Adsenseden Bir Mesajınız var

• Kullanıcı igunal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

igunal

Kayıtlı Üye
YouTube kazançlarınız ayın 15'inden önce AdSense ödemeleri sayfanıza eklenir ve toplam kazançlarınızın ödeme eşiğini aşması durumunda ödemenize dahil edilir. Tahmini kazançlarınız, YouTube kazançlarınızı içerecek şekilde güncellenmez.

Yani bu ay ki youtube kazanclarım adsenseme yansımadı çünkü blog ve site gelirlerim ödeme eşiğini gecmediği için. Bu nasıl saçmalıktır nolcak bızım youtube kazancları ?

Evet ayrıca uyarı bölümüde değişmiş tuhaf geldi bana. ayrıca mesajdanda hiçbirşey anlamadım.

Benim adsense site için acılmıs adsense.Youtube ıcın acılmıs adsenselerde sıkıntı yok.Site ıcın acılmıs adsense oldugu ıcın sanırım site gelırlerının 100 dolar asıgını gecmesı gerektıgını soyluyor gecerse youtube gelırlerı eklenıyor dıyor.Oyleyse eger bızım youtube kazancları ne olacak ?

Benim adsense site için acılmıs adsense.Youtube ıcın acılmıs adsenselerde sıkıntı yok.Site ıcın acılmıs adsense oldugu ıcın sanırım site gelırlerının 100 dolar asıgını gecmesı gerektıgını soyluyor gecerse youtube gelırlerı eklenıyor dıyor.Oyleyse eger bızım youtube kazancları ne olacak ?

benim adsense blog aracılığıyla açılmış. sanırım şöyle diyor adsensedeki ayın 15 ine kadar olan tutarda yani blog yada site kazancına youtube kazançları dahil değil demek istiyor.

sanırım site için adsense yani normal adsense 100 dolar sınırı aynen geçerli 100 doları geçince de youtube yi üzerine ekleyecekler gibi düşünüyorum 100 doları geçmediğimiz sürece youtube parası da hesaba yansımayacak bu durumda ban çok kolaylaşacak çünkü içerik için adsense de reklam yerleşiminden kopya içerikten hatta hostun yavaş yüklenmesinden dahi uyarı ve ban cezası alabiliyorsunuz. işin özü şu an piyasada türkiyede bu iş ile bilinçsizce spam amaçlı uğraşan çok var youtube bu şekilde davranarak öncelikle işi bilmeyen amatör spamcıları uzaklaştırmak ve profesyonel firma ya da şahıslar ile ciddi anlamda yoluna devam etmek istiyor diye tahmin ediyorum

sanırım site için adsense yani normal adsense 100 dolar sınırı aynen geçerli 100 doları geçince de youtube yi üzerine ekleyecekler gibi düşünüyorum 100 doları geçmediğimiz sürece youtube parası da hesaba yansımayacak bu durumda ban çok kolaylaşacak çünkü içerik için adsense de reklam yerleşiminden kopya içerikten hatta hostun yavaş yüklenmesinden dahi uyarı ve ban cezası alabiliyorsunuz. işin özü şu an piyasada türkiyede bu iş ile bilinçsizce spam amaçlı uğraşan çok var youtube bu şekilde davranarak öncelikle işi bilmeyen amatör spamcıları uzaklaştırmak ve profesyonel firma ya da şahıslar ile ciddi anlamda yoluna devam etmek istiyor diye tahmin ediyorum

Yani diyorsunki youtube kazançları dışındaki site blog kazançları 100 dolar olunca ozaman youtube kazançları üzerine eklenecek ozaman ödeme alacaksınız öylemi ? sanmıyorum öyle olması imkansız ozaman biz direk gideriz bu piyasadan sadece youtube ile uğraşanlar var.

---------- Mesaj saat 04:18:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:11:37 civarında gönderildi. ----------

Sanırım şöyle diyor youtube kazançları ne olursa olsun ayın 15 ine kadar ödeme sayfasına eklenir eğer 100 dolar ve üzerinde ise kesinleşir ve bize ödeme yapılır kesinlikle böyle [MENTION=1397]Beachturk[/MENTION] ödümü kopardın :)

arkadaşlar anlamıyorum ki bu metinden ne çıkardınız o dediklerinizi nasıl anladınız normal bildiğiniz şeyi diyor işte 100 doları falan unutun, diyor ki "toplam kazançlarınızın ödeme eşiğini aşması durumunda ödemenize dahil edilir" bak iyi okuyun ödemenize dahil edilir derken ödemeleri (kesinleşmiş bölümü) kast etmiyor ödenir diyor

Yani diyorsunki youtube kazançları dışındaki site blog kazançları 100 dolar olunca ozaman youtube kazançları üzerine eklenecek ozaman ödeme alacaksınız öylemi ? sanmıyorum öyle olması imkansız ozaman biz direk gideriz bu piyasadan sadece youtube ile uğraşanlar var.

---------- Mesaj saat 04:18:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:11:37 civarında gönderildi. ----------

Sanırım şöyle diyor youtube kazançları ne olursa olsun ayın 15 ine kadar ödeme sayfasına eklenir eğer 100 dolar ve üzerinde ise kesinleşir ve bize ödeme yapılır kesinlikle böyle [MENTION=1397]Beachturk[/MENTION] ödümü kopardın :)

ödünün koptugu halde dogru anlamışsın hocam :) diğeri zaten bariz bilinen birşey 100 doları geçersen ödeme yapılır. yabancı bi kaynakta ödemeler 60 günde bir yapılabilir diye bir yazı okudum geçen ay ödemeleri kesinleşmeyenler de vardı bu ay bizimkilerde kesinleşmezse böyle bir durum olacak gibi herşey olabilir =)

Bence şunu demiş; x miktarda tahmini kazancınız kesin kazanç olarak görmeyin. Tahmini kazancınız kesinleşince değişiklik olabilir.

YouTube kazançlarınız ayın 15'inden önce AdSense ödemeleri sayfanıza eklenir ve toplam kazançlarınızın ödeme eşiğini aşması durumunda ödemenize dahil edilir.

hatirlatma gibi birsey. youtube kazanclari ayin 11 de kesinlesiyor, her ayin 11 de adamlarda 15 den once odeme sayfasi yani kesinlesmis kazanlara yansir diyor. Burda yeni birsey yok.!!

Tahmini kazançlarınız, YouTube kazançlarınızı içerecek şekilde güncellenmez.

Burda ise yien bildiginiz uzere adsenseye girdiginizde ana sayfada sizi genel bir rapor karsilar, icerik icin adsense - icerik barindiricilari icin adsense seklinde

ve bunlarin karsisinda tahmini kazanc der... youtube kazanlarinin karsisinda 7 euro yazdigini var sayalim, ama detayli rapor aldiginizda nerden baksaniz 50 euro gozterir bu ikisi arasindaki durumu aciklamis bu kazanclar sizin diger yerdeki hesaplari bas alarak calismaz yani o kisma aldirmayin diyorlar..

Ben simdi baktim adsenseye oyle bir uyari yok sen adamlara ne yaptinda boyle bir aciklama gereyi duydular :)

Konu gerekli bölüme taşındı. Lütfen konu açarken nereye açtığınıza dikkat edin. Bol kazançlar

ödünün koptugu halde dogru anlamışsın hocam :) diğeri zaten bariz bilinen birşey 100 doları geçersen ödeme yapılır. yabancı bi kaynakta ödemeler 60 günde bir yapılabilir diye bir yazı okudum geçen ay ödemeleri kesinleşmeyenler de vardı bu ay bizimkilerde kesinleşmezse böyle bir durum olacak gibi herşey olabilir =)

http://www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/5587-adsenseteki-yeni-uyari-mesaji.html

burda doğru anlattım sanırım :)

arkadaşlar benim haziran youtube kazançlarım daha belli olmadı

Benim ödeme eşiyine ulaşmama gibi bir sıkıntım olmamasına rağmen bu mesajı aldım...bu başka bi şey demek istiyor her halde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri