önce Yt Koray hocam aldıgım 10 kanallın aktif olarak 3 tanesini kullanmaya basladım biri spma düştü bu benim çerezlerimin silinmemesi benim silmemem yüzünden oldugu için okanala girmedim bir daha

Dün baska bir arkadasla konustum o arkadasda adsense hesabımın oldugu gmail adresine video atmamı tavsiye etmediği için ordaki tüm videoları sildim aktif olarak kuıllandıgım 2 kanal kaldı yanlız bu gün youtube kanalalrına girdgimde her türlü şeyi deneyip inceleneyior yazısını aşamadım ama örnek veriorum 15 videodan 3-4 tanesi Dolar işareti aktif oldu Adsensemi kontrol edeyim die girdim Resim koyamıyorum kusura bakmayın ama

Tbm 0:00 Bgbg:0:00 yaaıyor Görüntülme 30 olmus bu durum neden böle yol gösterebilrmisiniz

zaten günde 40 kuruş kazanan taze bir user olarak :( yaklasık 4 gün önce Yt Koray hocam aldıgım 10 kanallın aktif olarak 3 tanesini kullanmaya basladım biri spma düştü bu benim çerezlerimin silinmemesi benim silmemem yüzünden oldugu için okanala girmedim bir daha

Dün baska bir arkadasla konustum o arkadasda adsense hesabımın oldugu gmail adresine video atmamı tavsiye etmediği için ordaki tüm videoları sildim aktif olarak kuıllandıgım 2 kanal kaldı yanlız bu gün youtube kanalalrına girdgimde her türlü şeyi deneyip inceleneyior yazısını aşamadım ama örnek veriorum 15 videodan 3-4 tanesi Dolar işareti aktif oldu Adsensemi kontrol edeyim die girdim Resim koyamıyorum kusura bakmayın ama

Tbm 0:00 Bgbg:0:00 yaaıyor Görüntülme 30 olmus bu durum neden böle yol gösterebilrmisiniz

Şimdi çok karışık bir anlatım olmuş anladığım kadarı ile ;

1.Video inceleniyorda kalırsa silmelisin.1 gün içinde ÜNLEM işaretine dönüşür.Ticarı kullanım haklarınızı ispat etmeniz gerekir.
2.Adsense hesabının olduğu kanala video atmaman gerekir zaten.Adsense hesabının olduğu kanal banlanırsa adsense hesabında ıbanlanır:)
3.10 tane almıssın 2 tanesini kullanıyosun hepsini aktif et derim.
4.30 görüntülenme olmuş ama reklam tıklaman yok henüz demekki.O yüzden oralar sıfır gözküyor.1-2 saat aralıklarla tekrar bak.
5.Kazançlarını görmek için adsense sayfasında ürünler-içerik barındıcısı için adsense şeklinde kullanırsan kazancınıda görebilirsin.

30 görüntülenmede tık yok...
istatistiğe yansıması için tık lazım..

youtubede 30 görüntülemye tık olmaması çok normal ortlaması 100 görüntülemede 1 tık (sadece bendeki ortlama)

ayrıca adsense mailinde yt kanalı açma sakın

Tşkkürler bende para kazanmamı kapatılar sandım bir tık gelmiş şuan rakamlarda geldi tşk ederim 10 kanala atıcak aktif etcek kategori bulamıyorum yani ne atsam yarısınadn çogu ya aktif olmuyor para kazanmaya ya engel geliyor çok tecrübesizim yani haber atıyorum sanırım onuda beceremiyorum okuyorumda aksine sanırım ben beceriksizim ondan olmuyor

Tşkkürler bende para kazanmamı kapatılar sandım bir tık gelmiş şuan rakamlarda geldi tşk ederim 10 kanala atıcak aktif etcek kategori bulamıyorum yani ne atsam yarısınadn çogu ya aktif olmuyor para kazanmaya ya engel geliyor çok tecrübesizim yani haber atıyorum sanırım onuda beceremiyorum okuyorumda aksine sanırım ben beceriksizim ondan olmuyor

pes etme yolun başındasın ...tecrübe kazancıkça öğreneceksin olayı.hata yapa yapa yapmamayı öğreneceksin.

peki abi ben aylık 500 lira kazanmak için daha ne ögrenmem ne yapmam lazım :( öle bin iki bin dolarlarda gözüm yok sadece kamera alıp özgüne geçmek için spam yapmaya çalışıyorum onu bile beceremiyorum :)

peki abi ben aylık 500 lira kazanmak için daha ne ögrenmem ne yapmam lazım :( öle bin iki bin dolarlarda gözüm yok sadece kamera alıp özgüne geçmek için spam yapmaya çalışıyorum onu bile beceremiyorum :)

forumda yeni başlayanlar için birçok makale mevcut.Muslera06 nin kategorisini incelemeni tavsiye ederim oku ve anlamaya çalış gerekirse 2-3 gün bu işle uğraş.Ondan sonra uygulama aşamasına geç ve asla pes etme kapansın yeniden aç kapansın yeniden aç ..

Merhabalar,

Forumumuzda o kadar çok yol gösterici bilgi bulunmaktadır ki, birisini dahi okuyup uygulasanız, açacağınız konu teşekkür konusu olacaktır. Sizlerden ricam forumumuzda arama butonunu kullanarak, istemiş olduğunuz sorulara ulaşmanızdır.

Saygılarımla

hocam 1k izlenm var 0 tık bir iki gun önce para kazanmam kapatılmıstı bende onların alayını sildim yeni kanallarda tıklar yansımıyor adsense pub id fln cıkıyor sorun yok reklamda çıkıyor sizce sorun nedir

kardşeim 1 K ya 0 tık gerçekten çok büyük şanssızlık.....bu dediğin kaç gündür böyle ?

:) bekle kardşeim bekle :) geç yansır biraz 1 hafta dur hele bi

eyvallah hocam benim korktuğum şu hocam bazı sorunlar varmış ya çoğu kişinin hiç yansımıyormuş ya ben boşa emek vermekten korkuyorum yoksa 1k izlenim aldım nie kazanamıorm diye değil:) çok saolun

eyvallah hocam benim korktuğum şu hocam bazı sorunlar varmış ya çoğu kişinin hiç yansımıyormuş ya ben boşa emek vermekten korkuyorum yoksa 1k izlenim aldım nie kazanamıorm diye değil:) çok saolun

ben ilk başladığım 10 gün 200 hiti zor görmüştüm sen 2 günde 1 K yapmışssın bendne iyisin sen :) iyi çalışmalar

ben ilk başladığım 10 gün 200 hiti zor görmüştüm sen 2 günde 1 K yapmışssın bendne iyisin sen :) iyi çalışmalar

hocam ben yeni değilim yaklasık 1.5 ay oluyor benim 10 kanalım geçen para kazanması kapatıldı günlük 20 30 tl getiren kanallar uçtu gitti alt kanaldı hepsi o yüzden bende komple sildim şimdi sıfırdan tekrar başladım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri