Adsenseden Kanal Çıkarma

Bunu diyen kişi benim arkadaşlar. Böyle diyen partnere girme zaten, seni kandırmış yok dolandıracak bilmem ne yapacak deyip peşin peşin hüküm veriyorsunuz.

Türkiye'de yeni büyüyen özgün bir firma için de ayrıca çalışıyorum. Şu anda bu kanala davet atamıyor. Ben de arkadaşa durumu direk izah ettim, yeni kanal açabileceğini ve videoları oraya yükleyebileceğini eğer çalışmak istemezse anlayışla karşılayacağımı belirttim. Bunun neresinde kandırma veya dolandırıcılık vs? :)

Derseniz ki firma çok ufak, desteği yok vs. Destek veriliyor, reklam bütçesi ve sponsorluklar ayarlanıyor. Üzerine istediğiniz her sorunda telefonla ulaşabiliyorsunuz. Zaten kimseyi de zorlamıyorum ki, teklif yapıyorum sadece beğenen arkadaşlar geliyorlar. Kandırma vs gibi bir durum yok ortada yani.
[MENTION=30176]Denizciyiz[/MENTION] durum böyle hocam evet. Teşekkürler doğru açıklama budur.

Arkadaslarım multıcolorda ve memnunlar bana dedıler oraya tası dıye ben ıletısıme gectım arkadas mesaj ve arayarak yenı kanal acmamı soyledı ama ben bır cıkarmayı deınyecegımı soyledım olay bu dolandırma yok :)

Şu an adsenseden kanal çıkartabiliyor muyuz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri