Arkadaşlar sorum başlığımda belirttiğim gibidir. Adım adım anlatabilecek ve banka kodlarını verebilecek kimse var mı? Teşekkür ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar sorum başlığımda belirttiğim gibidir. Adım adım anlatabilecek ve banka kodlarını verebilecek kimse var mı? Teşekkür ederim.
Birikim hesabi acabilirsinYeni konu açmak istemedim.Adsenseden ödeme alırken farklı bir iban girmek istiyorum.Ancak 2. vadesiz hesabı TL üzerinden açamıyorum.Bunun yerine ne yapabilirim?Önerisi olan?
Birikim hesabi acabilirsin
mobildeyim.
Birikim hesabı farklı iban ve TL olacak şekilde kaç tane açılabiliyor?
ben suan 3 tane açtım sorunsuz ödeme aldım. 5 dir tahminimce. bende baktım ama net bir bilgi yok.
Bir ara forumda görmüştüm.Enpara'da sınırsız alt hesap açılabiliyor diye.Bu şu an geçerli mi?
öyle ise süper olur hocam. konuyu daha iyi bilen arkadaşlar var ise yazarsa güzel olur.
10tane acabilirsin en fazla
mobildeyim.
Hesap açmak istediğimde videolu bilgi ile karşılaştım.Videoda en fazla 10 birikim hesabı açılabilir diyordu.Sınırsız alt hesap ile ilgili bilgisi olan var mı?
10 tane de iş görür hocam![]()
Vadesiz hesap yalnizca 1tane acabiliyosun birikim ac kurtul niye ugrasiyosunki bu kadar isini gorur birikim seninVadesiz hesap olarak dolar ve euro açıldığında adsenseden ödeme alabiliyor muyuz?
Aynen fazlasıyla iş görür.Merak için sordum.Adsense ödemeyi TL olarak mı yapıyor? Euro veya USD olarak açtığımızda ödeme alabiliyor muyuz?
adsense türkiye hesabına tl dışında ödeme yapmıyor sanırım. ben tl alıorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.