Adsensemi Şimdi Manuel Onayladım

• Kullanıcı jeaner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

jeaner

Kayıtlı Üye
Selamlar, herkezin büyük sorunu olan adsense pin olayını şuan manuel olarak aktif hale getirdim.

3.kez pin istedikten 21 gün sonra adsense pin sorun gidericisini açıyorsunuz. 3 soruluk bir test sonunda bize ulaşın yazısı çıkıyor. Eğer koşulu sağlıyorsanız sizi evrak gönderme sayfasına gönderiyor. Kimlik ve ikametgah resimlerini yolladım ve 5 dakika sonra onayladılar. Çok sorulan bir soruyu böylece net bir şekilde anlatmış olayın. Artık adsense forum üzerinden pin doğrulama kaldırıldı. Pin sorun gidericiyi kullanmanız gerekiyor.

Bu arada biriken para bu ayın 21'inde yatarmı ? :)

Eylül ayının kesinleşmesi bu ayın 22 sinde yatar. Eylül öncesi 200 üzeri kesinleşeniniz varsa pzt yatar banka onayladıysanız..

Edit: Zaten pzt 22'siymiş :D

amerikada 3 defa pın ıstedım ama kınlık dogrulaması cıkmadı reklamları durduracagız dıyoır ne yapsam acaba

Selamlar, herkezin büyük sorunu olan adsense pin olayını şuan manuel olarak aktif hale getirdim.

3.kez pin istedikten 21 gün sonra adsense pin sorun gidericisini açıyorsunuz. 3 soruluk bir test sonunda bize ulaşın yazısı çıkıyor. Eğer koşulu sağlıyorsanız sizi evrak gönderme sayfasına gönderiyor. Kimlik ve ikametgah resimlerini yolladım ve 5 dakika sonra onayladılar. Çok sorulan bir soruyu böylece net bir şekilde anlatmış olayın. Artık adsense forum üzerinden pin doğrulama kaldırıldı. Pin sorun gidericiyi kullanmanız gerekiyor.

Sorular neydi peki hocam. O bahsettiğiniz 3 soru

Çok ilginç, ne tür sorular hocam ?

amerikada 3 defa pın ıstedım ama kınlık dogrulaması cıkmadı reklamları durduracagız dıyoır ne yapsam acaba

geçen yıl bi abd adsense hesabımda 12-15 defa pin istedim ama gerçek adres dahil hiçbirisi gelmedi :D sonra reklamları durdurdular,3 ay filanda öyle bekledikten sonra bi anda pin geldi ve onayladım.şuan varmı bilmiyorum ama o zaman abd hesaplarda formla,kimlikle filan onaylama yoktu zaten.yani mutlaka pini alman gerek diyorlardı ama o da gelmeyince bayagı bi para kaybettim.

arkadaşlar bu ytstuido da ki tahmini kazançlar geçen aya göre karşılaştırması yapılan kazançmı ? bugün 20 dolar birden düştü. araştırdığımda "panik yapmayın o geçen aya göre olan karşılaştırma" falan yazıyor. 28 günlük tahmini kazancımda düşüş var örneğin 90 günlük tahmini kazancı göster yaptığımda düşüş yok diye görünüyor

Sanırım adettendir manuel onayladım şimdi postacı getirdi pin'i. :)

Bana hiç pin gelmedi bende elektirik faturasını tarayıcıdan taratıp yolladımıştım hemen onaylamışlardı.

şimdi bunu görmek için 3 defa onay nasıl olacak halen doğrula var bende 7 hafta oldu ilk pin henüz gelmedi tam olarak 3 defa nasıl olacak o dogrula seceneği nasıl kalkacak?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri