adsenseme bağlı bütün kanallarım banlandı ama adsense duruyor

velizrsln

Kayıtlı Üye
bu ne demek oluyor? kanallarımın içinde 1 tane özgün kanalım vardı keşke onu bağlamasaydım ama oda gitti malesef olan oldu onu kurtarmak için bildirim yaptımda bakalım ne olucak

1 aydır ben foruma bakıyorum, forum bana bakıyor. tam bir aydır yatıyorum desem yeridir. Allah sonumuzu hayır etsin.

Geçmiş olsun kardeşim, adsense banlanmadıysa bile o adsense tekrar bir iş yapmanı önermem. Bir süre [MENTION=14704]dess[/MENTION] arkadaşında dediğini gibi yatışta kalıp suların durulmasını beklemek en iyisi.

spam yapacaksan ozgun yapma, ozgun yapacaksan spam yapma. oyle iki arada bir derede kabul etmiyor Youtube. Acilsa bile zirt pirt kapanir ozgun kanallarin.

banlanan tüm kanalları sil ip adres degiştirerek tek tek girip sil. adsenseyi kurtar bari ( para varsa )

soruyu ben sorayım
kaç kanal vardı adsensede

Kaç kanal vardı adsenseyi ne zaman açmıştık adsensede ki bağlı kanallarından kapanan oldu nu daha önce kapanan olduysa topluluk ve ya tekliften mi kapandı sapma düşen adsensenden buraya kanal bağladım mi

Bende de aynı dert tasa,şuan 1 kanal bağlı ne izlenim geliyor ama kapanmıyor...Dün 3 tane kanal yapıp bağladım ve 3üde kapanmış,eski kanal hala açık...
Şimdi adsense spama düşme olayı çıktı hadi diyelim spama düştü peki eski kanal neden kapanmıyor yaklaşık 1 aylık kanal eski dediğime bakmayın... YT işi bitti bitiyor...

adsensenin spama düşmesi eski bir güncelleme. bir yıl önce de vardı yalnız insan gibi spam yapmayanları spama atıyordu. yani çok ciddi kural ihlalleri yaparsan hesabını spama atıyordu. şimdi önüne geleni atıyor.

Bende de aynı dert tasa,şuan 1 kanal bağlı ne izlenim geliyor ama kapanmıyor...Dün 3 tane kanal yapıp bağladım ve 3üde kapanmış,eski kanal hala açık...
Şimdi adsense spama düşme olayı çıktı hadi diyelim spama düştü peki eski kanal neden kapanmıyor yaklaşık 1 aylık kanal eski dediğime bakmayın... YT işi bitti bitiyor...

adsensenin spama düşmesi eski bir güncelleme. bir yıl önce de vardı yalnız insan gibi spam yapmayanları spama atıyordu. yani çok ciddi kural ihlalleri yaparsan hesabını spama atıyordu. şimdi önüne geleni atıyor.

Titiz davranıyorum ama nerden yakalıyosa artık,bugün boş kanal bağlıcam bakalım ona spam diyecek mi...

şuan hiç düşmeyecek hesaplar spama düşüyor hiç banlanmayacak hesaplar banlanıyor. beklemek dışında yapacak bir şey yok.

Titiz davranıyorum ama nerden yakalıyosa artık,bugün boş kanal bağlıcam bakalım ona spam diyecek mi...

özgün yapılan kanal herzaman tek olarak tek adsenseye bağlamak gerek onun yanına o adsenseye kanal bağlamak pişmalıktır enınde sonunda geçmiş olsun

soruyu ben sorayım
kaç kanal vardı adsensede

20-25 falan

---------- Spam Engelliyici 22:39 ---------- Önceki Mesaj 22:33 ----------

Kaç kanal vardı adsenseyi ne zaman açmıştık adsensede ki bağlı kanallarından kapanan oldu nu daha önce kapanan olduysa topluluk ve ya tekliften mi kapandı sapma düşen adsensenden buraya kanal bağladım mi

20-25 arası kanal vardı tam sayı şuan elimde değilde kanalları listelicem o zaman belli olucak tam sayı ama 20-25 arası!
adsense 2013 de açılmıştı adsense duruyor hala,
evet daha önce kapanan olmuştu hatta bir ara 8 kanal birden kapandı fazla uzun süre önce değildi bu
topluluktan kapanan oldumu emin değilim ama o şekilde kapanınca nasıl mail geliyor onun örnegini verirseniz mail adresimde arama yapıp kontrol ederim
şimdiye kadar telif aldım ama hiç teliften kapanan olmadı
spama düşen adsenseden buraya kanal tabiki bağlamadım bu bir tane adsensemdi zaten artık çoklu adsensenin zamanı geldi

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

özgün yapılan kanal herzaman tek olarak tek adsenseye bağlamak gerek onun yanına o adsenseye kanal bağlamak pişmalıktır enınde sonunda geçmiş olsun

evet biliyorum zaten özgün kanallarım ayrı adsensede ve aynı pc ile ilişkisi bile yok bunu ilk başlarda bağlayarak hata yaptım sonradan farkına vardım

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:41 ----------

beklemek ne saçmalıktır ben kanal yapmaya devam ederim para kazanmayı açarım adsenseye bağlamam bekleyince ne olucakki böyle şeyler hep vardır

ilk ay 2 hane zor kazandım 2 ve 3 ay kazancımın üstüne quiz yattı eylül ekim kazancımın üstüne de adsense yattı ciddi anlamda delirmek üzereyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri