adsenseler teker teker gidiyor

Banlanan Adsensenin Durumu ;

• Kullanılan toplam oy
    110
Elimde kalan hesaplardan sonra benim için adsense tamamen biticek çok az kaldı.

3.adsense'ye spam giricektim 100 150 kanal açıpda adsense banlar başladı biraz bu fikrimden caydım gibi.Youtube işi ciddileştiriyor.

вαттυѕαу;606195' Alıntı:
Youtubenin işi ciddileştirdigi felan yok , Özgün olan insanlarda ödemelerini alamadı , Onlarında adsense işleme girmedi :mad:

Hocam [MENTION=8709]BeRKaN[/MENTION] alıyorsa biz de sorun vardır...adam işi biliyor

bu işin reklamla cartla curtla alakası yok. daha önce defalarca soruldu bu sorular. bi halt yaptı bunlar ve geri toparlayamadılar. sıkıştıkca banlıyorlar.gecen ay işleme girmeyenlerin %90i gitmişti. gitmeyenlerde bu furyayla gidiyor gibi gözüküyor.

Tek tesellimiz bunların son olması , heycanla Ekim 22yi bekliyorum , Ekim 22de nolcak , Herkes sorunsuzca İşleme girdi dedigi günleri özledik :)

Odemesi isleme girmeyenler kontrol etsin benim isleme girmeyen banlandi

3 hesap banlandı...
@kaizen buraya gelip bol bol tecrübe edinebilirsin, pratik farklıdır her zmn : )
Evet acı bir tecrübe oldu malsesef. Gerçi bir ilki yaşadık, herkes fikrini yazdı oldu bitti. Şimdi asıl sorun bir şekilde sebep aramak. Ben bu işin sahte izlenmelerle alakalı old. düşünüyorum.

2,5 senedir kullandığım tek adsense BAN !!!!

Neden ileten bir mail bile yok. Her şey temizdi. Ban yiyecek hiç bir sebep yoktu.

Not: zamanın para kazanması kapanan kanalları açmak dışında en ufak bir sıkıntı yoktu. Bağlı kanallarda spam dahil. Hatta son üç aydır sadece 2 kanal bağlıydı ve birine 1 senedir video bile yüklemiyordum.

Adsenseyi odeme yapmalari icin aradik adamlar ban atti tek adsenseydi yazik oldu :( odenmeyen parada yandi galiba.

bir adsense daha gitti hayırlı uğurlu olsun...

Malesef benim işleme girmeyen adsenseler de gitmiş.

2,5 senedir kullandığım tek adsense BAN !!!!

Neden ileten bir mail bile yok. Her şey temizdi. Ban yiyecek hiç bir sebep yoktu.

Not: zamanın para kazanması kapanan kanalları açmak dışında en ufak bir sıkıntı yoktu. Bağlı kanallarda spam dahil. Hatta son üç aydır sadece 2 kanal bağlıydı ve birine 1 senedir video bile yüklemiyordum.

Benim de aklıma gelmedi değil hocam. Acaba zamanında para kazanmayı açmak için yapılan +google kes-bağla işlemlerinden dolayı olmuş olabilir mi? (İhtimal)

Account Disabled
Your AdSense account for this login is currently disabled. We recommend checking your email inboxes for any messages we may have sent you regarding your account status. Sometimes our messages can be caught by email filters, so please be sure to check the Bulk/Spam folders of your email accounts as well.
If your account was disabled for invalid click activity, please visit our Disabled Account FAQ for more information.
Return to AdSense home.

gitti 4.5 bin tl :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri