Adsense'den daha iyi bi reklam veren var mı ?

ZaferSahin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
cbeys.com
Arkadaşlar bildiğiniz gibi Adsense artık her websitesine reklam vermiyor yani belli şartlar arıyor ne yaparsan yap kolay kabul etmiyor eskiden bi forum, blog ne açarsak hemen adsense reklamları çıkardı şimdi işi zorlaştırdı kısacası adsense gibi web sitelerine reklam vererek para kazandıran başka ne gibi siteler var ama lütfen adsense ile başa baş yarışan şirketleri yazın çünkü bazı siteler var aylık 150bin gösterim yapan siteye nerdeyse hiç para vermiyor önerilerinizi bekliyorum.

Adsense gibi veren bulamazsın r10 da ki konulara filan göz gezdirin.

Hocam ben adcash ın siteunder reklamini kullanıyorum. Aylık 180k hite yaklasik 180 euro veriyor.

En iyisi Adsense başkada yok diğer reklam firmaları tik başına çok az veriyorlar hem de alakasiz reklamlar çıkıyor.

Bildiğim kadarıyla yok. Olduğunu da sanmıyorum. Rezil miktarlar veriyorlar emeğe değmiyor.

adsenseden iyisi yok ama onlarda artık almıyorlr kolay kolay kimseyi hatta nerdeyse hiç almıyorlar saçmaladılar iyice

siteunder bende kullanıyorum ama adsense çok başka

imkanınız varsa kurumsal firmaların pazarlama departmanlarıyla iletişime geçin, fatura kesebiliyorsanız hayret edeceğiniz reklam bedelleri alırsanız düzgün bir siteniz varsa :)

Adsense gibi bulamazsın. Adsense dışında iyi para veren adnow var.

Site kategorinizde mi sorun var?Neden alamıyorsunuz?Site kategorinizin sakıncası yoksa 30/40 dolara satanlar var onaylanmış adsense hesaplarını iyi hitiniz varsa satın da alabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri