Adsenseden tam anlamıyla anlayanlar bakabilirmi

GODZİLLA

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bu ayın başında tüm kanalların para kazanması 1 kanal yüzünden gitti. 30 kanaldan 25 kanalın mailleri duruyordu 5 inin silinmiş açamadım. şimdi gelen paranın hepsini bu 5 kanal etkilermi kesinleşmede. yoksa sadece kendi getirdikleri para üzerindenmi kesinti fazla olur. diğer kanalları açtım zaten

Normal kesinti ile paranı alırsın aynı durumda %14 kesinti yaşadım ama içeriklede alakalı ayrıca bir kesinti olursa bilemem.

Son düzenleme:
Bu yuzden adsenseden korkuyorum spama düşen bi kanalı ne kadar zamanda silmek lazım mesela bugun 10 saat elektrikler yoktu o ara bi kanal spama düşse ne olurdu_?

Bu yuzden adsenseden korkuyorum spama düşen bi kanalı ne kadar zamanda silmek lazım mesela bugun 10 saat elektrikler yoktu o ara bi kanal spama düşse ne olurdu_?
2 gün içinde sil, şöyle düşün izlenimler ne zaman yansır 2 güne Analatcs e yansır bu hata ne zaman yansır Analatcs'e 2 gün içinde, aynı mantık.

Normal kesinti ile paranı alırsın aynı durumda %14 kesinti yaşadım ama içeriklede alakalı ayrıca bir kesinti olursa bilemem.

Tam anlattığım gibi dimi senin durumunda. bazılarını açtın bazılarını açamadın.

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:27 ----------

Normalden biraz fazla kesinti olur.

Hocam sadece şunu söyliyim miktar paylaşmak yasak çünkü. bu ay kazandığım paranın sadece 200 lirası para kazanmasını açmadığım kanallara ait. sadece bu kanallar üzerinden fazla para gider dimi diğer kanallardan gelen paraları etkilemez

Hocam sadece şunu söyliyim miktar paylaşmak yasak çünkü. bu ay kazandığım paranın sadece 200 lirası para kazanmasını açmadığım kanallara ait. sadece bu kanallar üzerinden fazla para gider dimi diğer kanallardan gelen paraları etkilemez

Bana sorarsan etkiler ama aşırı değil. Sadece normalden az daha fazla kesinti olur.

---------- Spam Engelliyici 22:53 ---------- Önceki Mesaj 22:27 ----------

Açamadığın kanalları normal kapanmış kanallardan farklı düşünme farzet ki kanalın kapatıldı adsense de ödemesini yapar kesinti olarakta benim normalde %12 idi %14 oldu çok ufak kesinti olur olursada.

Sanmam % 10-12 fln olabilir. Yinede sonucu bildir bu konuda...

Bildireceğim. geçen ayda tüm kanalların para kazanması gitti açmayı bilmiyodum %85 kesinti olmuştu yine böyle kesinti olcak diye tırsıyorum ama bu sefer çok küçük bi miktarın para kazanması açık değil o kadar işte

---------- Spam Engelliyici 23:49 ---------- Önceki Mesaj 23:48 ----------

Açamadığın kanalları normal kapanmış kanallardan farklı düşünme farzet ki kanalın kapatıldı adsense de ödemesini yapar kesinti olarakta benim normalde %12 idi %14 oldu çok ufak kesinti olur olursada.

Öyle deme %85 oldu geçen ay :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri