B
Bonna
Guest
Merhaba arkadaşlar,
Bu resimde gördüğünüz üzere kanal yokmuş gibi görünüyor.Kanal oluştur felan diyor.
Ancak video yöneticisi yapıp kanal ayarlarına girince para kazanma kapalı şekilde duruyor.
2-3 aylık bir adsense'm var 1 hafta sonra kimlik doğrulaması yapacağım ve allah izin verirse aralıkta ödeme alacağım.Şimdi bu adsense'ime bağlı 11 kanalın para kazanmas gitti.Ben de tüm kanalları gmailleriyle beraber kökten ortadan kaldırdım.Ancak elimde bir kanal kaldı o da adsense'in bağlı olduğu kanal.Şimdi ne yapsam bu kanalı silemiyorum.google+ sildim tekrar açtım bi daha sildim.Hiç bir yol olmadı.Gmaili silersem de adsense gidecek o yüzden diğerlerinde uyguladığım taktiği burda uygulayamıyorum maalesef
Acil silmem lazım bu kanalı çünkü paravan adsense'de ki kanalları bu adsense'e geçirecem hit kaybı felan da yaşayacağım için bu adsense'in mailindeki kanalı yok etmem gerek nasıl yaparım?
Bu resimde gördüğünüz üzere kanal yokmuş gibi görünüyor.Kanal oluştur felan diyor.
Ancak video yöneticisi yapıp kanal ayarlarına girince para kazanma kapalı şekilde duruyor.