Haydaaa nerden çıktı şimdi bu adsense kapanma olayı.. Korkudan adsenseme girip bakamıyorum şimdi işe bak :S Keşke foruma hiç bakmasaydım bu gece keyfim kaçtı :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilk mail geldiğinde girebiliyorsun ama sonradan uçtuğunu görörüyorsun.Benim toplamda 3 adsense için kapanma maili geldi fakat birine hala giriş yapabiliyorum ve sayım devam ediyor. Girebildiğim adsenseye gelen mail biraz farklı.
Mail gelip giriş yapabildiğim adsenseye gelen mail şu:
Sayın Yayıncımız,
Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.
Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.
Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan emin olun. İtirazınızı https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Biz de ardından itirazınızı işleme koyarız.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Google AdSense Ekibi
----------------------------
Giriş yapamdığım adsenseye gelen mail de:
Merhaba .......,
Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızın
AdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik.
Hesabınızın yayıncı ağında tutulması reklamverenlerimiz açısından
gelecekte mali açıdan zararlı olacağından, hesabınızı devre dışı
bırakmaya karar verdik.
Bunu, reklamverenlerimizin ve diğer AdSense yayıncılarımızın
çıkarlarını korumak üzere alınmış gerekli bir önlem olarak uygulama
düşüncemizi anlayışla karşılamanızı rica ediyoruz. Bunun sizin
açınızdan sıkıntılara yol açabileceğinin farkındayız ve anlayışınız ve
işbirliğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.
Hesabınız veya yaptığımız işlemler hakkında sorularınız varsa, lütfen
bu e-postayı yanıtlamayın.
https://www.google.com/adsense/support/bin/answer.py?answer=57153&hl=tr
adresini ziyaret ederek daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Saygılar,
Google AdSense Ekibi
--------------------------------------
Sizce giriş yapabildiğim adsense için bir itiraz suresi vermiş olabilir mi ?
Çunku diğerlerinde itiraz edebilirsiniz fln demiyor.
ilk mail geldiğinde girebiliyorsun ama sonradan uçtuğunu görörüyorsun.
Bence bunun tek bir sebebi var : Oda Reklam Aralıkları ..
Diyor ki Reklam Verenlere Zarar Verecek Davranış .. Reklamları Gömdüğümüz İçin Gitmiş Olamaz mı?
itiraz et denilen mailden gelmişti.ilk geldiğinde girebiliyordum,hatta hangi adsense bu hepsi ayakta dedim ama bir süre sonra kapandı.peki size hangi mail türü geldi itiraz et kısmı olan mail mi yoksa oburu mu ?
an itibariyle işleme girmeyen tüm adsenseler kapandı !!!!
sağolun arkadaşlar,benim şimdi merak ettiğim normal adsenselerde banlanırmı?
ben zaten böyle olacağını biliyordum...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.