Adsensem Sebepsiz Kapatıldı

yhankee

Kayıtlı Üye
Sayın Yayıncımız,

Reklamcılık programlarımızla, yayıncıların, reklamverenlerin ve kullanıcıların yarar sağladığı bir çevrimiçi ekosistem oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle bazen, kullanıcılara veya reklamverenlere karşı ekosistemin algılanma biçimini olumsuz yönde etkileyebilecek davranışlarda bulunan hesaplara yönelik işlem yapmak zorunda kalıyoruz. Sizin durumunuzda, AdSense hesabınızda geçersiz etkinlik saptanmış ve hesabınız devre dışı bırakılmıştır.

Bulunduğunuz ihlal hakkında sınırlı miktarda bilgi verebiliyoruz. Bu durumun rahatsız edici olabileceğinin farkındayız. Ancak, kasten ihlalde bulunan kişiler bu bilgileri saptama sistemlerimizi atlatmak için kullanabileceğinden, bu tedbir amaçlı önlemleri aldık.

Bazı durumlarda, yayıncılar, ihlali gidermek için önemli değişiklikler yapabilir ve AdSense program politikalarına (google.com/adsense/policies) uymaya isteklidir. Bu nedenle, size sorunu birlikte çözme fırsatı tanımak üzere bir itiraz süreci sunuyoruz. Size bu süreçte yardımcı olmak için, itirazınızı göndermeden önce incelemeniz amacıyla hesap kapatma konusunda en yaygın nedenleri içeren bir liste hazırladık. Bu listeye http://support.google.com/adsense/bin/answer.py?answer=2660562 adresinden ulaşabilirsiniz. Lütfen itirazınızda kapsamlı bir analiz sunduğunuzdan emin olun. İtirazınızı https://support.google.com/adsense/bin/request.py?contact_type=appeal_form adresinden gönderebilirsiniz. Biz de ardından itirazınızı işleme koyarız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Google AdSense Ekibi

şöyle bir mesaj geldi.

İtiraz Mektubunu doldurayım diyorum.

Şu soruların cevapları ne olabilir bilgisi olan var mı ?

Web sitesi trafiğinin ana kaynakları *

Siteniz veya siz, AdSense program politikalarını veya Şartlar ve Koşullar'ı hiç ihlal ettiniz mi? Ettiyseniz ne şekilde? *

Şüpheli IP adreslerini, refere bilgilerini, veya istekleri içeren web günlüklerinizdeki veriler veya raporlar *

kendi reklamlarına tıkladın mı?

başkasını tıklamaya teşvik ettin mi?

bot kullanıyor muydun?

adsense hesabını web sitesi ile mi kullanıyordun youtube ile mi?

son olarak sence neden kapanmış olabilir? yüksek mebla?

Sebepsiz nasıl kapatıyorlar çok kötü bir durum, site adsenseylemi kullanıyordun kardeşim bunu, ben site adsensemle kullanıyorum arkadaşlar bunun zararı var mı ki?

Son mesajlarına baktım pin yoldayken adres değişikliği yapmışsınız galiba. Değişen adresler arasında çok fark varsa (örneğin şehir) o yüzden kapanmış olabilir.

eskide üyesiniz hocam illa gözünüzden bir şey kaçmıştır? sahte tık saldırısı olmasın

Yok videolarda lütfen tıklayın falan yazmıyordu. Tık ve izlenme saldırısı var mı yok mu bilmiyorum günün bilgileri gözükmüyor youtube hesabında. Yüksek mebla yoktu hatta 1 kanalım bağlıydı onda da 1 reklam tıkkı almıştım en son baktığımda yani kazanç getiren kanal değil öylesine duran bir kanal ve adsense idi. İzlenmeler çok düşüktü.
Şehir değişikliği yaptım ama gelen mail geçersiz tıklamalarla alakalıydı. Kanaldaki hiç bir videoda telif dünya geneli falan yoktu.

Yok videolarda lütfen tıklayın falan yazmıyordu. Tık ve izlenme saldırısı var mı yok mu bilmiyorum günün bilgileri gözükmüyor youtube hesabında. Yüksek mebla yoktu hatta 1 kanalım bağlıydı onda da 1 reklam tıkkı almıştım en son baktığımda yani kazanç getiren kanal değil öylesine duran bir kanal ve adsense idi. İzlenmeler çok düşüktü.
Şehir değişikliği yaptım ama gelen mail geçersiz tıklamalarla alakalıydı. Kanaldaki hiç bir videoda telif dünya geneli falan yoktu.

Videolari youtube dan indirip mi yukledin?

Benim adsense de, tik ve kazanc olarak dunku ayni zamana gore 3 kat civarinda artis kaydetti. Ama adsenseye bagli kanalimda oyle anormal bir haraket yok.

Ayni hazin sonun benim adsensenin basina da gelmesinden korkuyorum, hatta onla ilgili bende konu actim.

Ya birisi kasitli olarak reklamlara tikliyor, yada google beni banlayacak ve onun icin rakamlarimi sisiriyor, cunku gecen ay bu bahsettigim kanaldan benim icin rekor sayilacak bir rakam kazanmistim, birkac gun icinde odenmesini bekliyordum.

yhanke adsenseyı ve kanalı benden almısdı facebook begenı paketı karşılığında , bugün bu sorun çıktı skype den konuştuk tekrar takas yaptık ben ona abone paketi alınmış sayfayı verdim bende youtube sayfasını geri aldım. olur böyle şeyler can sıkmaya değmez :P sağlık olsun.

yanlışlıkla kapatılmış olmasın.Niche felan girmiyorum videolara tbm 1.65 olmuş benimkide gümlemesin sonra :) geçmiş olsun

yhanke adsenseyı ve kanalı benden almısdı facebook begenı paketı karşılığında , bugün bu sorun çıktı skype den konuştuk tekrar takas yaptık ben ona abone paketi alınmış sayfayı verdim bende youtube sayfasını geri aldım. olur böyle şeyler can sıkmaya değmez :P sağlık olsun.

aynen öyle oldu GriAy ilgilenmiştir. Sıkıntı yok.

Hatta facebook sayfasını almak isteyen olursa yazsın paket fiyatına satışını yaparım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri