adsenseler teker teker gidiyor

Banlanan Adsensenin Durumu ;

• Kullanılan toplam oy
    110
Forumda en nefret ettiğim konu bu

ohbe rahatladım valla ne zamandır-elde avuçta adsense kalmadı,en azından banla gitsin adi google-2 aydır işleme girmeme de neyin nesi....aslında dahada konuşurdum ya neyse..
burası ağlama duvarı değil...
spame devam !!!

Açıkçası bende banlandığına üzülmedim iyi tarafından bakmaya çalışıyorum :)

Genelde Adsensesi işleme girmeyenler ban yiyor heralde?

Yakın zamanda AdSense hesabınızın durumu hakkında [email protected] adresinden bir e-posta almış olabilirsiniz. Geçerli bir AdSense hesabı olmadan YouTube İş Ortağı Programı'na katılamazsınız. Geçersiz tıklama etkinliği veya politikaya bağlı diğer nedenler sebebiyle devre dışı bırakılmış olabilecek AdSense hesapları hakkında daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki makalelerin sayfalarını ziyaret edin:

Hesaplarınızın iyi durumunu koruma
AdSense hesabınız geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı bırakılmış olabilir
Başvurum neden onaylanmadı?
Yeniden inceleme isteğinde bulunursanız ve AdSense hesabınız yeniden etkinleştirilirse YouTube iş ortaklığınız yeniden etkinleştirilir ve bu işlem 48 saat sürebilir. Birden fazla AdSense hesabı oluşturmanın AdSense Şartlar ve Koşulları'na aykırı olduğunu unutmayın.
Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

Arkadaşlar ankete bakınca işleme girmeyen hesaplar banlanmış , Bu bizim için iyi bişi olsa gerek , Umarım en son olaylar budur . Umarım bu son olup , bir daha yaşanmaması dilegiyle .

Şuan işleme girmeyipte banlanmayan hesap yok sanırım , En azından 2 aylık işleme girmeyen tüm hesaplar banlanmış

biten birşey yok bence sırayla biçiyorlar,geçen ay sorun yaşamamıştım bu ay yaşadım önümüzdeki ay devam etmeyeceğinin garantisi yok

вαттυѕαу;607046' Alıntı:
Arkadaşlar ankete bakınca işleme girmeyen hesaplar banlanmış , Bu bizim için iyi bişi olsa gerek , Umarım en son olaylar budur . Umarım bu son olup , bir daha yaşanmaması dilegiyle .

Şuan işleme girmeyipte banlanmayan hesap yok sanırım , En azından 2 aylık işleme girmeyen tüm hesaplar banlanmış

Kardes öncelikle cok gecmis olsun inş. hicbir arkdasımız böyle bi sıkıntıyla karsı karsıya kalmaz bidaha. Ben de forumdaki konuları okuyorum da genel hesabı işleme girmeyen arkdaslarımız ban yemis gibi görünüyor. Farklı bi durumu olan war mı acaba?

Adamlar kanal kapatmalarla baktılar önünü kesemiyorlar, direk en derinden vurup adsenseleri banladılar, Halbuki bilmiyorlarki biz Türkler bu şekilde daha da hırslanıyoruz.. "HER YENİLGİ BİR TECRÜBEDİR" daha dikkatli, daha titiz bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerek..

Yapılacak işlemler,

1-Her bilgisayarda tek adsense çalışılacak..
2-Youtube kanalını, sadece adsense kontrol ettiğim bilgisayarda adsenseye bağlanacak.
3-Bir evdeki hat ve bilgisayar+İş yeri bilgisayar ve hat+3 notebook ve vinn..3 adsense olarak yola devam edilecek..

Şimdilik ilk aklıma gelen bunlar,

Cümleten geçmiş olsun arkadaşlar..

adamlar kanal kapatmalarla baktılar önünü kesemiyorlar, direk en derinden vurup adsenseleri banladılar, halbuki bilmiyorlarki biz türkler bu şekilde daha da hırslanıyoruz.. "her yenilgi bir tecrübedir" daha dikkatli, daha titiz bir şekilde yolumuza devam etmemiz gerek..

Yapılacak işlemler,

1-her bilgisayarda tek adsense çalışılacak..
2-youtube kanalını, sadece adsense kontrol ettiğim bilgisayarda adsenseye bağlanacak.
3-bir evdeki hat ve bilgisayar+iş yeri bilgisayar ve hat+3 notebook ve vinn..3 adsense olarak yola devam edilecek..

şimdilik ilk aklıma gelen bunlar,

cümleten geçmiş olsun arkadaşlar..
kardeş sölediklerinle adsense kapanmalarının pek ilgili olmadığını düşünüyorum. Neden dersen evde ve işte 2 adsensemle de çalışıyorum. Her ikisinde de adsensemi açıyorum kullanıyorum. Hatta iş arkadaşım ve ben adsense alırken aynı iş adresini vermemize rağmen adsenselerimiz kapanmadı ve 2 yıla yakındırda bu durum böyle.
Aynı net ve sabit ip üzerinden, iş arkadasımla; aynı iş adresiden alınan farklı adsenseleri sorunsuz kullanıyoruz.

kardeş sölediklerinle adsense kapanmalarının pek ilgili olmadığını düşünüyorum. Neden dersen evde ve işte 2 adsensemle de çalışıyorum. Her ikisinde de adsensemi açıyorum kullanıyorum. Hatta iş arkadaşım ve ben adsense alırken aynı iş adresini vermemize rağmen adsenselerimiz kapanmadı ve 2 yıla yakındırda bu durum böyle.
Aynı net ve sabit ip üzerinden, iş arkadasımla; aynı iş adresiden alınan farklı adsenseleri sorunsuz kullanıyoruz.

Bende yaklaşık 10 yıldır dediğin gibi yaptım ki bu sitede uzun zamandır sizin dediğiniz gibi yapanlar var ama bu değil ki kapanmayacak..Bir şekilde tespit ediyorlar..

Gece yatıyorsunuz, sırma saclarınız var...sabaha kalkıyorsunuz, aynaya bakıyoruz kel olmuşsunuz...yaşadıgım şeyin özeti bu.

Teori mi üretiyorum bilmiyorum, öncesinde youtube kanalımıza girdiğimiz vakit yeni bir sekmede adsense sayfasını açınca direkt bağlanıyordu. Şimdi ise youtube kanalınızıda dahi olsanız yani gmail tuşlanmış bile olsa yeni sekme ile adsense açınca yeniden o hesabın şifresini istiyor. Bunla alakalıdır demiyorum da yaklaşık 2 haftadır bu şekilde ve tam da zamanına denk geldi. :) Tespit amaçlı olabilir.

Yalnız google adsense alımını , normal web sitelerindeki gibi zorlaştırırsa o zaman yanarız.

Bu hafta hesabı kapatılan iki arkadaşım var. İkisi de 3-5 resim koyup video diye yayınlıyolardı. Sebebi bu veya buna benzer şeyler olabilir.

Son düzenleme:
Kapanmaların önüne nasıl geçiceğinizi kendimce size anlatayım Eğer şuandan itibaren adsenseniz yoksa şu dediklerimi bence yapmalısınız şuanki internet sağlayıcınızı değiştirin kullandığınız bilgisayarıda değiştirip yeni adsense başvurusu yapın ipler ve mac temiz olacaktır bunu söylememdeki sebep hepimiz kendimiz için mail açıyoruz burası önemli(Modeme reset attıkca ne kadar kendimizi saklarsak saklayalım google bizden haberdar zira locasyon'danda internet saglayıcımızdanda bizi tanıyabiliyor mail açarken bize sınırsız ip vermiyor ttnet verdikleri ipler bazen aynı ipler oluyor çok kez şahit oluyorum iplerini takip edenlerde bilirler dikkat! eğer bir kanalınız flag yer veya Youtubeda googleda Olağan dışı işlem yaparsa yani google sizin spam olarak gözüne kestirse sizi inceleme altına alıyor ve sizinle alakalı bulabildiğince tüm ipleri banlıyor ve acılan tüm kanallar gidiyor 2 hafta önce partnerdeki kanallarımın başına geldi tüm mailler modem rest mac resest cerez reset yaptıgım halde inceleme altına alındım ve tüm kanallarım uçtı demek istediğim youtube sizin iplerinizen birini spam olarak algılamasın burda kanalın spama düşmesinden bahsetmiyorum ipnizden bahsediyorum olağan dışı işlem yapmak nedir botlarda bazen vds lerde oluyor yada çok seri kanallara girişde veya FLAG yediğimiz zaman gelen mailde ne diyor YOUTUBE'DA YASAKLANDIGINIZI UNUTMAYIN! Tüm olay işte burada Ona göre Çalışın youtube'a yakalanmayın Ve ASLA ADSENSEYI COK SIK KULLANMAYIN GEREKIRSE AYDA BIRKEZ GIRIŞ YAPIN(Çok titiz arkadaslar icin bır ınternet saglayıcısı adsense birdiğer internet sağlayıcısıyla spam yapın) BENIM Adsensem duruyor işin ilginç kısmı bu :) çünkü en son 2 ay önce girdim :) ''Youtube Algoritmasını Değiştirdiyse Bizde Algoritmamızı Değiştiririz'' :D Nasipde neyse odur rızkımız burdansa gelecektir elbet biz elimizden geleni yapicaz rızkımızı arıyıcaz buluna denk :)

Son düzenleme:
Kapanmaların önüne nasıl geçiceğinizi kendimce size anlatayım Eğer şuandan itibaren adsenseniz yoksa şu dediklerimi bence yapmalısınız şuanki internet sağlayıcınızı değiştirin kullandığınız bilgisayarıda değiştirip yeni adsense başvurusu yapın ipler ve mac temiz olacaktır bunu söylememdeki sebep hepimiz kendimiz için mail açıyoruz burası önemli(Modeme reset attıkca ne kadar kendimizi saklarsak saklayalım google bizden haberdar zira locasyon'danda internet saglayıcımızdanda bizi tanıyabiliyor mail açarken bize sınırsız ip vermiyor ttnet verdikleri ipler bazen aynı ipler oluyor çok kez şahit oluyorum iplerini takip edenlerde bilirler dikkat! eğer bir kanalınız flag yer veya Youtubeda googleda Olağan dışı işlem yaparsa yani google sizin spam olarak gözüne kestirse sizi inceleme altına alıyor ve sizinle alakalı bulabildiğince tüm ipleri banlıyor ve acılan tüm kanallar gidiyor 2 hafta önce partnerdeki kanallarımın başına geldi tüm mailler modem rest mac resest cerez reset yaptıgım halde inceleme altına alındım ve tüm kanallarım uçtı demek istediğim youtube sizin iplerinizen birini spam olarak algılamasın burda kanalın spama düşmesinden bahsetmiyorum ipnizden bahsediyorum olağan dışı işlem yapmak nedir botlarda bazen vds lerde oluyor yada çok seri kanallara girişde veya FLAG yediğimiz zaman gelen mailde ne diyor YOUTUBE'DA YASAKLANDIGINIZI UNUTMAYIN! Tüm olay işte burada Ona göre Çalışın youtube'a yakalanmayın Ve ASLA ADSENSEYI COK SIK KULLANMAYIN GEREKIRSE AYDA BIRKEZ GIRIŞ YAPIN(Çok titiz arkadaslar icin bır ınternet saglayıcısı adsense birdiğer internet sağlayıcısıyla spam yapın) BENIM Adsensem duruyor işin ilginç kısmı bu :) çünkü en son 2 ay önce girdim :) ''Youtube Algoritmasını Değiştirdiyse Bizde Algoritmamızı Değiştiririz'' :D Nasipde neyse odur rızkımız burdansa gelecektir elbet biz elimizden geleni yapicaz rızkımızı arıyıcaz buluna denk :)

peki hocam bu girmedigin adsenseye hiç mi kanal acıp ta bağlamadın 2 ay boyunca?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri