adsenselere garip bişeyler oldu :/

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
[MENTION=8951]Dean[/MENTION] geçen aylarda benim de adsense spama düşmüştü ama ödemeyi almıştım. Umudunu tam kesme.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam süperr haber bu , valla çok saol içim birden hareketlendi :D

---------- Spam Engelliyici 12:19 ---------- Önceki Mesaj 12:18 ----------

Adsense nin spama dusmesinin veyahut banlanmasinin kazancla ilgili olmadigini gecen ay olan banlardan gorebilirsiniz. Baska seyler var bilerek veya bilmeyerek dogruyu yapanlar ne spama duser ne banlanir. ban spam konusunda karmasik algoritmalar var. kafa yoran bulurda gerek yok [MENTION=8951]Dean[/MENTION] en iyisi ozgune baslaman. Genel temizlik degil artik boyle bir kac ayda bir olacak.oluyor da...
özgün kanalım var zaten 3 küsür k abonem var şuan da saatte 500 izlenim var çok şükür
Hocam iki tür doğrulama şekli vardı . Birisi normalde çıkış yapıp tekrar giriş yaptıgımızda sık oturum açtıgınız yeri soruyordu bu şekilde giriş yapabiliyorduk . diğeri ise +15 numarası bile kabul etmeyen doğrulama türü . Acaba sorununuz hangisi . İnsallah anlatabilmişimdir

spama düşen kanallarda soruyor ya hocam ondan çıkmıştı

hocam bir sorum olacak ben adenseye yeni başladım acemi sayılırım
bir adense hesabım var 500 tl kesinleşti sonraki ayda kazandım tüm kazancım 2.500 tl fakat 3 aydır kesinleşmiş kazanç hep 500 tl 3 sefer bin istedim acaba bu 500 olan para yattıkdan sonramı diğer parayı alabilcem yoksa adensem spam veya ban veya başka bir sorun mu var

Hocam ödemeyi alabilmek için paranın kesinleşmesi lazım . Nisan 30a kadar ne kadar kazanmışsanız bu ayın 11 inde kesinleşir bir sıkıntı olmazsa . önceden de 500 lira kesinleşmiş 500+nisan ayı kazancını bu ayın 22-23ünde çekersiniz

Adsense ana youtube heaabi spamden kapanan 4 adsense hesabim mevcut hocam. Mail bile degistirmedim hala banli yani :)

3 aydir odeme aliyorum toplu kiyimda bile banlanmadi bunlar :D

an itibariyle 1 adet web adsensedeki tüm kanallar toplu spamden kapandı-6 kanal vardı

an itibariyle 1 adet web adsensedeki tüm kanallar toplu spamden kapandı-6 kanal vardı

neye üzüleceğini şaşırıyor insan bu devirde kanalların durduk yere patlamasına mı üzülürsün adsensenin gittiğine gideceğine mi hadi diyelim adsense gitse kanallar kalsa gene sorun değil çıkarırlar gene o parayı kaynak kanallar nasılsa ama hem kaynak hem adsense gidince ciddi sorun.

Benimde dün akşam 1 adsenseye baglı 3 kanalda kapandı ana mail saglam suanlık :(

Benimde dün akşam 1 adsenseye baglı 3 kanalda kapandı ana mail saglam suanlık :(

kesinleşmeye kadar bir şey olacağını sanmıyorum kesinleşmede ödeme günlerin de 20 si ve sonrasında banlar başlar spama gidenlerin %90'ı temizleniyor maalesef tam umudunuzu kesmeyin düşük ihtimal ödeme alabilirsiniz ama büyük ihtimal ban gelecek ödeme gelmeden. 100 tane spama düşen adsenseden belki 5 10 tanesine ödeme yapılıyor 90 ı banlanıyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar 10 saat oldu henüz boş kanal kapanmamış ne kadar daha beklesem spama düşüp düşmediğini anlaarız ? + diğer adsense hala sayım yapmıyor açık kanal olduğu halde hayret bieşy ya

arkadaşlar 10 saat oldu henüz boş kanal kapanmamış ne kadar daha beklesem spama düşüp düşmediğini anlaarız ? + diğer adsense hala sayım yapmıyor açık kanal olduğu halde hayret bieşy ya
Tamamdır o zaman hocam, spam a düşmemiştir
Spama düşseydi normalde 2 saat içinde kapanırdı bağlanan kanallar
Sen o sayım yapmayan kanalı adsense ile tekrar ilişkilendir bakalım

1-2 gün bekle hemen kanal bağlama bazen geç kapanıyor.

kanala girip videolara eşleşen gelip gelmediğini bir kontrol et istersen?

2saat icinde belli olmuyo malesef bazen 1-2gunu buluyo oyle bi hataya bende dustum 4-5saat bekledim kapanmadi diye saglam kanali baglamistim 1gun sonra kapandi.

mobildeyim.

Hocam spama dusmus adsensem 3gun sonra kapanmisti denemek icin bagladigim kanal.1hafta yakin beklesin garanti olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adsense ye hesabınının para kazanma kısmı yeşil mi ?.
Yeşil ise farklı bir yönetici ata ve adsense ile ilişkilendirme yap YT den tekrardan.

Adsense ye hesabınının para kazanma kısmı yeşil mi ?.
Yeşil ise farklı bir yönetici ata ve adsense ile ilişkilendirme yap YT den tekrardan.

hayret bişey ya kanalın kendi kendine adsense bağlantısı kesilmiş tekrar bağladım şimdi , neler dönderiyon google nelerrr erkek gibi oyna karı gibi kıvırmaaaa

hayret bişey ya kanalın kendi kendine adsense bağlantısı kesilmiş tekrar bağladım şimdi , neler dönderiyon google nelerrr erkek gibi oyna karı gibi kıvırmaaaa
Allah iyiliğini versin
Bağlı olmayan kanal için dünden beri uğraştıyorsun bizi :D

Çok geçmiş olsun geçen aylarda da benim kanalın aynı şekilde askıya alındıydı google bizlerin parasını çatur çutur giyiyor daily te geçtim ben kafam rahat şuanlık

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri