Adsensen banlanmıs bir cozumu olabilir mi??

• Kullanıcı atsats2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

atsats2

Kayıtlı Üye
Asagıdaki gibi mesaj gelmis dün.Fi tarihinden kalma bir gmail yuzunden.Gmaili de silmistim cozumu var mı ki arkadaslar

Bu ileti, [email protected] Google Hesabının Hizmet Şartlarımızı ihlal etmesi ve bu sorunun çözümlenmeden bırakılmış olması nedeniyle silindiğini onaylamak için gönderilmiştir.

Hesaba erişimi geri almayı denemek için, lütfen hemen şifre yardımı sayfamızı ziyaret edin:

Hesabı kurtar

Google Hesapları silindikten sonra yalnızca kısa bir süre içinde geri alınabilir.

Saygılarımızla,
Google Hesapları ekibi

sizin adsenseniz banlanmamış sanırım.gmail hesabınız feshedilmiş.adsense gmailinize kanal oluşturulmaması gerekir.zamanında telif falan yemişsiniz ve kanala hiç bir müdahale etmemişsiniz.

hayır hocam bu adsenseyi uzun zamandır kullanmıyodum.bu gmaille de hcıbır kanal acmadım ayrıca o [email protected] olan gmaili uzun zaman once silmistim komple

Adsensenize girdiğinizde veren uyarı nedir? Bu adsense banlanması mesajına pek benzemiyor.

Adsensenize girdiğinizde veren uyarı nedir?

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.
Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.
AdSense anasayfa'ya dön.

Uzun süre aktif olmayan adsenseleri bu ara banlıyorlar belki ona denk gelmiş olabilirsiniz.

Demek ki hocam.yok mu bir caresi falan acaba.xxx@gmaili de silmistim bisey yapamıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri