Adsensem çöpmü şimdi ?

mertsen1938

Kayıtlı Üye
gj1oQN.png

Bende ilk defa böyle rekamlar görüyordum 1 ay uğraşsam 10 tl kazanırdım son zamanlar böyle kazanmaya başladım son zaman dediğim 3-4 gün birden 2 telif geldi oyundaydım baktım kanala telif gelmiş bende silmedim bişey olmaz dedim sonra 1saat sonra girdim baktım para kazanması gitmiş kanalın adsenseye bağlı bütün kanalların gitmiş şimdi bu adsense çöp mü oluyor beyler ? Yeni kanal eklesem adsenseye onundamı para kazanması gider bu 70 tl kazancım onaylanmazmı sizce bütün adsenseye bağlı kanallarımı sildim kökünden ?

Gmaili komple silersen cop olmaz ama hic kanal kalmadıgına emin ol

Sent from my iPhone using Tapatalk

Anladığım kadarıyla tüm kanalları para kazanması kapalıyken sildiysen 0 TL kesinleşir bu 70 TL'den. Ancak bundan sonra (eğer sorun yaratan kanalı toptan google hesabını sildiysen) adsense kullanabilirsin problemsiz.

Tüm kanalları silmene gerek yok hangi kanal nedeniyle gittiyse onu sil yeter, ama ileride sorun çıkarabilir o kanallara da telif gelirse yani kaybetmesen kanallarını iyi edersin yoksa çöp olur adsense ;)

Hayır adsenseden baglı kanalları goremessin o gmailleri bulup silmessen adsensen cop olur

tüm kanalları sil yeniden adsense ile başla. emeklerin boşa gitmesin

az önce banada 5 telif geldi kökten sildim 10 dakikada silmesem diğer kanallar gidecekti

Hayır adsenseden baglı kanalları goremessin o gmailleri bulup silmessen adsensen cop olur

Şimdi adsensemin çöp olup olmadığını nasıl anlıyabilirim ?

Bir kanal ekleyince kaç saate kapanır para kazanmalar ?

---------- Spam Engelliyici 17:36 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

tüm kanalları sil yeniden adsense ile başla. emeklerin boşa gitmesin

az önce banada 5 telif geldi kökten sildim 10 dakikada silmesem diğer kanallar gidecekti

İşte 1-2 kanalımın gmail adresini kaybettim.

Arkadaşlar bahsettiğiniz telifler üçüncül mü? Bana da geliyor ama silmiyorum. Dünya'ları siliyorum onları 24 saat içinde kanalı kapattırıyor.

Sadece telif gelen kanalı sil.

mail.google.com a gir hangi kanalın sebep olduğu yazıyor orda bütün kanallar için..O kanalı silmen yeterli. Alt kanal varsa alt kanallarıda sil.

http://www.youtube.com/account_advanced
en alttan sil.

diğer kanallarıda google+ bağla 24 saat içinde açılacaktır.

Sadece telif gelen kanalı sil.

mail.google.com a gir hangi kanalın sebep olduğu yazıyor orda bütün kanallar için..O kanalı silmen yeterli. Alt kanal varsa alt kanallarıda sil.

http://www.youtube.com/account_advanced
en alttan sil.

diğer kanallarıda google+ bağla 24 saat içinde açılacaktır.

Dediğin gibi ilk baktığımda direk o sebeb olan kanalı sildim sonra para kazanması kapatılan kanallarıda kökten sildim dediğin yerden. Ama işte silmediğim 1-2 kanal olabilir adresini unuttuğum. O problem çıkartırmı

Kökten sildim zaten direk bi baktım para kazanması kapatılmış onu sildim ilk önce sonra para kazanması kapatılan adsenseye bağlı öteki hesaplarıda sildim dediğin gibi kökten sildim adsense gmail herşey. Adsenseye bağlı bütün gmaillerini hatırladığım kanalları sildim.

adsense bağlı bütün kanalları silmeye gerek yoktu sadece sorunlu kanalı sileceksin.

Kim dedi bütün kanalları sil diye?

adsense bağlı bütün kanalları silmeye gerek yoktu sadece sorunlu kanalı sileceksin.

Kim dedi bütün kanalları sil diye?

Pek bağlı kanalım yok zaten 10 tane kanal vardır ben 8 tane hatırladım onları sildim
ama öteki 2 kanalı hatırlamıyorum onlar bir sorun teşkil edermi onu soruyorum ?

Sadece o sorunlu kanalı silsem ötekilere ellemesem sorun çözülürmüydü ?

normalde aradaki mail adresi yerinde kanalın ismi oluyor, gmail adresini bulmak da imkansız şu an kanal isminden diye biliyorum. sizde nasıl açıkça mail adresi çıktı anlamadım :confused:

Bu benim adsense bağlı olan mail'imdi belki ondan boyle olmuştur.

Hocam size de bu tarz bir mail geldi mi?

Bunun gibi bir mail geldi ama sildim altı ay falan yazıyordu ama tam bu değil galiba para kazanmalar kapatıldı bütün kanalların, ama şimdi bütün kanalları sildim tekrar yeni kanallar açtım 24 saati geçti şuan para kazanması kapatılmadı sizce adsenseyi kullanamaya devam edebilirmiyim ağustos kazancım onaylanırmı ?

Anladığım kadarıyla tüm kanalları para kazanması kapalıyken sildiysen 0 TL kesinleşir bu 70 TL'den. Ancak bundan sonra (eğer sorun yaratan kanalı toptan google hesabını sildiysen) adsense kullanabilirsin problemsiz.

Tüm kanalları silmene gerek yok hangi kanal nedeniyle gittiyse onu sil yeter, ama ileride sorun çıkarabilir o kanallara da telif gelirse yani kaybetmesen kanallarını iyi edersin yoksa çöp olur adsense ;)

Daha önce iki sefer telif yüzünden Tüm kanallarımın para kazanması kapanmıştı. Ve maximum %40 kesinti ile param kesinleşmişti. Ama para kazanması kapanan bütün kanalları gmail dahi herşeyiyle silmistim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri