Adsense'deki düşüşlere yabancılar ne diyor?

• Kullanıcı CyberTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

CyberTR

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar forumda okuduklarım kadarıyla youtube'daki reklam geliri düşüşünün sadece Türkiye'ye karşı uygulanmış olan bir katı kural olduğunu düşünenler var. Bu kesinlikle böyle değil, yeni reklam anlaşmaları yapılması gerekiyor ve insanlar noel tatilindeler, sadece ben değil yabancılar da bu olaya bu şekilde bakıyorlar.

Dün bir konuya şahit oldum buradan ulaşabilirsiniz.

Bahsedilenleri çevirecek olursak.

Dünya'nın her tarafında aynı sorun mevcut.

4 Yıldır bu adsense ile uğraşan bir arkadaşın yazdığı yorum aynen şu şekilde:

4 yıldır bu işi yapıyorum ve 4 yıl boyunca yılın çeyreklerinde yani ocak nisan temmuz da yeni antlaşmalar yapılması gerekiyor, 4 yıl boyunca hep aynı şekilde reklam kazançlarım bu aylarda düşüp tekrar yükseldi, şuanda yaklaşık %60 lık bir bgbg düşüşü yaşıyorum. Normalde 10tl bgbg alırken şu anda 3tl ancak geliyor. Pazartesi'den itibaren kazançlar artmaya başlayacaktır

Ve konudaki farklı milletlerden insanlar bunu onaylıyor düşüş yaşadıklarını belirtiyor.

Yani anlayacağınız bu olay sadece bizi değil tüm dünyayı ilgilendiren bir olay, Türkiye'ye karşı alınmış herhangi bir önlem yok. Arkadaşın da dediği gibi pazartesiden itibaren kazançlar artmaya başlayacaktır ancak benim tahminim bu hafta değil ancak 13 Ocak Pazartesi'ye kazançların eski haline döneceği şeklindedir.

Saygılar..

Arkadaşlar forumda okuduklarım kadarıyla youtube'daki reklam geliri düşüşünün sadece Türkiye'ye karşı uygulanmış olan bir katı kural olduğunu düşünenler var. Bu kesinlikle böyle değil, yeni reklam anlaşmaları yapılması gerekiyor ve insanlar noel tatilindeler, sadece ben değil yabancılar da bu olaya bu şekilde bakıyorlar.

Dün bir konuya şahit oldum buradan ulaşabilirsiniz.

Bahsedilenleri çevirecek olursak.

Dünya'nın her tarafında aynı sorun mevcut.

4 Yıldır bu adsense ile uğraşan bir arkadaşın yazdığı yorum aynen şu şekilde:

Ve konudaki farklı milletlerden insanlar bunu onaylıyor düşüş yaşadıklarını belirtiyor.

Yani anlayacağınız bu olay sadece bizi değil tüm dünyayı ilgilendiren bir olay, Türkiye'ye karşı alınmış herhangi bir önlem yok. Arkadaşın da dediği gibi pazartesiden itibaren kazançlar artmaya başlayacaktır ancak benim tahminim bu hafta değil ancak 13 Ocak Pazartesi'ye kazançların eski haline döneceği şeklindedir.

Saygılar..

Aynısını bugün Serkan abi söyledi , @Muslera06 Sakal bırakman gerekiyor abi :)

Bu konu içinde ayriyetten teşekkürler . Umarım bir az olsun içiniz rahatlar arkadaşlar . Türkiyede reklamlar kapanıyor mu diyen arkadaşlara selam olsun . Yaygara çıkarmayı ne kadar çok seviyosunuz :)

Böyle olsa bile ki benim de tahminim bu yönde. En parlak dönemlerini yaşıyordu kanal. 2 hafta sonra belki bu kadar izleyici alamıyacağım. Çok saçma bir iş. E noel gelmeden önce otur anlaş. Ne diye bu kadar youtuberi mahrum bırakıyorsun kazancından.

Arkadaş son noktayı koymuş :) Değerli bilgiler için çok teşekkürler rahatladım valla.

Burada yazılanlardan direk gözüme çarpan; adsensenin yeni yıl için yeni çözümler düşündüğü. Yayıncılar ile çalışma süresini oturtana kadar kazançların düşük olacağı tarzından bir şey yazmış arkadaşın biri.

Böyle olsa bile ki benim de tahminim bu yönde. En parlak dönemlerini yaşıyordu kanal. 2 hafta sonra belki bu kadar izleyici alamıyacağım. Çok saçma bir iş. E noel gelmeden önce otur anlaş. Ne diye bu kadar youtuberi mahrum bırakıyorsun kazancından.

Şirket politikaları hocam 2013 genel kazanç değerlendirilmesi yapılmadan 2014 bütçesi ayarlanmaz. Yani büyük şirketler için durum böyle.

---------- Mesaj saat 23:42:12 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:29:25 civarında gönderildi. ----------

Burada yazılanlardan direk gözüme çarpan; adsensenin yeni yıl için yeni çözümler düşündüğü. Yayıncılar ile çalışma süresini oturtana kadar kazançların düşük olacağı tarzından bir şey yazmış arkadaşın biri.

Haklısınız hocam ama bardağa dolu tarafından bakmak lazım sonuçta 4 yıldır belki daha fazla böyle gelmiş böyle gidiyor.

2 gün eksik kazanınca hemen 5092342 tane konu acıyorsunuz. merak ediyorum bu sektör parlamaya başladıgı dönemde trde reklamlar hic yokken olsaydınız neler yapardınız?

aylarca trde tek reklam yoktu. insanlar okulda ögrenmedigi yabancı dili bu sayede ögrenmişti. bazılarına müstahak bu durum.

2 gün eksik kazanınca hemen 5092342 tane konu acıyorsunuz. merak ediyorum bu sektör parlamaya başladıgı dönemde trde reklamlar hic yokken olsaydınız neler yapardınız?

aylarca trde tek reklam yoktu. insanlar okulda ögrenmedigi yabancı dili bu sayede ögrenmişti. bazılarına müstahak bu durum.

işim gereği inglizce çalışmam gerekiyordu ve üşeniyordum ama yutup saolsun çalıştırdı, güzel tesbit hocam. :)

İzlenmeler de artınca gelirin düşük olması can sıkıcı oluyor gerçekten :D Ama düzelecek o belli, hayırlısı diyelim. :)

İzlenmeler de artınca gelirin düşük olması can sıkıcı oluyor gerçekten :D Ama düzelecek o belli, hayırlısı diyelim. :)

Aynen, izlenmeler şu ana kadarki en iyi durumda ancak böyle bir durumla karşı karşıyayız. Neyse bunu atlattığımızda fena para kaldıracağız bunu hissedebiliyorum. Geçen ayın ortalama bgbg'si ile bu ayın izleme sayısını çarpıp mutlu olmaya çalışıyorum :D

Abi bugün bir yerde okudum ama nerede okudum tam hatırlamıyorum.

Aynen şöyle yazmış: Türkler spam yapıyor diye çok şikayet alındı olan yine bize oldu. :D Aklıma geldikçe gülüyorum yahu.

Abi bugün bir yerde okudum ama nerede okudum tam hatırlamıyorum.

Aynen şöyle yazmış: Türkler spam yapıyor diye çok şikayet alındı olan yine bize oldu. :D Aklıma geldikçe gülüyorum yahu.

Haha :D Adamlar da haklı adam akıllı çalışmıyoruzki. :D Ama bizim yüzümüzden tüm Türkiye'ye karşı yaptırım uygulayamazlar. Uygulasalar bile biz yine bir yolunu bulur kazanırız :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri