Adsensem Banlandı

Fizyoterapist

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar geçersiz tıklamalar yüzünden adsensem banlandı. Yok şu kelime kaç verecek bu kelime kaç verecek derken en sonunda banlattık adsenseyi. Şimdi bundan sonra ne yapmalıyım tekrar başvuru yapmak için nelere dikkat edeyim?
mesela yeni bir hat alayım mı?
pc ye format atmak çözüm mü?
aynı isimle ama farklı bir iban kullansam sıkıntı olur mu?

yani sorunsuz şekilde adsenseye tekrar kabul olunmak için neler yapmalıyım?

format dedinde aklima geldi, bence gerek yok, 1 adsense ten karalisteye girmezsin
hata-raporu-gonderince-formata-gelen-bill-gates_472569.jpg

Herkese yazıyoruz, kendi reklamlarınıza tıklamayın.
Niche çalışıyorum diye, Gidip arkadaşlarınıza Tbm kaç düşecek vs diye reklama tıklatmayın, kendiniz Tbm oranını görmek için Reklama tıklamayın.
Bu gibi durumlarda Google eninde sonunda Adsenseye Tıklıyor.
:cool:

yeni bir hattan kastın internet aboneliğin ise gerek yok.
ip değiştir.
tarayıcı çerezlerini temizle.
Aynı isim, farklı iban ve adres ile yoluna devam et.
format çekmen çok alakasız olur.

Arkadaşlar geçersiz tıklamalar yüzünden adsensem banlandı. Yok şu kelime kaç verecek bu kelime kaç verecek derken en sonunda banlattık adsenseyi. Şimdi bundan sonra ne yapmalıyım tekrar başvuru yapmak için nelere dikkat edeyim?

evdekılerın ustune yenı bır adsense al

evi arabayı satıp başka bi ülkeye taşın yeni bi bilgisayar al ve mümkünse kimliğini değiştir :D Bu işin latifesi öncelikle panik yapma ailenden başka birinin adına tekrar başvur adsenseye onun dışında pek bi iş yapmana gerek olacağını zannetmiyorum..

Ancak bile bile lades demek oluyo bu sanırsam çünkü ben günlük 240 tl getiren sapa sağlam kanalı 4-5 aydır bakmadığım para kazanması kapanıpta silmeyi unuttuğum bir kanalın tekrar para kazanmasının kapanmasından dolayı kaybettim.

Biraz daha dikkatli olmakta fayda var umarım atlatır çabuk yol alırsın

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar [MENTION=4795]xliry[/MENTION] [MENTION=2341]cburak[/MENTION] [MENTION=5349]thedimebag[/MENTION] [MENTION=2317]teymi[/MENTION] [MENTION=318]NoEroin[/MENTION] [MENTION=4945]kiko[/MENTION] :D

Son olarak şunu sormak istiyorum: Banlanan adsenseye bağlı kanallarımın para kazanması hala aktif. Bu kanalları yeni oluşturacağım adsenseye bağlasam sorun olur mu?

Son olarak şunu sormak istiyorum: Banlanan adsenseye bağlı kanallarımın para kazanması hala aktif. Bu kanalları yeni oluşturacağım adsenseye bağlasam sorun olur mu?

Yerinde olsam zaman kaybetmeden yeni bir adsense başvurusu yapar ve onaylandığı an para kazanması hala açık olan kanalları sıfır adsense taşırdım. Sonuçta taşıdığım adsense içinde kapanarak sıfır adsenseyi de fişleseler dahi sorun değil bir yenisini açarsın.

Tabi banlanan adsenseye ilişkilendirilmiş kanalları aktarmak istediğinde sorun çıkarmı bilmiyorum. Kısaca kanallarını kurtar çöp olmadan.

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar [MENTION=4795]xliry[/MENTION] [MENTION=2341]cburak[/MENTION] [MENTION=5349]thedimebag[/MENTION] [MENTION=2317]teymi[/MENTION] [MENTION=318]NoEroin[/MENTION] [MENTION=4945]kiko[/MENTION] :D

unut o kanalları
yenı adsense yenı kanal

adsense banlandıgını nasıl anlıyorsun mesajmı gelıyo noluyo
ve nasıl banlandı ne yaptın yanı dostum

adsenseye gırdıgınde uyarı falan varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri