Adsenseden 40 kat fazla kazanıyorum [admitad]

• Kullanıcı ism_6810
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları
3 ay adsense ile beraber kullandım sıkıntı olmadı tabi tehlikeye atmamak gerekir. ama linklerde sıkıntı çıkmaz

[MENTION=13300]ism_6810[/MENTION]

Ödeme konusu nasıl ne zaman ödüyor nereye ödüyor ? kesinti vs varmı ?
30 40 tl yi günlük kaç tekil hit ile kac tıklama ile alıyorsun adsense ile 30 40 tl kazandığım sitedeki reklamlarla değiştirsem kazanc ne olur bilgi verebilir misin ?

Son düzenleme:
Hocam refarans linkinizle üye oldum ve youtube kanalımı onaylattım yani direk onaylandı dedi. acaba başka onaya gerek varmı yoksa onaylanmışmıdır?

başka onaya gerek yok istediğiniz reklama başvurabilirsin

[MENTION=13300]ism_6810[/MENTION]

Ödeme konusu nasıl ne zaman ödüyor nereye ödüyor ? kesinti vs varmı ?
30 40 tl yi günlük kaç tekil hit ile kac tıklama ile alıyorsun adsense ile 30 40 tl kazandığım sitedeki reklamlarla değiştirsem kazanc ne olur bilgi verebilir misin ?

ödeme konusunda sıkıntı yok kazanclar anlık yansıyor kesinletikten sonra banka webmoney paypala cekebiliyorsun, ben bankaya cektim 15 gunde geldi. tıklama başı kazanc vermez, satış ortaklıgı, uygulama indirme gibi yontemlerle para veriyor.

başka onaya gerek yok istediğiniz reklama başvurabilirsin

ödeme konusunda sıkıntı yok kazanclar anlık yansıyor kesinletikten sonra banka webmoney paypala cekebiliyorsun, ben bankaya cektim 15 gunde geldi. tıklama başı kazanc vermez, satış ortaklıgı, uygulama indirme gibi yontemlerle para veriyor.

Hocam linkmi vericek linkse linki youtube videolarının açıklama kısmınamı yapıştıracagım. ayrıca yorum olarakta ekleyebilirmiyim videolarımın altına ?

Hocam linkmi vericek linkse linki youtube videolarının açıklama kısmınamı yapıştıracagım. ayrıca yorum olarakta ekleyebilirmiyim videolarımın altına ?

aliexpress'e basvur anında kabulediliyor, Daha sonra size lik veriyor, isterseniz istediğiniz ürüne deeplink te olusturabiliyorsunuz.

çok fazla ümit bağlamayın arkadaşlar adsense her zaman daha garanti gelir kapısı. Sizin admitad dan normal bir gelir elde etmeniz için sitenizin hedef kitlesine çok uygun bir reklamı siteyi ziyaret edenlere çok defa işlem yaptırmanız ile sağlanıyor.Bu da çok ama çok düşük oranda gerçekleşiyor.

Arkadaşın örneği olduğu gibi siteye giren kaç kişi boyner uygulamasını indirir?

adsense tüm bu eşleştirmeleri otomatik yaptığından her zaman tık oranı bu sistemlere göre fazla bu sayede daha fazla kazanç sağlarsınız.

Son düzenleme:
Linkleri goo.gl ile kısaltıp açıklama kısmına ekleyebilirsin
sıkıntı cıkaracagını düşünmüyorum sadece bir link

Hocam sadece yurt içi mi? Yoksa yabancı kanallarda da kullanabilirmiyiz...Mesela baktığım kadarıyla aliexpressin tr için reklam veriyor galiba...

Hocam sadece yurt içi mi? Yoksa yabancı kanallarda da kullanabilirmiyiz...Mesela baktığım kadarıyla aliexpressin tr için reklam veriyor galiba...
Yabancı kanallarda da kullanılabilirsin. örneğin uygulama indirmesi yabancı indirme 2-3 kat daha fazla veriyor.

[MENTION=13300]ism_6810[/MENTION] teşekkürler hocam, gayet güzel paylaşım elinize sağlık,

reklamlarınızı kanallarınızda yayınlayabilirsinizden kastınız, linklerimizi videoların açıklamaları gibi yerlerde mi paylaşalım, burda nedemek istiyorsunuz tam olarak

okudum.Ama net anlayamadım.
uygulamaya TÜRKİYE olarak uye oluyoruz. reklamlar web sitedeyken ip adrese göre herkese kendı dılındemi çıkıyor, yoksa yabancıda girse turkçe reklammı cıkıyor?
yani otomatık giren kişinin diline göre mi çıkıyor reklam
---------
ziyaretçilerin vediğin linkinden gidicek ürün satın alıcak . sen de komisyon alıcaksın. hakkaten zor iş. bu web siteler için ideal bence.

Son düzenleme:
[MENTION=13300]ism_6810[/MENTION] teşekkürler hocam, gayet güzel paylaşım elinize sağlık,

reklamlarınızı kanallarınızda yayınlayabilirsinizden kastınız, linklerimizi videoların açıklamaları gibi yerlerde mi paylaşalım, burda nedemek istiyorsunuz tam olarak

hocam ornegin aliexpress ürün tanıtımı kutu acılımı veya telefon tanıtımı yapabilirsiniz, yada buradaki android ios programların tanıtımı yapıp alıtna reklam linki koyabilirsiniz

Günlük 3k hiti olan sitede uzun zamandır adsense reklamı kullanmaktaydım fakat daha sonra admitadı da siteye ekledim, kazançları oldukça güzel adsenseden gunluk 1-2 tl gelirken admitad ile 40-50 tl gelir geliyor. Reklamları Youtube kanalındada yayınlayabilirsiniz. Bilenleriniz vardır ama bilmeyenler için yardımcı olabilecek bir konu;

Site Ağırlıklı olarak satış ortaklığı, üyelik kazanımı, aplikasyon download'ı gibi çalışmalarla yayıncılara gelir kazandırmaktadır. Tüm dünyadan 60'ün üzerinde reklamveren ve 240.000 yayıncı ile geniş bir kitleye hitap etmektedir.

Sizin için tavsiye edebileceğim bazı reklamlar

BoynerCepte uygulaması,

Mobil Kampanya şartları;

1.05 TL - Her indirilme başına

1.20 TL - Aylık olarak 50 indirilme üzerinde olan durumlarda, indirilme başına.

Hepimizin bildiği aliexpress sizin linkiniz üzerinden yapılan alışverişlerde belirli oranlarda komisyon alırsınız

MODANİSA (kadın siteleri için ideal)

Modanisa.com, modern muhafazakar giyim tarzını benimsemiş hanımların, kendi giyim tarzlarına uygun binlerce seçenek bulabileceği bu alanda Türkiye`nin ilk online moda ve alışveriş sitesidir.Modanisa.com 75 ülkeye satış yapmakta olan, ayda 6 milyondan fazla ziyaretçisi bulunan Türkiye`nin ilk ve tek uluslararası online alışveriş sitesidir.Modsanisa.com`da 300 farklı marka, 30.000 çeşit ürün ve 30 farklı tasarımcının ürünleri bulunmaktadır.

Kampanya Koşulları;

%10 Onaylanan Satış Başına.

DRD Araç kiralama

Türkiye’nin tamamı yerli sermayeli en büyük filo kiralama markası DRD, uzun vadeli stratejik planları ve beklentilerin ötesinde hizmet anlayışı ile müşteri portföyüne değer katar. Müşteri istek ve ihtiyaçlarının analiziyle başlayan operasyonel filo yönetimi sürecinde, DRD, farklı sektörlerde yer alan kuruluşların iş modellerine en uygun çözüm alternatiflerini geliştirerek fark yaratır.

Kampanya Koşulları;

30 TL / Onaylanan Form Başına

Metin 2 TR
Metin2, doğunun benzersiz savaşçı temasını ve yerleşimini fantastik bir dünyayla birleştiren ücretsiz bir MMORPG oyunudur.

Sizin linkiniz üzerinden kayıt başına 0.48 euro

League of Angels II TR
Sizin linkiniz üzerinden kayıt başına 0.64 euro

MacKeeperâ„¢
- komisyon bulunduğunuz ülkeye bağlıdır
1 - US, UK, CA, AU - $3,85
2 - FR, DE, BE, IT, NL, TR, ES, AT, CH, FI, NO, SE, DK, ZA, JP - $2.69
3 – Diğer ülkeler(Asia ve Latam dahil) - $1.92

Primetrade TR CPL Affiliate Program
Kampanya Koşulları;

150 $ / Tamamlanan Aksiyon Başına

Tamamlanan Aksiyon: Kullanıcı, kayıt olduktan sonra en az 100 $ yatırması, 1 yatırım pozisyonu açılması gereklidir.

Sitede daha birçok reklam yeralmaktadır. Reklamlarınızı Sitenizde, Youtube kanalınızda, facebook sayfanızda yayınlayabilirsiniz. ödemeyi banka, webmoney ve paypala yapıyor. alt çekim 10$ zaten orada bulunan oyun ve uygulamaları kendi telefonunuza yukledınızmı 1-2 oyuna kayıt olunca 10 dolar ediyor

Siteye üye olmak için Bu linkten kayıt oluyoruz. daha sonra reklamlara başvuru yapıyoruz bazıları anında onaylanıyor bazıları 24-48 saat arası değişiyor.Referansım üzerinden kayıt olanlara gerekli yardımı, kazanç arttırma yontemlerini skypea üzerinden göstereceğim. refsiz link isteyenlere burdan konuyu yardımcı olmak için açtım lütfen baltalamayın.

Kazançlar sizin hayal gücünüzle orantılı artar bu işten günlük 100k kaldıran var

ödeme yöntemleri hakkında bilgi veririmisiniz ödemeler nasıl ve hangi hesaba ne zaman yatırılıyor vs....

edit: bir önceki yorumda cevap vermişsiniz.....tamamdır.

edit: bankaya Tl hesabınımı verdiniz ? ödeme alırken.

Son düzenleme:
hocam ornegin aliexpress ürün tanıtımı kutu acılımı veya telefon tanıtımı yapabilirsiniz, yada buradaki android ios programların tanıtımı yapıp alıtna reklam linki koyabilirsiniz

Aliexpress de nasıl yapıcaz anlamadım yav detaylı anlatırmısın nasıl mesela bir ürünün refli linkini alabiliyoruz ki.

QUOTE=megavip;1494974]ödeme yöntemleri hakkında bilgi veririmisiniz ödemeler nasıl ve hangi hesaba ne zaman yatırılıyor vs....

edit: bir önceki yorumda cevap vermişsiniz.....tamamdır.

edit: bankaya Tl hesabınımı verdiniz ? ödeme alırken.[/QUOTE]

İşbankası kullanıyorum dolar hesapı actım 2 dakikada, TL için çok yakında yazıyor. Para gelirken tl olarak gelmiş ama

Aliexpress de nasıl yapıcaz anlamadım yav detaylı anlatırmısın nasıl mesela bir ürünün refli linkini alabiliyoruz ki.

ytde aliexpress ürünlerine bak genelde refli link oluyor kutu açılımı yapanlar bunu sıkça yapıyor, veya ürün için 3-4 gorsel koyup altına link koyuyorlar.

Onu demedim bir ürün var o ürünün refli halini nasıl edinicem onu diyorum.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri