Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3.adsense'ye spam giricektim 100 150 kanal açıpda adsense banlar başladı biraz bu fikrimden caydım gibi.Youtube işi ciddileştiriyor.
вαттυѕαу;606195' Alıntı:Youtubenin işi ciddileştirdigi felan yok , Özgün olan insanlarda ödemelerini alamadı , Onlarında adsense işleme girmedi![]()
Network blokelerini bi nebze açıklıyor ödeme alamayanların durumu
Evet acı bir tecrübe oldu malsesef. Gerçi bir ilki yaşadık, herkes fikrini yazdı oldu bitti. Şimdi asıl sorun bir şekilde sebep aramak. Ben bu işin sahte izlenmelerle alakalı old. düşünüyorum.3 hesap banlandı...
@kaizen buraya gelip bol bol tecrübe edinebilirsin, pratik farklıdır her zmn : )
2,5 senedir kullandığım tek adsense BAN !!!!
Neden ileten bir mail bile yok. Her şey temizdi. Ban yiyecek hiç bir sebep yoktu.
Not: zamanın para kazanması kapanan kanalları açmak dışında en ufak bir sıkıntı yoktu. Bağlı kanallarda spam dahil. Hatta son üç aydır sadece 2 kanal bağlıydı ve birine 1 senedir video bile yüklemiyordum.
Adsenseye bağlı kanallar da uçmuş.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.