Adsenseme Bağladığım Her Kanalın Para Kazanması Kapatılıyor.

Akıncı

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kısaca sorunumu anlatayım;
Kanal açıyorum videoları yüklüyorum kanalı hazırlıyorum,eşleşenleri siliyorum buraya kadar sorun yok. Ondan sonra adsenseme bağlıyorum kanalı 1 gün sonra kanalın para kazanması kapatılıyor yardımcı olurmusunuz 3-4 defa böyle oldu. Ne yapmam gerek, başka adsense açma şansım yok

Öneride bulunurmusunuz.
Teşekkürler.

Para kazanmaya kapatildigina dair mail geliyor mu? Eger geliyorsa mailin icerigini buraya kopyalar misiniz?

para kazanması kapatılan bir kanal vardır adsenseye bağlı. bu kanalı bulup silmen gerekiyor.

Adsensine bağladığın kanallardan biri eşleşenden vs para kazanması devre dışı kalmıştır ve adsensine bağlı durumdadır onun etkisiyle bütün kanallar o şekilde kapanıyodur hocam . Herhangi bir kanalınıza girin maillerinie girin sosyal bölümüne bir mail gelmiştir hesabınız para kazanmaya kapanmıştır diye içine girince hangi kanalın sebep olduğu yazar bi kontrol edermisiniz

Adsensine bağladığın kanallardan biri eşleşenden vs para kazanması devre dışı kalmıştır ve adsensine bağlı durumdadır onun etkisiyle bütün kanallar o şekilde kapanıyodur hocam . Herhangi bir kanalınıza girin maillerinie girin sosyal bölümüne bir mail gelmiştir hesabınız para kazanmaya kapanmıştır diye içine girince hangi kanalın sebep olduğu yazar bi kontrol edermisiniz

Dear ********

We have disabled monetization on your account as a result of multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks on your account ****88

Böyle bi mail gelmiş. ordada şu hesap diyor hocam galiba :D o hesabı kapatırsam sorun düzelirmi?

O hesaba gir hocam Muslera06 paylaşımlarında para kazanmaya kapanan kanalı silme olayını o kanala uygula sonra sıkıntısız kullanmaya devam et adsensini :)

Olduğunu düşünmüyorum ama yinede eski mailleri kontrol edin hocam :)

Olduğunu düşünmüyorum ama yinede eski mailleri kontrol edin hocam :)

bu olay bendede oluyordu o spama düşen kanalı gmailiyle birlikte tamamen sildim ardından adsense hesabıma 2 adet youtube hesabımı ilişkilendirdim videolar yükledim fakat adsenseye istatistiklerin hiçbiri yansımıyor deli olucam ya 4 gündür bekliyorum yansımadı hala

bu olay bendede oluyordu o spama düşen kanalı gmailiyle birlikte tamamen sildim ardından adsense hesabıma 2 adet youtube hesabımı ilişkilendirdim videolar yükledim fakat adsenseye istatistiklerin hiçbiri yansımıyor deli olucam ya 4 gündür bekliyorum yansımadı hala

Yonetici atadağin maiiler yasaklanmiş olabılır.
Yeni bir onaylı gmail aç adenseye yonetici ekle bu gmaile hiç video yükleme ve bu gmail üzerinden butün yeni açtiğin kanalları ilişkilendir.(Eski Kanallarıda Yeniden İlişkilendir) Her yeni gmail hesabi için adenseye yönetici eklemene gerek yok. 3 4 saat sonra yansıması lazım...

Yonetici atadağin maiiler yasaklanmiş olabılır.
Yeni bir onaylı gmail aç adenseye yonetici ekle bu gmaile hiç video yükleme ve bu gmail üzerinden butün yeni açtiğin kanalları ilişkilendir.(Eski Kanallarıda Yeniden İlişkilendir) Her yeni gmail hesabi için adenseye yönetici eklemene gerek yok. 3 4 saat sonra yansıması lazım...

bunu deneyeceğim teşekkürler. İnşallah olur bıktım artık hevesim kaçıyor

O bağladığınız kanallardan oluyor bazen hocam 1 gün yansımayınca ben başka bir gmail açıp onu bağlıyorum - 1 ay bekleyip yansımadığını gördüm :)

O bağladığınız kanallardan oluyor bazen hocam 1 gün yansımayınca ben başka bir gmail açıp onu bağlıyorum - 1 ay bekleyip yansımadığını gördüm :)

peki şuanda adsemsem ile ilişkilendirdiğim 2 kanalı adsenseden kaldırıp yeni açacağım gmaili yönetici yaptıgımda bu yeni açtıgım gmaile video yklediğimde yansıyacak mı?

peki şuanda adsemsem ile ilişkilendirdiğim 2 kanalı adsenseden kaldırıp yeni açacağım gmaili yönetici yaptıgımda bu yeni açtıgım gmaile video yklediğimde yansıyacak mı?

Denemekte fayda var hocam ben genelde olumlu sonuç aldım :)

Adsense ilişkilendirmeyi doğru yapıyorsunuz değilmi

Denemekte fayda var hocam ben genelde olumlu sonuç aldım :)

Adsense ilişkilendirmeyi doğru yapıyorsunuz değilmi

evet ilk önce gmali adsenseye davet ediyorum ardından kanal ayarlarından ödememi nasıl alıcam şeysinden ayarlıyordum ama dediğim gibi 4 gündür yansımadı bende forumda dolanıyorum şimdi ne yapıcam diye :(

evet ilk önce gmali adsenseye davet ediyorum ardından kanal ayarlarından ödememi nasıl alıcam şeysinden ayarlıyordum ama dediğim gibi 4 gündür yansımadı bende forumda dolanıyorum şimdi ne yapıcam diye :(

Bağlama şeklin doğru tamam :) bi dene bakalım biraz süre geçsin bilgilendir benide

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri