Adsensem Sonunda Onaylandı

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Adsensem sonunda onaylandı. Başlığı özelikle kullanıcı adını yazma sebebim Adsenseyi onaylamak için 100 defa mail atmamdır. en son adsense adresim onaylandı ve otomotik cevabın sebebi de 3 pini istedikten sonra 21 gün geçmemiş olmsaydı .. bu benim tahminim tabi ..

Hayırlı olsun hocam :)

Saolasın bio bu ayda ertelenseydi kazançlar büyük risk olacaktı. çok şükür inşallah allahın izniyle bu ödemeyide sağlam atlatıcam .. belki görmüşsündür bu derten ne kadar şikayetci olduğumu. konuyu açtım ki onaylanmayı bekleyen arkadaşlarda bi nebze bilgilensin diye. bide benim kurtulduğumu herkes görsün :D

Saolasın bio bu ayda ertelenseydi kazançlar büyük risk olacaktı. çok şükür inşallah allahın izniyle bu ödemeyide sağlam atlatıcam .. belki görmüşsündür bu derten ne kadar şikayetci olduğumu. konuyu açtım ki onaylanmayı bekleyen arkadaşlarda bi nebze bilgilensin diye. bide benim kurtulduğumu herkes görsün :D

Evet hocam eski konunuzu takip ediyordum. İnşallah sorunsuzca alırsınız ödemenizi :)

hayırlı olsun , bende 3 adsense var banlanacak diye kullanamıyorum :)

Hocam çok sevindim..Bende pin bekliyorum ve takip ediyordum önceki konunuzu..Sizin duruma göre kendi pinim için endişeleniyordum ne yalan söyleyim..Şimdi 3 hafta geçtikten sonra öncekilere benzer mail attınız ve onaylandı değil mi ? Bir de ödemenizi aldığınızda da yazarsanız iyi olur umarım sıkıntısız alırsınız ödemenizi

Hocam çok sevindim..Bende pin bekliyorum ve takip ediyordum önceki konunuzu..Sizin duruma göre kendi pinim için endişeleniyordum ne yalan söyleyim..Şimdi 3 hafta geçtikten sonra öncekilere benzer mail attınız ve onaylandı değil mi ? Bir de ödemenizi aldığınızda da yazarsanız iyi olur umarım sıkıntısız alırsınız ödemenizi

Ödemeyi alırsam bu konuyu uplarım. Bende endişeleniyordum ama yaklaşık 90-100 mailden sonra 24 saat sonra onaylandı cevabı geldi
Ne demiştim abi ben :)
endişelenme pazartesi onaylanacak dedin :) bende kimdi söyleyen buliyimde onaylandı diyim dedim sen mişsin ali :D
Ağzın Bal Yesin Abi İnşallah :)

Ben dün gece 1 gibi gönderdim bugun 2 gibi onaylanmış 4 saat önce diyor

KIRMIZI uyarının çıkmaması çok güzel bişey yaw artık sıkıntı alıyodum her gördüğümde moralim bozuluyodu :D

---------- Spam Engelliyici 17:22 ---------- Önceki Mesaj 17:20 ----------

Ağzın Bal Yesin Abi İnşallah :)

Edit: Abi Onaylanmış Çok Mutluyum Ya :D :D [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]

onaylanır dedim haklı çıktım. 100 tl mi isterim :D

Ödemeyi alırsam bu konuyu uplarım. Bende endişeleniyordum ama yaklaşık 90-100 mailden sonra 24 saat sonra onaylandı cevabı geldi

endişelenme pazartesi onaylanacak dedin :) bende kimdi söyleyen buliyimde onaylandı diyim dedim sen mişsin ali :D

KIRMIZI uyarının çıkmaması çok güzel bişey yaw artık sıkıntı alıyodum her gördüğümde moralim bozuluyodu :D

200 Değilmiydi Abi Faiz'de Var :D

Bi kanal sözü vardı bak onu unutmam ama :D

[MENTION=14622]medser[/MENTION]? senin onaylandı mı

Benimki 26 gün felan olmuştu. İşe yaramıyordu. En sonunda pin geldi kurtulmuştum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri