Adsenseme Banka Hesabımı Ekleyince Banlandı

Masterkey

Kayıtlı Üye
Herhaba,
Geçen senenin yazında Adsensem toplu kapanmalardan kapanmıştı.Bende yeni bir adsense açıp temiz bir şekilde çalışıyordum.(başka kişinin ve adresin üzerine).
Sonra gün geçtikce kanal ekledim sağlamlardan ve xxxx olunca banka hesabını ekledim.Kendi adımı ve ibanımı girdim. 1 Gün geçti ve bugün baktığımda devre dışı bırakılmıştı.
Banlanınca Canımı sıktı.Ödeme alamayınca keyfim kaçıyor.Sizde Böyle bir durum oldu mu Banka Ekleme ile.
Yalnızca soy isimleri aynıydı o yüzden mi oldu bu şekilde ödeme alan varmı veya soy isimleri aynı olup daha önce banlanan.

ayrıca Hesap 3-4 aylık hiç ödeme alınmadı pini gelmek üzereydi.
Teşekkürler

ayın kaçında ekledin bankayı toplu banlarda kapanmış olmasın?

Son düzenleme:
Herhaba,
Geçen senenin yazında Adsensem toplu kapanmalardan kapanmıştı.Bende yeni bir adsense açıp temiz bir şekilde çalışıyordum.(başka kişinin ve adresin üzerine).
Sonra gün geçtikce kanal ekledim sağlamlardan ve xxxx olunca banka hesabını ekledim.Kendi adımı ve ibanımı girdim. 1 Gün geçti ve bugün baktığımda devre dışı bırakılmıştı.
Banlanınca Canımı sıktı.Ödeme alamayınca keyfim kaçıyor.Sizde Böyle bir durum oldu mu Banka Ekleme ile.
Yalnızca soy isimleri aynıydı o yüzden mi oldu bu şekilde ödeme alan varmı veya soy isimleri aynı olup daha önce banlanan.

Teşekkürler
Kendi ipini çekmişsin kendi ibanını girmeyecektin

@cloudenq ayın 19 unda eklemiştim.

@start53 Fakat Daha önce Girmediğim bir ibanı girmiştim.Artık ismim karalisteye eklenmiş midir yani? Öyle olsa bile Aynı isim soy isimden farklı kişiler de vardır diye düşünüp eklemiştim.

@cloudenq ayın 19 unda eklemiştim.

@start53 Fakat Daha önce Girmediğim bir ibanı girmiştim.Artık ismim karalisteye eklenmiş midir yani? Öyle olsa bile Aynı isim soy isimden farklı kişiler de vardır diye düşünüp eklemiştim.
Bi kaç arkadaşada aynı oldu hocam tam emin değilim ama tc kimlik NO demişti bi arkadaş kara listeye alınıyor diye

hocam sen forumu uzun süredir takip etmiyon heralde. Her ay toplu kapanma oluyor artık. Banka girilende banlanıyor. banka girilmeyende banlanıyor. Pin girilende banlanıyor. Pin girilmeyende banlanıyor. Artık banlanmamak hayal gibi bişey. Genelde ödeme günü banlıyorlar. 3-4 ay hiç ödeme almadığın için banlanmamış. Ödeme alabilme ihtimalin olsaydı daha erken banlanırdın.

ayın 19unda bankayı girmişsindir 20 de ban yemişsindir hocam artık düzenli olarak banlıyorlar hesapları ve ödeme 1-2 gün kala yapıyorlar

Edit: gmaile bakıp ne zaman banlandıgını öğrenebilirsin hocam cevabı da bizlerle paylaşırsın

@bulut57 Haklısınız Uzun süredir aktif değilim.Şimdi Araştırdım da farkettim olayları.

@FatihYT tarih: 21 Şubat 2016 01:04
Bankayı 19 unda eklemiştim akşam saatleri

cevaplar için teşekkürler tekrardan

Son düzenleme:
Bende bugün baska bir bankadan hesap actim. Bakalim bende nasil olucak :S insallah isimden banlanmaz.

Herhaba,

Teşekkürler
tabiki bunu parayı vermemk için yapıyolar ama daha anlıyamadıgımız bir nokta var neden biz seciliyoruz özgün çalışanlarında banlanaması lazım bu mantıkla ama olmuyor bir kaç kaza oldu ama onlarda düzeltildi heralde bence bir adsense max 2 kanal baglanmalı ve yavas yavas yukleme yapılmalı mesela haftada 1-2 video ve yakalanmamak için iyi render yapılmalı sonuçta bot tarıfından banlanıyoruz boyle olursa bu ban sorununu geçebiliriz diye düşünüyorum

Normal adsense banları zamanında banlanmışsın.
Toplu bana denk düşmüşsün.
Geçmiş olsun.

Geçen ay yüksek miktarda ödeme aldığım tek kanal iki video bulunan adsensem içindeki 4k para ile banlandı Geçen ay banlanmayıpda bu ay ne yaptımda banlandı diye kendı kendıme düşünmeye başladım tek aklıma gelen tek yaptığım hata yeni internet hattını daha once cep telefonuna çocukların tabletıne bağlamamıstım Bu ay tv ye tebletlere telefonlara internethattını bağladım ve banı yedık aklıma mantıklı başka bir olay gelmıyor Bu konuda bılgılı arkadaşlar daha iyi bilirler ama androide bağladığımız zaman google bizi her türlü yakalıyor galiba

Geçen ay yüksek miktarda ödeme aldığım tek kanal iki video bulunan adsensem içindeki 4k para ile banlandı Geçen ay banlanmayıpda bu ay ne yaptımda banlandı diye kendı kendıme düşünmeye başladım tek aklıma gelen tek yaptığım hata yeni internet hattını daha once cep telefonuna çocukların tabletıne bağlamamıstım Bu ay tv ye tebletlere telefonlara internethattını bağladım ve banı yedık aklıma mantıklı başka bir olay gelmıyor Bu konuda bılgılı arkadaşlar daha iyi bilirler ama androide bağladığımız zaman google bizi her türlü yakalıyor galiba

Bu adsensen ile beraber başka adsensende banlandı mı? multiye yakalanmanda bi seçenek

Hocam Bende Aynı fikirdeyim.Hesaplarıma girerken hep geç saatte internete herhangi bir aile üyesinin bağlanmamış olmasına dikkat ediyorum.Herkesin wifi sini kapatıyorum ip reset ile giriyorum.Başka modemden yada telefonun internetiyle girmiyorum hiç.Mutlaka Faydası olacaktır bu şekilde yapmanın.
Daha önceki kapanan kanallarım bu yüzden kapandığını düşünüyorum.Şimdilik kapanan kanalım olmadı çok şükür lakin ödeme alamıyoruz.Size De geçmiş olsun.

Bu adsensen ile beraber başka adsensende banlandı mı? multiye yakalanmanda bi seçenek
Evet haklı olabılırsınız 2 adsense daha banlandı fakat bu 2 adsense ilk ban furyası başladığı zaman geçen sene banlanmıstı Bu yenı açtığım adsense 2 aylık idi ilk yüksek ödemeyi aldım ve bu ay ikinci ödemeyi alacaktım banlandı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri