adsenseler rastgele mi banlanıyor ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
D

Dean

Guest
bayadır uzak kaldım gelişmelere, en son 2 ay önce adsense açmıştım pin yola çıktı test ödeme geldi ertesi gün ban yemişti. spam yapıyosak kesin ban mı yiyoruz neler oluyor yani ? konulara baktım ama aktif yorum yapılan konu göremedim.

Adsense konusu varsa [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] abi hemen gelir :)

Adsense leri bilmem ama kanalların rastgele kapatıldığını söyleyebilirim kendi durumum için..

bayadır uzak kaldım gelişmelere, en son 2 ay önce adsense açmıştım pin yola çıktı test ödeme geldi ertesi gün ban yemişti. spam yapıyosak kesin ban mı yiyoruz neler oluyor yani ? konulara baktım ama aktif yorum yapılan konu göremedim.

teskere aldınmı hocam :)

ilyas californiyaya gitcek fln diye duymuştum en son

---------- Spam Engelliyici 12:40 ---------- Önceki Mesaj 12:40 ----------

adsense kapanmasından iyidir yine hocam
güldüm o koyu yaptığım kısma güzeldi :) yalnız şaka bir yana adsense bağlayacak kanal olmadıktan sonra adsense banlanmış umrunda olur mu ? durumum o yani, kanallar 1 haftada uçmakta. Adsense banlanması yaşamadım bugüne kadar çok şükür.

teskere aldınmı hocam :)

yarın sabah inş hocam

---------- Spam Engelliyici 12:44 ---------- Önceki Mesaj 12:43 ----------

güldüm o koyu yaptığım kısma güzeldi :) yalnız şaka bir yana adsense bağlayacak kanal olmadıktan sonra adsense banlanmış umrunda olur mu ? durumum o yani, kanallar 1 haftada uçmakta. Adsense banlanması yaşamadım bugüne kadar çok şükür.

hehe :) valla kanal yine yaparım ben yeterki adsense gitmesin diye düşünüyorum yarından itibaren yavaş yavaş başlıyorum işlere tekrardan ama sürekli ban varmı yokmu onu bi araştırıyorum

yarın sabah inş hocam

---------- Spam Engelliyici 12:44 ---------- Önceki Mesaj 12:43 ----------

hehe :) valla kanal yine yaparım ben yeterki adsense gitmesin diye düşünüyorum yarından itibaren yavaş yavaş başlıyorum işlere tekrardan ama sürekli ban varmı yokmu onu bi araştırıyorum
Kanal yap bakalım bi ayakta kalcak mı haber et bana da hocam. Videoyap kullanıyordun sende yanılmıyorsam sistemden bir ekle at bakalım.

Bu ay forumda baya kişi pin vs girdi yada girmek üzere olanlar var.
Bu ay fazla kişi ödeme alırsa, adsenselerdeki banlar azalmış olur.
Bakalım şu 11-22 Kasım arası önemli olan süre zaten.
Ya kesinleştikten sonra banlıyor yada ödeme gününe yakın.
10-11 günlük süre çok önemli.

Kanal yap bakalım bi ayakta kalcak mı haber et bana da hocam. Videoyap kullanıyordun sende yanılmıyorsam sistemden bir ekle at bakalım.
aynen videoyap hocam haberdar ederim bu konuyu güncellerim hocam
Bu ay forumda baya kişi pin vs girdi yada girmek üzere olanlar var.
Bu ay fazla kişi ödeme alırsa, adsenselerdeki banlar azalmış olur.
Bakalım şu 11-22 Kasım arası önemli olan süre zaten.
Ya kesinleştikten sonra banlıyor yada ödeme gününe yakın.
10-11 günlük süre çok önemli.
anlaşıldı, önümüzdeki 10 gün beklemek lazım biraz o halde, teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için

California ekibi başımıza bela olur diye FBI'da ki tanıdıklarını görerek USA'ya girişimi yasaklatmış. bu nedenle gidemedik. :D

yani evet eylül ekim ayında rast gele banladı, banlamak durumunda kaldı. eylül ayında türkiye güncellemesi bizi yanılttı olay türkiye'ye özgü bir şey değilmiş. gelen haberlere göre youtup hem alt yapısal hemde vizyon olarak değişime gitti üstüne telif örgütlerinin baskısı üzerine geçmişe yönelik spam arşivini silmek durumunda kaldı. ama bu sürecin sonuna geldik yılbaşına kadar sebebsiz hesap kapanmaları mutlaka bitecektir ancak yeni gelen güncellemeler çok ağır olacak. adamlar artık siz istediğiniz gibi spam yapamazsınız diyor. tam olarak ne istiyorlar güncellemeleri tamamen bitsin öyle konuşalım.

Son düzenleme:
adsenselerde spama düşüyor ve ödemeyi alamadan ban yiyoruz buda mevcut @Dean

California ekibi başımıza bela olur diye FBI'da ki tanıdıklarını görerek USA'ya girişimi yasaklatmışlar. bu nedenle gidemedik. :D

yani evet eylül ekim ayında rast gele banladı, banlamak durumunda kaldı. eylül ayında türkiye güncellemesi bizi yanılttı olay türkiye'ye özgü bir şey değilmiş. gelen haberlere göre youtup hem alt yapısal hemde vizyon olarak değişime gitti üstüne telif örgütlerinin baskısı üzerine geçmişe yönelik spam arşivini silmek durumunda kaldı. ama bu sürecin sonuna geldik yılbaşına kadar sebebsiz hesap kapanmaları mutlaka bitecektir ancak yeni gelen güncellemeler çok ağır olacak. adamlar artık siz istediğiniz gibi spam yapamazsınız diyor. tam olarak ne istiyorlar güncellemeleri tamamen bitsin öyle konuşalım.

Yüzümü kara çıkartmayıp konuya geldiğin için teşekkür ediyorum :D

Bugün banlandı 1 ay önce açıp 3 gün önce 2 kanal bağlamıştım.. Kanallar 5 - 6 aylık temiz kanallardı.. en son 1,5 sene önce adsensem vardı ve banlanmıştı daha sonra hep quiz deydim.. Köküne kıran girsice Adsense :)

Konuyu görünce yine mi başladılar baanlamaya dedim :)

çıldırıcam ya kaç hafta oldu test ödemesi gelmedi. Daha önce bankayı silip yeniden yüklemiştim. Gene olmadı. İsimde, adreste falan da bir sorun yok. Neden gelmiyor anlamadım. Başka bir yollu yok mu bunun?

eylül sonuna ve tüm ekim ayına göre ortalık sakin. yada millette hesap kalmadı robot spama düşürecek hesap bulamıyor.

benim adsense spaam düştü bu ay 1. de pin hala bekliyorum kesinleşeni almak için Alamadan banlanacam galiba

Adsense Uzm.Dr [MENTION=15970]ilyas[/MENTION] beyi buraya bekliyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri