Adsenseden paramı ne zaman alırım

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar adsensem kazanc bölümüne baktıgım zaman 22 mayısta acıldı suan 2. pini istedim (birinci gelmedi bunu gec istedim) banka kartımıda ekledim ama daha bankayı arayıp ne kadar yattı diye onaylamadım paramı en erken veya gec ne zaman alabilirim ? su 3 ay dolunca nufus kagıdı gönderme falan varya tam 22sinde doluyor acaba kazanclarımı ayın 28 gibi yatırırlar mı herkesle bir bi fikirlerinizi alabilir miyim ?

Eğer banka hesabını onaylamazsan maalesef ayın 32 sinde alırsın ödemeyi.

Bankayı arayıp ne kadar yattı diye öğrenmeyeceksin, banka kartını takacaksın bankamatiğe, muhtemelen kuruşlu bir şey yatmıştır. o yatan kuruşlu miktarı, adsense hesabını açıp onaylayacaksın müdür.

Eğer banka hesabını onaylamazsan maalesef ayın 32 sinde alırsın ödemeyi.

Bankayı arayıp ne kadar yattı diye öğrenmeyeceksin, banka kartını takacaksın bankamatiğe, muhtemelen kuruşlu bir şey yatmıştır. o yatan kuruşlu miktarı, adsense hesabını açıp onaylayacaksın müdür.

pin isi ne olacak hocam ?

---------- Mesaj saat 20:47:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:47:00 civarında gönderildi. ----------

100 dolara ulaştımı hocam? pin gelmeden bişe yapamazsınız.pin gelir 100 dolara ulaşır öle.biraz bekleyin bence kimlik falan göndermeden

500 doları gecti

3 pini doldurmadan, kimliğinizi o şekilde onaylatma şansınız yok. 3'ü de istemeniz lazım.

aynı durumdayım bende, bir arkadaş kimlik gönder dedi gönderdim pin sürenizi üç ay uzattık dedi o oldu.beklemenden başka çaren yok.

Ayin 15inden once hem banka hem de pin isini halleder iseniz bu ay paranizi alirsiniz. 15i ve sonrasina sarkarsa bir sonraki ay alirsiniz.

100 $ geçtiysen ve pini ve banka hesap bilgilerini doğrulamışsan eğer paranı her ayın genel olarak 28-30 arasında ödemeler yapılmaktadır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri