Adsenseden artık ekmek yok galiba !!

kptncksprv

Yasaklanmış
Arkadaşlar ben 4 ay önce , adsense hesabı kurdum ve o hesaptan iki ay para aldım , o hesap geçersiz tıklama etkinliği yüzünden banlandı . O günden bu yana 6 adsense hesabıdır açıyoorum , ilk başlarda herşey yolunda gidiyor ama daha sonra , geçersiz tıklama etkinliği vs deyip yine banlıyor hemde ortada hiç bir illegal etkinlik yokken :confused: :( ne kadar hesap açtıysam hepsi kapandı hatta içinde video olmayan ve adsenseye bağlı olmayan hesabım bile para kazanam çzelliği devre dışı oldu , son hesabımı bir hafta önce açtım sadece haber videosu filan yüklüyordum bu sabah baktım hesap gitmiş , yardımlarınızı bekliyorum dostlar , sizce ne yapmalıyım , bu işi nasıl rayına oturtabilirim ... sorun ıp numaramdamı , bilgisayarımın mac adresindemi bilmiyorum lütfen yardım edin ...

mac ip den olabilir internet kafeye git veya vps al vpsden bağlan kendi pcenden bağlanma herşey sebep olabilir buna

Arkadaşlar ben 4 ay önce , adsense hesabı kurdum ve o hesaptan iki ay para aldım , o hesap geçersiz tıklama etkinliği yüzünden banlandı . O günden bu yana 6 adsense hesabıdır açıyoorum , ilk başlarda herşey yolunda gidiyor ama daha sonra , geçersiz tıklama etkinliği vs deyip yine banlıyor hemde ortada hiç bir illegal etkinlik yokken :confused: :( ne kadar hesap açtıysam hepsi kapandı hatta içinde video olmayan ve adsenseye bağlı olmayan hesabım bile para kazanam çzelliği devre dışı oldu , son hesabımı bir hafta önce açtım sadece haber videosu filan yüklüyordum bu sabah baktım hesap gitmiş , yardımlarınızı bekliyorum dostlar , sizce ne yapmalıyım , bu işi nasıl rayına oturtabilirim ... sorun ıp numaramdamı , bilgisayarımın mac adresindemi bilmiyorum lütfen yardım edin ...

kardeşim 6 adsense hesabı nasıl açtın hepside kendi üzerinemi benim bildiğim kendi üzerine 1 hesap açabiliyorsun oda banlandımı artık kendi üzerine hesap açamıyorsun nasıl yaptın acep ^_^

kardeşim 6 adsense hesabı nasıl açtın hepside kendi üzerinemi benim bildiğim kendi üzerine 1 hesap açabiliyorsun oda banlandımı artık kendi üzerine hesap açamıyorsun nasıl yaptın acep ^_^

hepsini farklı adres ve isimlerle açtım ama kendi bilgisayarımdan videoları yüklüyordum bağlı youtube kanalına ..

---------- Mesaj saat 11:38:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:38:11 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar aynı durumu yaşayan varmı , ne yapmam gerekiyor bir bilen yokmu

benimde hesabım 5 ay önce banlandı şimdi kardeşimin üzerine açacağım ama onay alamayacam diye tırsıyorum banada yardım lazım :))

Kardeş bir hesabın banlansa aynı bilgisayardan açtığın diğer adsense hesaplarında herhangi geçersiz bir etkinlik yapmasan dahi %99 banlanıyor.Bazen nadir durumlarda banlanmayabiliyor.En garanti yolu ise gidip bir internet kafeye ordan bir hesap açman ve bilgileri farklı girmen her şeyi farklı gir teyzenin halanın amcanın kimi tercih edersen artık onların üzerine al garanti olsun.

banada oldu su an bende onla ugrasiyorum ama banlaniyir hesablar ben farkili isimle farki ip ile pc ye format atarak actim hesabi daha 1 vidro vardi hesabin kapayildi en iyisi meil gondermek ben deneyecegim maili yeni hesabima sende bir dene acabilirler buyuk ihtimal cunki illegal bisey yapmadik yeni hesabta

Açılın spam uzmanı geldi.

İlk Adsense'inde gerçekten uyanıklık yapıp tıklamalara girişmişsin. O sebeple kapatmışlar. Sonrakilerde akıllanmışsın ama aynı bilgisayardan açtığın için sicili bozuk bunun deyip onları da kapatıyor Google. Sana tavsiyem. Format atıp bundan sonra Firefox Portable kullanman.

Kardeş bir hesabın banlansa aynı bilgisayardan açtığın diğer adsense hesaplarında herhangi geçersiz bir etkinlik yapmasan dahi %99 banlanıyor.Bazen nadir durumlarda banlanmayabiliyor.En garanti yolu ise gidip bir internet kafeye ordan bir hesap açman ve bilgileri farklı girmen her şeyi farklı gir teyzenin halanın amcanın kimi tercih edersen artık onların üzerine al garanti olsun.

internet cafeden açtım diyelim , kendi bilgisayarımdan video yüklediğimde , yine banlanmazmıyım .. ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri