Adsense'in olduğu hesabımda para kazanma devredışı

teknoemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknoemin.com
Arkadaşlar,

Adsense hesabımın bağlı olduğu gmail hesabımın youtube kanalında para kazanma özelliği kapatıldı. Nedeni ise başka bağlı bulunan bir kanalın telif yemesi oldu. Bu durumda ben ne yapmalıyım.

adsensede boş bir gmail e yönetici izni ver...
ayarlar yetkilendirmeden gir...

konu taşınmıştır

aynısı bana oldu hiç taşıma filan yapmadım 5 ay oldu

aynısı bana oldu hiç taşıma filan yapmadım 5 ay oldu

iyide ne oldu o zaman 5 ay para kazanamadın adsense den,hala da kazanamıyorsun,bunun mantığı nedir?

arkadaşın yapması gereken adsense ye yeni bir yönetici email atamak daha sonra para kazanması kapanan kanalı tüm google hizmetleriyle birlikte silmek.

iyide ne oldu o zaman 5 ay para kazanamadın o adsense den,hala da kazanamıyorsun,bunun mantığı nedir?

arkadaşın yapması gereken adsense ye yeni bir yönetici email atamak daha sonra para kazanması kapanan kanalı tüm google hizmetleriyle birlikte silmek.

hocam şuan ne demek istiyorsunuz hiç birşey anlamadım lütfen biraz daha açın :D ne kazanamaması ? neyin mantığı tam açıklarsanız bende ona göre cevap yazayım

arkadaşın adsensesi güvenlik açısından boş maile taşındı
(adsense mailine kanal kurmayın)
sorunlu kanal silinmiş ve sadece G+ yöntemi uygulanarak kanal açılacaktır..
---------------------

hocam şuan ne demek istiyorsunuz hiç birşey anlamadım lütfen biraz daha açın :D ne kazanamaması ? neyin mantığı tam açıklarsanız bende ona göre cevap yazayım

Arkadaş adsense ye bağlı youtube kanalımın para kazanması kapanmış diyor,o kanalı komple silmeden adsenseyi kullanamayacak,ben taşımadım diyorsun emaili,email taşımadan yeni yönetici atamadan nasıl silecek adsense hesabına zarar vermeden.

@teknoemin sende bir daha adsense hesabı üzerinde kanal açma hocam uğraşma boş yere:)

Arkadaş adsense ye bağlı youtube kanalımın para kazanması kapanmış diyor,o kanalı komple silmeden adsenseyi kullanamayacak,ben taşımadım diyorsun emaili,email taşımadan yeni yönetici atamadan nasıl silecek adsense hesabına zarar vermeden.

@teknoemin sende bir daha adsense hesabı üzerinde kanal açma hocam uğraşma boş yere:)

bende dıyorum ki aynısını bana oldu taşıma yapmadım 5 ay önce kanalı alt kanala düşürüp sildim şuan takır takır kazanıyorum

adam silicem demıyor ki ne yapmalıyım diyor iyi akşamlar

sil diyen darall

ya usta sen ne diyorsun ben anlamıyorum,darall ın söylediği şey yapılması gereken standart ve en basit işlem arkadaş alt kanal üst kanal mı demiş nerden çıkartıp birde hala mantıklı bir öneri yapmışsın gibi anlatıyorsun.

ya usta sen ne diyorsun ben anlamıyorum,darall ın söylediği şey yapılması gereken standart ve en basit işlem arkadaş alt kanal üst kanal mı demiş nerden çıkartıp birde hala mantıklı bir öneri yapmışsın gibi anlatıyorsun.

mantıksız olsa ödeme almazdım mantıklı ki yazıyorum

Bir şey olmaz dursun öyle 4-5 aydır benimki de o şekilde duruyor. Sadece video yükleme varsa da sil için rahat olsun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri