Arkadaşlar forumda okuduklarım kadarıyla youtube'daki reklam geliri düşüşünün sadece Türkiye'ye karşı uygulanmış olan bir katı kural olduğunu düşünenler var. Bu kesinlikle böyle değil, yeni reklam anlaşmaları yapılması gerekiyor ve insanlar noel tatilindeler, sadece ben değil yabancılar da bu olaya bu şekilde bakıyorlar.
Dün bir konuya şahit oldum buradan ulaşabilirsiniz.
Bahsedilenleri çevirecek olursak.
Dünya'nın her tarafında aynı sorun mevcut.
4 Yıldır bu adsense ile uğraşan bir arkadaşın yazdığı yorum aynen şu şekilde:
Ve konudaki farklı milletlerden insanlar bunu onaylıyor düşüş yaşadıklarını belirtiyor.
Yani anlayacağınız bu olay sadece bizi değil tüm dünyayı ilgilendiren bir olay, Türkiye'ye karşı alınmış herhangi bir önlem yok. Arkadaşın da dediği gibi pazartesiden itibaren kazançlar artmaya başlayacaktır ancak benim tahminim bu hafta değil ancak 13 Ocak Pazartesi'ye kazançların eski haline döneceği şeklindedir.
Saygılar..
Dün bir konuya şahit oldum buradan ulaşabilirsiniz.
Bahsedilenleri çevirecek olursak.
Dünya'nın her tarafında aynı sorun mevcut.
4 Yıldır bu adsense ile uğraşan bir arkadaşın yazdığı yorum aynen şu şekilde:
4 yıldır bu işi yapıyorum ve 4 yıl boyunca yılın çeyreklerinde yani ocak nisan temmuz da yeni antlaşmalar yapılması gerekiyor, 4 yıl boyunca hep aynı şekilde reklam kazançlarım bu aylarda düşüp tekrar yükseldi, şuanda yaklaşık %60 lık bir bgbg düşüşü yaşıyorum. Normalde 10tl bgbg alırken şu anda 3tl ancak geliyor. Pazartesi'den itibaren kazançlar artmaya başlayacaktır
Ve konudaki farklı milletlerden insanlar bunu onaylıyor düşüş yaşadıklarını belirtiyor.
Yani anlayacağınız bu olay sadece bizi değil tüm dünyayı ilgilendiren bir olay, Türkiye'ye karşı alınmış herhangi bir önlem yok. Arkadaşın da dediği gibi pazartesiden itibaren kazançlar artmaya başlayacaktır ancak benim tahminim bu hafta değil ancak 13 Ocak Pazartesi'ye kazançların eski haline döneceği şeklindedir.
Saygılar..